01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 09:59
Айде и от мен една честитка, Ивъл!Дано ни задваш със злината си още... отде да знам колко важно е да е много постове!Защото не всеки ден се навършват 1000 поста, особено ако не си флуудър!( при проверката видях че вместо 1000 съм написал 100... )А относно настроението в което си изпаднал докато си писал това... ами аз харесвам подобни работи защото... не знам защо.Може би защото "There are no choises.Nothing but a straith line.The illusion comes when you ask "why me?" and "what if?" Абе стига съм философствал!
Наздраве!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Наздраве пипал . Нека щастието възтържествува . На всички успех в начинанията . Иначе трябва да си призная че една единствена песен ме насочи към подобен тип творение ( слушах я през цялото време докато го писах ). И песента победител е Nightwish - Bare Grace Misery . Просто толкова вдъхновяваща песен няма - освен "Фантома от операта" и "Покраи хълмовете и надалече надалече " ( пак на наитлуиш ).
Поздрави отново !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
EviL,макар да не се познаваме с тебе,дори да не сме на 1-о "здрасти",все пак искам и аз да дам моят принос към поздравите към твоят "юбилей" ,а да ти е честито! като стигнеш 2000 пак да се обадиш .
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения