Автор |
Съобщение |
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: "Мойте произведения" Публикувано на: 03 Юли 2004 23:00
Часовникът иззвъня и аз в просъница натиснах копчето, за да спра това ужасно звънене. Отвих се и бавно разтворих очи. Както всяка сутрин така и сега седнах на кревата и погледнах датата на часовника 4 Юни. "Поредният работен ден" пмислих си аз и тръгнах да си обувам чорапите, когато забелязах, че те не са скъсани, както ги оставих вчера, а бяха като нови, облякох се и се покозах на прозореца, гледката беше някак си по-странна, по-променена, отпадъците ги нямаше на обичйното си место под балконите и там се виждаше зелената трева! Но какво става? И въздухът е някак си по-различен, по-лек е. "Сирно си внушавам" си казах и се отправих към банята за да се измия. Застанах пре мивката, но нещо ме безпокоеше, нещо небеше както трябва. Помислих малко и се сетих, че нечувам звука от падащи капки върху пода, невероятно толкова бях свикнал с този звук, че ми е странно като го няма.
Отворих вратата на кухнята и влезнах, за мое учудване "честитките" ги нямаше на масата, където седяха със седмици, "преместили са ги, няма какво друго да е". Отворих хладилника и без да обърна в първия момент внимание, че е пълен догоре си направих обичайната закуска. Тръгнах да се обувам с обувките които бях носил вече пет години, но ми се сториха странни, бях забравил колко добре изглеждат, когато са здрави и лъснати, в първия момент помислих, че са нови. Живея в една панелка в Люлин на осмия етаж, нормално беше да няма асансьор защото за да се оправи трябваха пари, но в момента в който се запътих към стълбите чух шум от шахтата на асансьора, видях, че таблото с етажите свети и направо неможех да повярвам, ще се воза на асансьор след толкова време, извиках го и като се качих всички копчета вътре си бяха здрави, на пода нямаше боклуци и стрените бяха чисти, вътре беше светло!!! Отворих вратата, която вече небеше нужно за да я отвориш да си тежка категория, излезнах пред входа. Домофоните долу си работеха, защото пред очите ми един човек звънна и му отвориха вратата която по-принцип е шчупена, а и клошара който обикновенно спи до стълбите го няма, нечувам и бездомните кучета които се чуваха всяка сутрин. Отидох към автобусната спирка на 310, да там сега наистина имаше спирка, явно от СКГТ са решили този път да неизгълтат всичко. Заредих се с огромно търпение и както винаги си бях направил така, че когато излезна с час и тридесет по-рано да стигна точно навреме за работа. Точно докато бях започнал да си мисля за странните работи изведнъж пред мен спря автобус, но не Икарус който обикновенно се движи по линията на 310, а Мерцедес какъвто не бах виждал досега, в първия момент се стреснах, но шофьора непобърза да ме прегази докато се качвам по-стъпала, а най спокойне ме изчака да секача, без да ме напсува!!! Извадих петдесет стотинки и понечих да му ги дам за билетче, а той ме попитам нямам ли точно двайсет?!?! Изненадата ми беше огромна, но свих рамене и му дадох след което той ми даде скъпоценната хартийка. След което го перфурирах и се огледах за место, без да тая особенно големи надежди но се оказа, че има место и то можеше да се стигне до него без да е нужно да си участвал в ръгби лигата. На една от спирките се качи контрола и се молих само да не се заядат с мен защо шофьора ми е продал билетче от двадесет, а не от петдесет стотинки. Един мъж, от контролата, застана до мен и учтиво ме помоли за билетчето след което го скъса и ми пожела всичко хубаво, помислих, че е имал много добър ден за да се държи така. Стигнах почти до Лъвов Мост и си помислих, че пак ще е поредното задръстване, но за мое учудванеколите минаваха съвсем спокойно и нормално. Слезнах от автобуса и забелязах на съседната врата един млкадеж да помага на някаква възрастна жена да слезе, помислих че и е внуче, но збърках. Отправих се към светофара, който по-принцип, е счупен и светът само някой светлини и се пресича на "твоя отговорност", сега обаче имаше маркировка на пътя и даже светофара работеше. Светна зелено и аз тръгнах исках бързо да пресека, защото обикновенно светофарите хващат неподготвени пешеходците с червен сигнал когато си насредата на улицата, но сега минаха всички и чак тогава светна червено, нечувах обичайните клаксони и псувни, за тази част на града. Почти бях стигнал до трамвайната спирка когато чух сирената на някаква линейка, в този момент всички спряха и и направиха път. Бях доста изненадан и когато видях че плочите на тротоара са нови и здрави. Стигнах до работата си един час по-рано. Още незнаех какво е станало, но явно беше нещо хубаво.
Привърших работния ден малко по-рано, даже доста по-рано работих само осем часа и взех 15 евро! Помислих, че са се объркали обаче си замълчах. Разхождах се и наблюдавах купих си кафе и можех да го изпия на спокойствие, без да се притеснявам, че няма да ми стигнат парите за вечеря. Неусетно се стъмни, беше наистина неусетно защото, всички лампи светеха, дори пред блока, където минаването нощес е все едно да си подритваш здравната книжка. Я и взривената кола отвчера я няма. Прибрах се, направих си лека вечеря и седнах пред телевизора, програмите се виждаха супер и ми беше малко търсене защото бях свикнал да и има нещо винаги на картината. Към единадест си легнах, навих си часовника както вчера вечерта и си легнах. Нещо беше прекалено тихо, а да нямаше ги алармите на колите които се пускаха постоянно. Нямаше я и полицейската сирена, не чух и нито един гърмеж цялата вечер. Музиката също я нямаше, оргиите които се правеха през няколко апартамента, с върлата чалга, бяха отихнали. Накрая успях да заспа много удволетворен неразбирайки още дали това беше реалност.
Часовникът изввъня и аз, както всяка сутрин, в просъница натиснах копчето, за да спра този път не толкова ужасното звънене. Станах този път по-бързо защото някакси се чувствах по-добре, погледнах дата на часовника и видях 4 Юни!!! Ужас това не е възможно!!! Помислих си аз и изтичах до прозореца, долу си бяха боклуците и си вдишвах тежкия софийски въздух, банята си капеше, асансьора си беше развален, клошара отново се беше свил до стъпалта.........................
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 09:19
Супер е!Мисля че политиците също трябва да се позамислят и за малките неща в живота които да ни накарат да се чувстваме по-добре а не само да говорят че ще влизаме в евросъюза!Ако поправят светофарите,асансьорите , намерят дом за клошарите, и друг куп неща животът ще е много по-лек дори и с малка заплата!Но най-важното е и да се промени манталитета на хората!Примерно в реалността се съмнявам нашите българи да направят толкова бързо път на линейката, да помагат на другите да пресичат, контрольорите да ти къста билета без да се заяждат и др.
|
|
|
|
|
ochko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 13:06
Това беше яко.Наистина ми хареса!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2004 13:43
bravo naistina ako vsi4ko tova se prevyrne v realnost bulgaria 6te stane syn
mejdu drugoto M-Tycoon na kolko si godini sam li jivee6 sam li se izdurja6 ako e taka
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Тресавището на глупостта Публикувано на: 05 Юли 2004 19:57
Тресавището на глупостта
...Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент.
...По време на фараоните, живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това. Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори, за объркване на учените.
...Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран, като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски). Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия.
...Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст.
...Римляните трябвало да водят многобройни войни преди Италия да стане полуостров. По-късно римляните заменили войниците с гъски: те ядели по-малко, а вдигали повече шум.
...Римляните били големи строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду който най-прочут е Млечния път.
...След смъртта на Цезар, Октавий и Антоний си разделили империята. Октавий получил задната част на Рим, Антоний източната и Клеопатра. В края на живота си Октавий се оттеглил в своя мавзолей.
...Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около вярната съпруга.
...Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там.
...При феодализма селяните били много подтиснати. Тогава нямало автомобили, та те са плащали данъци върху солта и радиоапаратите, но били лишени дори от тях. Освен това те били длъжни да дават на сеньора всички продукти от жена си. Често се появявал глад и хората се избивали за да не умрат.
...Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко покойният запазил добър спомен за пътешествието си.
...Людвик XIV бил на пет години, когато се родил баща му. Той живял до смъртта си в 1715 година. Людвик XIV бил заобиколен от благородници които се наричали куртизани. Жените им се наричали куртизанки. Дворецът му бил винаги добре изметен и блестящ, поради което бил наречен Крал-слънце.
...През 1763 година Франция закупила Корсика, три години преди раждането на Наполеон за да може да се роди французин.
...Нощта на четвърти август е била най-светлия ден на революцията: тогава се отменили феодалните времена. Занапред вече хората се раждали живи и равноправни. Септемврийските кланета са станали вечерта на 10-ти август.
...Наполеон бил диктатор защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. Той мразел англичаните - сърдел им се, защото го принудили да умре в прегръдките на св. Елена.
...Битката при Трафалгар се развила по море и затова била наречена Ватерло.
...Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно.
...В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени.
...Президентът на републиката се избира за седем години, като на три години се подновява с една трета. Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е. През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес за да бъдеш избирател е необходимо да принадлежиш на двата пола.
...След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги.
...През деня Земята се върти около Слънцето, а през нощта около луната. Като се върти Земята показва задницата отпред и предницата отзад. Земните меридиани разделят Земята на 24 парчета. Те служат за да въртят Земята около луната. Има два тропика: тропика на Рака и тропика на Проказата ...
...Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане. Когато барометърът е променлив, времето не знае какво да прави.
...Най-известната река е Дунав. Тя е международна, защото всички народи пеят "На хубавият син Дунав".
...Реките понякога преливат, но с морето това не става, защото в него има много сюнгери.
...Морското дъно се изследва със сонди: ако сондата извлече тиня, значи дъното е тинесто, ако извлече кал, значи дъното е кално, а ако не извлече нищо, значи капацитетът и е нисък.
...На изток Франция граничи със Слънцето, когато изгрява, а на запад, когато залязва. Нормандия е плодородна област. Там се отглеждат волове, които дават много мляко и яйца. Тревата е тлъста, затова млякото е много концентрирано.
...Ню Йорк закъснява спрямо гринуичкото време, защото Америка е открита много по-късно.
...Климатът в Гвиана не е здрав, защото в нея изпращат каторжници. Там има гори от девственици, които доставят строителен материал.
...Кенгурото има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опастност.
...Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците й изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението й се състои от туареги и оазиси.
...В полярните земи има малко флора, само няколко фауни, но те са диви. Измежду живите същества ще споменем лишеите, пингвините и изследователите. На последните понякога им е така студено, че като се мият са принудени да си слагат ръкавици.
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: Списък на песните на трио "Зорница" Публикувано на: 05 Юли 2004 20:01
Е това просто е уникално
Списък на песните на трио "Зорница"
на обложката на CD:
Станко ле, мори хубава - Hey you, Pretty Stanka.
Планинец ходи - A Tractor Driver is Walking
Отдолу идат шарени колца - Motley Wheels Are Coming from Below
Дъщерцо моя, майчина - Hey you, Mother's Daughter
Йогряло ми ясно слънце - A Bright Sun Shone On
Загукала е гулабка - Female Pigeon Began Crooning
Пак поди, мале - Go again, Mother
Изкара димо жъртвари - Dimo Brought Out Harvesters
Да зная, мамо, да зная - If I Knew, Mum, If I Knew
Провикна се мома руса - А Blond Lass Cried Out
Дядо делба делеше - An Old Man Was Partitioning Shares
Мър Тодорке, мънинка - I Say, Little Todorka
Дойне, бяла Дойне - Hey you, Doina, You, White Doina
Мури Тодоро - I Say, Todora
Седнала ми е Марийка - Mariika Seated Herself
Моме ле, мури мунинка - Hey You Lass, You Little Lass
Гергина цъфти, не вехне - A Dahlia Blooms, And Doesn't Fade
Петлите пеят - Cocks Are Crowing
Града са гради, Станьо льо - Hey Stana, A Town Is Under Construction
Зелен се орех развива - A Green Walnut-Tree Is Coming Into Leaf
Звездо льо, вечернице - Hey you Star, You Evening Star.
Made in Bulgaria
САЩ. Баптистка столова. В началото на опашката, до тавата с ябълки, стои калиграфски изписана табела: "Взимайте си само по една ябълка. Бог вижда!". На края, до тавата със сладки, е забодена надраскана набързо бележка: "Вземете си колкото искате. Бог е зает да гледа ябълките."
Студентска столова. Над тавата за хляба - надпис: "Не взимайте прекалено много хляб!". Отдолу - дописано с молив: "има в кюфтетата".
Паркингът пред Икономическия институт - София. Табела "Само за служители!". Отдолу дописано: "по изключение - и за автомобили".
Hа лекция по балистика в казармата, след дълги изчисления, лекторът - подполковник с дългогодишен стаж получава резултат за cos равен на 1.41.
Един от войниците става и възразява:
- Ама др. подполковник, косинусът не може да бъде по-голям от единица!
Hа това подполковникът с патос отговаря:
- Абе какво знаете вие! По време на войната и до 3.5 е стигал!
Прожектират в Добрич "Троянската война". По време на прожекцията зрител споделя в тъмното:
- Абе, жена, добре че дойдохме тука, да гледаме тоя филм! Какви неща били ставали в наш Троян, пък ние да не знаем!
(Българско радио)
|
|
|
|
|
M-Tycoon
|
|
|
|
Заглавие: А Р М А Г Е Д О Н Публикувано на: 05 Юли 2004 20:06
Заглавие: А Р М А Г Е Д О Н Пуснато на 20 Юли 2003 19:36
--------------------------------------------------------------------------------
18.10.2003г. BBC:
Серия от терористични атаки, в различни точки на Ирак, отнеха живота на 34 американски войници и раниха други 86. Отговорност за нападенията поеха две терористични групировки "Армията за освобождение на Ирак" и привърженици на режима на Саддам Хюсеин.
Американският държавен глава Джордж Буш обяви, че след атентатите са извършени стотици арести на предполагаемите терористи.
26.10.03г. CNN:
Палестинските теророристични групировки обявиха, че щом Израел няма да освободи палестинските пленници, те ще продалжът с нападенията си срещу израелски граждани. От своя страна повечето европейски държави членки на НАТО заявиха, че ще оттеглят войските си от размирната зона между двете държави, което покачи напрежението между Европа и САЩ.
1.11.03г. Атина:
Гръцките терористични групировки "1 Септември" и още една засега неизвестна извършиха два атентата в Солун и столицата Атина кадето имаше и 5 жертви, засега са неизвестни целите които искат да постигнат групировките с тези нападения, но министърът на отбраната на Гърция Костас Симидис обяви, че ще бъдат взети спешни мерки за залавянето на тези терористи.
3.11.03г. Москва:
Чеченски бунтовници нападнаха болница и взеха целия персонал за заложници, както и някои от пациентите, те искат незабавното изтегляне на руските войски от Чечня, както и освобождаването на 20 терористи. Този инцидент много напомня за трагедията в Московския театър. Броят на заложниците не е съвсем ясен, но според предварителни данни в една от най-големите болници в Москва в момента на инцидента е имало 800 души персонал заедно с докторите и около 2000 пациенти от които повечето са били осводбодени. Все още положението е крузисно смята се че вътре има няколко жени камикадзета и около 150 терористи.
9.11.03г. 13.30 CNN:
Видео касета със Садам Хюсеин и част от неговите подчинени бе разпространена от телевизия Ал Джазира. На нея Саддам обявява, че в най скоро време ще удари "неверниците точно в тяхното сърце". Сега в щатите има повишена опастност от атентати и затова спецслужбите на американците се опитват да предотвратят инцидентите преди още те да са станали.
9.11.03г. 18.45 CNN:
Във Вашингтон бяха убити окло 60 цивилни граждани и други 140 бяха ранени след като камикадзе се взриви на оживено место в центъра на града. Експлозията била толкова силна че изпочупила стъклата на всички згради в радиус 100 метра. Очевидци твърдят, че нападателят е бил азиатец и точно преди да се взриви е извикал силно името на страната си Сверна Корея. От своя страна Пхенян обяви, че това е опит на Саддам Хюсеин да ги набеди за нещо което не били извършили, в момента тече разследване за случея.
15.11.03г. Загреб:
Организираната престъпност в Сърбия направия своя нов удар с убийството на министара на вътрешните работи Михайлович. Обстановката в Западната ни съседка много се изостри след този атентат.
17.11.03г. Мадрид:
Баски сепаратисти извършиха най-големия атентат в историята на Испаниа. Те взривиха три метростанции в столицата като по този начин убиха 140 души а стотици още са затрупани под земята. Баските още не са поели официално вина за атентата, но е почти сигурно, че са те.
19.11.03г. CNN:
Цяла Африка е обвзета от антиамерикански протести, масово посланиците на САЩ се изтеглят от горещия континент, като техните посолства стават жертва на разярените тълпи. В Уганда даже беше извършен преврат.
21.11.03г. Пекин:
Неизвестната атипична плевмония е извън контрол обявиха от Китайския институт за заразни болести (КИЗБ). В страната има забрана за излизане на граждани в чужбуна. Чужденците на които им се налага да влезнат в държавата ще трябва да подписват договор в който поемат пълна отговорност при сучей на заразяване.
22.11.03г. Буенос Айрес:
Кризата в Аржентина достигна критична точка след като положението се беше стабилизирало за известно време, сега в Буенос Айрес, както и в много други градове цари пълен хаос. ООН реши да изпрати помощ за да може положените да се нормализира, но още се уточняват подробностите.
26.11.03г. Сеул
Двама войници бяха застреляни при престрелка между северно и южно корейски войници. Пхенян обяви, че се отегля от масата за преговори след като САЩ и Южна Корея искаха да прекрати производството на ядрени бомби и оръжия за масово поразяване.
27.11.03г. CNN:
В Багдад бяха убити 41 цивилни граждани, 18 натовски войници и 32 Терориста след като се проведе ожесточена престрелка близо до центъра на града. По първоначални данни се смята, че при опит да бъде разбита група терористи натовските бойци са попаднали в засада и така е започнала близо четиричасовата престрелка.
28.11.03г. Тел Авив:
Издадена е заповед израелската армия да навлезе във всички селища по западния бряг и да започне залавянето на терористи които извършиха поредния убийствен атентат при който загинаха 2-ма войници и 6-ма цивилни граждани.
1.12.03г. ЕС:
България няма да бъде приета в ЕС през 2007г. Защото не е изпълнила срока в който трябваше да приеме промените в нейното законодателство. Румъния има да изпълни още две точко от плана за конститцията, краен срок за изпълнение е 1.3.2004г.
3.12.03г. Анкара:
Заметресение 6,5 по скалата на Рихтер разтърси Истамбул. Още не се знае броя на жертвите както и щетите, хората масово напускаха района като много от тях търсеха спасение в съседните на Турция държави, България и Гърция, на чиито територии земетресението беше усетено слабо.
