29 Юни 2002 15:10 Мнения: 20 Местоположение: Antarktika
Заглавие: търся 1 разказ
Публикувано на: 06 Дек 2003 20:20
преди много време имаше един много як разказ казва6е се сагата на форум маниаците някои да е мяркал тази тема скоро 4е аз я търсех ама нея намерих :?::?::?::?::?:
преди много време имаше един много як разказ казва6е се сагата на форум маниаците някои да е мяркал тази тема скоро 4е аз я търсех ама нея намерих :?::?::?::?::?:
pitai admin
22 Ное 2003 16:53 Мнения: 383 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2003 18:02
Mi to toq admin kat ne se mqrka 4esto kak da go pita
Dali vuobte gi i 4ete
Абе в тоя форум няма нит Модератор нит Админ преди време(доста кам една-една и полувина години) се появяваше Сандро ама сега никой нема а по темата ми и аз не съм меркал тази тема иначе разказа е много як
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
[_7\_]ProtoSS@
08 Юни 2003 08:48 Мнения: 247 Местоположение: IN ORTANK
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2003 21:00
men mi se merna v tozi razdel onq den na 5 stranica...... , no Lord_Legolas ot mnogo vreme nqma ni admin ni moderator a sandro go vidqh vav foruma minalata sedmica.....
kiroman
22 Ное 2003 16:53 Мнения: 383 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2003 21:01
Sa e tuk
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Тъкмо търсех този разказ и открих ето тази тема. На моя комп имам сагата на форум маниаците до някой епизод, но нататък не съм я събирала... Ако искате, може да я пусна. Скоро я препрочитах и си умрях от кеф ) Ееех... Велико нещо беше това.
Абе в тоя форум няма нит Модератор нит Админ преди време(доста кам една-една и полувина години) се появяваше Сандро ама сега никой нема а по темата ми и аз не съм меркал тази тема иначе разказа е много як
Забравяш за Stealth, той често се мярка.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
SneakyDude
09 Авг 2001 13:23 Мнения: 391 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 10:37
Сентри, виж кога е написан поста, тогава Стелт не беше мод още...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
high_till_i_die
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 00:36
Sтеалт е модератор-това пък кога стана.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 01:49
Че има си едно солидно време от както е в РС Мания тийм ...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Скивах темата и реших да припомня на хора за първия разказ с герои- членове от форума. Явно няма да има архив, затова го вкарвам така, надявам се големината да не ви панира.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения