Автор |
Съобщение |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2004 02:00
Moonflower, нима другите не действат с въображението си и не творят обстановка, в която ще се възцари война? Нима точно тези мисли, които казаха, не са достойни да бъдат наречени творчество, само защото в тях има повече смисъл, отколкото в пъривя пост на темата?
Аз правя разлика между две много различни неща- офтопик и флууд. Този форум шепе да е по-добре, ако имаше повече от първото отколкото от второто.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till Death Comes
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4383.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2004 21:48
Хахаха, Простотията над всичко! Тя ще спаси тъпаците! Спасителят идва!
Екс, ти какво предпочиташ? Степчета или Танг? Аз предлагам да направим
Wu Step Clan! Кой е навит?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 19:17
Простотията е на ниво. Естествено, когато простотията е в градация, крайно време е и Злото да се появи, да ни засипие със съобщения изпълнени със смисъл и без правописни грешки, естествено. Не, драги, форума на затъпява, нито юзърите се вкретеняват, просто повечето юзъри са реалисти, но са и страхливи, да кажат един-два лафа на някой по- стар. Ти си "нарицателното" за злоба? Ти си нарицателното за безпочвена заядливост, не злоба... Общественото мнение за Рекс, не пада, за разлика от твоете, което направо главоломно се е хвърлило с главата на долу. Пренебрегвайки привидната активност на Рекса, "момчето" (Д'артанян:)) се справя доста добре, за разлика от голяма част от паплачта, заляла форума. Броя на постовете му, в действителност е покъртителен... (хвала Рекс, никога не съм имал толкова постьове), но започвам да осъзнавам, че човека не заслужава обидите получил от мен. Ти, Зъл, реши отново да се покажеш като един върховен лирически критик, и вместо да отминеш простотията на Екса (Никола, адски си прост.(Без зли чувства:))), ти реши да изкажеш всяка една простотия, която се появи в съзнанието си, и аз естествено, като един не по-малък идиот, реших да те последвам, че и да те покоментирам, малко да те подисектирам, че даже и в крайна сметка, да те пооставя на мира. Без абсолютно никакви зли чувства ти говоря, Зъл. Аз съм един добродушен, гостоприемен, многоводкопиещ човек, обичащ хората, като цяло. Нямам нищо против теб, само дето не трая изцепки. А и оправи си правописа човек, аз пиша по- правилно от теб на твоя собствен език. Между другото, моите съболезнование заради закриването на всемогъщия ви разказ. Междовременно и аз се завърнах отново... Дано да се появи още една нова ера на проспериращ форум и една нова Червена Зора за славянска раса... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аре, това бяха лафовете от мен, на този етап. Sieg heil!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
HELLwINd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4654.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 20:09
Knjaz Varggoth написа: Простотията е на ниво. Естествено, когато простотията е в градация, крайно време е и Злото да се появи, да ни засипие със съобщения изпълнени със смисъл и без правописни грешки, естествено. Не, драги, форума на затъпява, нито юзърите се вкретеняват, просто повечето юзъри са реалисти, но са и страхливи, да кажат един-два лафа на някой по- стар. Ти си "нарицателното" за злоба? Ти си нарицателното за безпочвена заядливост, не злоба... Общественото мнение за Рекс, не пада, за разлика от твоете, което направо главоломно се е хвърлило с главата на долу. Пренебрегвайки привидната активност на Рекса, "момчето" (Д'артанян:)) се справя доста добре, за разлика от голяма част от паплачта, заляла форума. Броя на постовете му, в действителност е покъртителен... (хвала Рекс, никога не съм имал толкова постьове), но започвам да осъзнавам, че човека не заслужава обидите получил от мен. Ти, Зъл, реши отново да се покажеш като един върховен лирически критик, и вместо да отминеш простотията на Екса (Никола, адски си прост.(Без зли чувства:))), ти реши да изкажеш всяка една простотия, която се появи в съзнанието си, и аз естествено, като един не по-малък идиот, реших да те последвам, че и да те покоментирам, малко да те подисектирам, че даже и в крайна сметка, да те пооставя на мира. Без абсолютно никакви зли чувства ти говоря, Зъл. Аз съм един добродушен, гостоприемен, многоводкопиещ човек, обичащ хората, като цяло. Нямам нищо против теб, само дето не трая изцепки. А и оправи си правописа човек, аз пиша по- правилно от теб на твоя собствен език. Между другото, моите съболезнование заради закриването на всемогъщия ви разказ. Междовременно и аз се завърнах отново... Дано да се появи още една нова ера на проспериращ форум и една нова Червена Зора за славянска раса... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аре, това бяха лафовете от мен, на този етап. Sieg heil!