5.12.03г. Атина:
Извършено беше нападение над гръцкия държавен глава. Двама от телохранителите му бяха убити, като в престрелката бяха ранени и шестима цивилни граждани. Гръцките власти изразиха своите опасения от възможността за извършването на преврат.
5.12.03г. Вашингтон:
Пхенян има срок от един месец да прекрати ядрените си програми и да предприеме стъпки за разрушаването на ядрените си оръжия. В противен случай Вашингтон обяви, че ще се наложи светът да вземе мерки.
6.12.03г. Пхенян:
Официялно беше отправена заплаха от Пхенян към Вашингтон, че ако дори един изтрел бъде отправен от страна на САЩ към тях то те няма да се поколебаят да използват оръжията за масово поразяване с които разполагат.
7.12.03г. ЕС:
ЕС официялно предупреди САЩ да не предприемат нищо без съгласието на ЕС, защото това можело да доведе до катастрофални последици. Това обтегна още повече отношенията между САЩ и ЕС.
9.12.03г. Скопие:
Албански бунтовници са нападнали западната граница, влезнали са в престрелка с части на Македонските сили за сигурност, не се споменава нищо за жертви, но това доведе до изостряне на обстановката в региона.
16.12.03г. CNN:
Вашингтон напомня, че Пхенян има на разположение още половин месец.
Междувременно в района на Персииския залив се споменава за още атентати чиито цели са били петролни кладенци. В момента там има взривени 18 петролни кладенци.
17.12.03г. Лондон:
По време на мача на стадион Stamford Bridge бе извършен атентат. Жертвите са хиляди. Няколко бомби се взривиха в официялната ложа и отделните сектори на стадиона. Там е бил и собственикът на фк. Челси господин Абрамович. Руският милиярдер е в тежко състояние, смята се, че това е дело на чеченски терористи но се работи и по други версии.
Атентатите продължават цял месец жертвите са милиони. По цял свят има безредици и на много места положението е бедствено.
Ирак- водят се непрекъснати боеве.
Израел и Палестина са обляти в кръв.
В Чечня се водят ожесточени боеве, там жертвите също са много.
Африка-не спират безредиците в 85% от градовете на континента
Аржентина-положението е бедствено
Китай-жертвите на атипичния вирус нарастват, но като цяло в света разпространението му е овладяно.
Южна и Северна Корея-в милиталиризираната зона се водят престрелки между войници на двете държави.
Сащ се подготвя за удар над Северна Корея.
06.01.04г.CNN:
Без удобрението на световната общност Вашингтон обявява война на Пхенян. САЩ решава да изпрати първаночално 300 000 бойци и флотилия, надявайки се, че ще получи подкрепата на съседните страни.
Путин официялно се обявява против войната и не само това, но и намеква, че може да предприеме мерки за спирането и.
Примера на Путин последват още Германия, Франция, Италия, Китай, Индия и още десетки по-малки държави.
Испания и Англия подкрепят САЩ.
12.01.04г. CNN:
Американските бойци влизат в сражения с южнокорейски бойци.
Южна Корея отказва да изпрати свой бойци в Северна Корея.
14.01.04г. Ал Джазира:
Частите на Германия, Франция, Италия, Гърция и Белгия се изтеглят от Багдат.
Там са единствено Испанските и американски натовски части, които търпят сериозни загуби от все-повече засилващата се терористична вълна.
17.01.04г. CNN:
Пхенян хвърля в паника целия свят като казва, че всеки момент ще изтреля ядрените си бомби към по-големите градове на САЩ. От своя страна Буш заявява, че няма да се поддаде на такива “блъфове”.
19.01.04г. Париж:
Изненадващо Испански войници са открили огън по френските граничари. Франция поиска официялно извинение от Испания за инцидента, но такова непоследва, а напротив от своя страна Мадрид обяви, че първи огън са открили френските военни.
