Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 20:23

третата част ми хареса.Взе да става интересно. :arrow: :arrow:
:arrow: продължавай да пишеш :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Профил

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:06

Идеята наистина е интересна, но има и някои неточности... А и не мога да разбера как от главния герой - смотльото ще стане главния герой - робокоп... Ама ще видим нататък.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Ное 2004 21:08

незнам!ще видите!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 08:56

Яко! Продължавай :) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 14:01

Петър се събуди в едно неудобно канапе.Тъй нареченият ''апартамент'' се оказа две стаи с една миризлива тоалетна и една тераса.Той се учуди къде се намира тва място.Като погледна от прозореца,през него се виждаше индустриалната зона на града.Докато се чудеше как ще се измъкне от тук,нещо извъння.Това което той бе помислил за една кутия ,покрита с прах,се оказа телефон.Петър се приближи внимателно до него,като се чудеше кой ли го търси.Вдигна бавно слушалката и каза:
-Ало.
-Оръжието се намира в тоалетната-каза някакъв непознат глас-,указанията ще ти съобщим по-късно.Не се опитвай да бягаш,защото в този апартамент има камери,които те следят навсякаде.Довиждане.
Отсрещният прекъсна и Петър затвори слушалката.Значи тези бяха помислили и затова.''Но какво общо имам аз с Мишо,защо те го искат мъртъв''
Teзи и други подобни въпроси се въртяха в главата му,докато отиваше към тоалетната.Въпросното оръжие се оказа един Калашников с прикачен оптичен мерник.Той го вдигна,и го погледна.Такива неща беше виждал само по криминалните хроники на вестниците.Но нямаше друг избор.Всъщност имаше,но той беше да умре.Единственото което му оставаше,беше да чака.Той излезе от тоалетната и се опита да види къде са камерите.Нищо не се виждаше,освен мръсните стени,
Петър влезе в хола и се тръсна на канапето.Разрева се.Защо това се случваше на него?Не можеше ли на някой друг?Явно не можеше.Неусетно,премалял от тревоги и мъка,той се отпусна и заспа.Нощта бавно се спускаше над града.
Дрън!Звънеца извъння силно и Петър подскочи.Кой ли го търсеше?Сигурно беше Виктор.Той бавно се приближи до входната врата и викна:
-Кой е?
-Виж пощата-отговори непознат глас.Процепа на вратата,който служеше за поща,се отмести и вътре падна един дебел плик.Петър го грабна и изтича в другата стая.
Разкъса го и вътре пишеше:
''Михаил,ще се намира тази вечер в същата дискотека,в която ти разби устата.Пред дискотеката има изоставени гаражи.Ще се качиш там,и ще се прицелиш.Оттам ще видиш прозорец,който гледа към масата на Мишо.Целта ти е да го убиеш.В този плик има $ 5000,останалите ще получише после.''Обекта ще бъде там в 21.00 часа.Успех''.
Петър прочете последния ред,и се замисли.Какво ще стане с него,ако убие Мишо,ще го хванат ли куките,какво ще каже майка му? Не би приел и $1 000 000 000 долара за това,но нямаше избор.Стария стенен часовник показваше,че е 11.00 часа.Имаше много време,преди акта.Той беше извъндредно гладен,но единственото което намери в шкафа,бяха мухлясали бисквити.Понеже нямаше друг избор,изяде тях.Те заситиха глада му,но обаче от тях му стана много лошо.Реши да полегне и да поспи,пък може би щеше да се окаже,че това е сън.Сладкия свят на съня превзе ума му и той заспа.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 16:29

Яко!!! Следващата 4аст май ще е още по-яка! :) :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 18:48

искате ли да пусна четвъртата част?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 19:19

Skeleton Man написа:
искате ли да пусна четвъртата част?
Много ясно 4е ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2004 20:33

На мен разказа много много не ми хареса... Малко описания на това какво чувства героя. Ако някой от нас попадне в такава ситуация много, много[...] повече неща ще му минат през главата! Аз лично не бих ял мухлясали бисквити също така... :) Мен много ми бие на книга-игра цялата история... Също така странно е че след всяка част героя пада някъде и се свестява другаде... малко странно се получава.

ПП
Последното може да се игнорира.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com