Бе не мислиш ли, че това постоянно да коментираш правописите на хората е вече иСтъркан стил на поведение. Вссеки пише колкото може, а ако не може кво???
Кво значи това, че човека е непълноценен, тъп...?
А иначе в поста ти имаше хубава ирония, достатъчно ораторски подход и... никъкъв смисъл. Два пъти прочетох поста ти и не открих друго освен "безпочвени нападки" към ЕвиЛ и МГР. Ако правилно съм разбрал де. Но може да не съм разбрал, аз също да съм тъп, да съм гъзолизец дори-що не???
Като гледам кририкуваш нападките им и не си съгласен с постовете им в теми като тази.
И каква е позицията ти по въпроса-че леметата трябва да бъдат оставени на спокойствие за да творят по-качевстено... Ми така значи, нека се аБстрахираме от сложните ти и заплитащи убедителни фрази какво каза всъщност. Ми мисля, че нещо от рода:
"Кво ве ЕвиЛ, кво МГР, пак се правите на газари и ми поствате на ляво и надясно, и постоянно се дръвите. Некви сте олигофрени, и кво само се надуваш с тоя ден в ада, ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) и-и-и-и плачем...
Аре еб? си майката и не ми поствай наляво и надясно щото ще те направя на пет сотинки."
Мисля че просто си постнал от скука което естествено не заслужава да говоря с лоши думи за тебе.
Само за едно съм съгласен...зората, трябва да бъде ден. Да бъде ден!!!
И нека света потъне във комунистическо въодушевление и нека радост пърха като прах, да я вдишваме и да пълним въздуха с песни за Лелин...Сталин...Димитров и Маркс.
Да бъде ден!!!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 20:24
Смисъл имаше, достатъчно при това, ще го открият тези, които трябва. Щом дори не си разбрал, че не нападм никого, значи не си открил смисъла. За зората - зора...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
HELLwINd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4654.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 20:26
Нападаш-не, иронизираш...
А иначе смисълите които дори и аз не разбирам са написани от маняци и куртуазни надувкофци пледиращи с възвешиноста си
п.с. За зората...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 20:36
Sentry написа: Чао, Екс.
EviL, каквото казвам го мисля. Ако изръсят нещо от рода на "гъзоблизец", просто спокойно ще кажа защо точно мисля така. Подмазвачи могат да бъдат новаците, но едва ли някой със "стаж" във форума. Всъщност тайничко(е, вече не толкова тайничко) се надявам някой да опита.
Така като гледам офтопик-а е налице, тъй че и аз да се включа леко от страни.
Една малка, почти незначителна подробност - Рийв, и на теб "стажът" не ти е кой знае колко голям, но подробности ся - тряя да се отбележат тея подробности(бах тея подробности!).
-
По темата...Не е смешно според мен.Авторката/ите - не си/сте се постарала/и...
--
П.П.Князе, ако питаш защо съм се смял - ами на простотията се смеех...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 21:09
HELLwINd написа: Нападаш-не, иронизираш... А иначе смисълите които дори и аз не разбирам са написани от маняци и куртуазни надувкофци пледиращи с възвешиноста си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) п.с. За зората...
Зората...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till Death Comes
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 21:54
Зората... Тя ще зърне новата зора... Ще погледне нагоре... Зората на залеза... Залеза... Залязващото слънце ще ослепи зората, гледаща към него, към залеза. Гледаща от любопитство и завист... Зората, следваща стъпките Ви... Няма да има зора... Ще пребъде зората на простотията. Хахаха..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 21:56
Dr. Greenthumb написа: Зората... Тя ще зърне новата зора... Ще погледне нагоре... Зората на залеза... Залеза... Залязващото слънце ще ослепи зората, гледаща към него, към залеза. Гледаща от любопитство и завист... Зората, следваща стъпките Ви... Няма да има зора... Ще пребъде зората на простотията. Хахаха..
Абе намерете му на тоя човек хапчетата.....
Падан, искаш ли една...хубава ризка?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 21:59
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till Death Comes
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 22:04
TheGuardian написа: Dr. Greenthumb написа: Зората... Тя ще зърне новата зора... Ще погледне нагоре... Зората на залеза... Залеза... Залязващото слънце ще ослепи зората, гледаща към него, към залеза. Гледаща от любопитство и завист... Зората, следваща стъпките Ви... Няма да има зора... Ще пребъде зората на простотията. Хахаха.. Абе намерете му на тоя човек хапчетата..... Падан, искаш ли една...хубава ризка?
...Ще ослепи зората, гледаща към него...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2004 22:07
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|