20.01.04г. CNN:
НАТО официялно е пред разпадане след като, над САЩ паднаха две бомби в Тексас и Аляска. Останалите държави от НАТО обявиха, че нямат намерение да влизат в конфликт с Пхенян.
22.01.04г. CNN:
Американците масово се изселват към Европа. След като за два дни пет бомби отнеха живота на милиони. САЩ поиска разрешение от Русия и Китай да пусне бомби над Северна Корея поради близоста на двете държави, но не и беше разрешено.
23.01.04г. CNN:
Масови атаки срещу американци има на всякъде по света. Хиляди азиатски бойци преминават към страната на Пхенян. Междувременно Ал Джазира обяви, че американските войници масово бягат от градовете в Ирак.
24.01.04г. CNN:
Израел прибегна до използването на химическо оръжие срещу палестинците, за което оръжие светът незнаеше и на което е забранено използването. Германия, Франция, Италия обявиха, че ще предприемат военни действия срещу Израел.
26.01.04г. Euro News:
Трите държави (Германия, Франция, Италия). Официално обявиха, че изпращат свой войски за свалянето на текущата влааст в Израел и за обявяването на Палестинска република.
Испания като съюзник на Израел обяви, че ще предприеме военни действия срещу трите държави заради своеволията които прави, а Тони Блеър обяви, че Англия ще се присъедини към решението на Мадрид.
28.01.04. CNN:
Пхенян изтреля две ядрени бомби към САЩ които от своя страна отговориха с двапъти по-силен удар, бомбите се очаква да паднат в близките минути. Масова изтерия е обхванала всички живущи на двата континента. Руснаците обявиха, че застават на страната на Германия, Франция и Италия и междувременно ще направят всичко възможно да изтласкат американските войници от континента.
28.01.04. CNN:
Северна америка в момента е подложена на силна радиация, до дни целя континент ще е неподходящ за живот. Много хора успяха да се спасят още в хода на войната. Едната от трите бомби отправени към Корея беше успешно свалена над океана, а другите две попаднаха точнбо в целта но са далеч по-слаби от корейските и се очаква те да унищожът изцяло Коеря, Япония, голяма част от Китай, част от Монголия и Русия, и всичко до Филипините.
30.01.04г. CNN:
Същото оръжие използва и Гемания и Франция срещу Англия и Испания, които им отговориха със същото. Италия изпрати също ракети към Израел и армия.
1.02.04г. BBC:
Заметресения с магнитут 9 по скалата на рихтер и епицентър турция причини незапомнени щети. Целия балкански полуостров, както и в по-голямата част на близкия изток, което доведе до взривяването на хиляди петролни кладенци и отравянето на въздуха в района. Отровения въздух се предвижва към Африканския континент, глобалното замърсяване причинява и многобройни киселинни дъждове.
3.02.04г. CNN:
Ядреният облък кръжи над цяла Азия и Южна Америка. Единственият незасегнат континент засега е Австралия. Източна Европа и близкия изток са сринати със земята следствие на земетресенията. Африка е отровена от замърсения въздух и киселинните дъждове. В западна европа се вдят ожесточени битки и се исипват тонове бомби.
6.02.04г.CNN:
След като ядрената зима обхвана целия свят, тя достига вече и последния континент Австралия. След около четири часа тя ще обхване и последният континент на земята.
Вие бяхте с последните за света новини, пожелавам ви приятно искарване на последните четири часа живот.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 21:19
Мда. Възможно е. Shit happens.
Няма какво да се направи, освен да се надяваш да не се случи и да си живееш живота.
Така си е.
Кой го е писал?
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 08:51
Последното е много гадно,май не е трябвало да го пускаш.А и съм почти сигурен,че повечето сме гледали филма с този сюжет.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 12:25
Гадничко е наистина и дори познато. За наше съжаление е много възможно. Да се надяваме, че няма да стане... скоро. Макар че съм сигурен, че един ден ще се случи нещо такова. Ще видим. Иначе разказа е добро попадение.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|