Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: .
Публикувано на: 30 Юли 2004 23:52

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2004 20:05

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2004 05:45

Какво да ти кажа :) ,Max Payne,на това ми прилича разказчето,друга критика за него нямам(и тук грешиш,няма начин да пишеш хубаво,ако не четеш,ако бе прочел няколко такива книжки,творението ти несъмнено щеше да бъде много по-добро и усъвършенствано).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2004 11:00

Кокали началото винаги е трудно . Недеи да се обезкоръжаваш послушаи ме . Изключително много се радвам че приемеш критика - това е добра черта . А да не говорим че Деилона и мен ме е криикувал здраво за което мога само да мо бтда благодарен .
Сега какво мисля аз . Ами имаш един плюс защото написаното от теб е настандартно за форума - сега като се замисля това е май единствения нормален екшан писан тук ( може и да греша ). Още един плюс за това че ти е първи опит . Уви минуси имаш . Аз за разлика от Деилона съм се специялизирал по скоро в самото деиствие и описанието няма да го закачам . Но първо слабо описа престрелката и движенията на героите . Ако това е интро нещо като спомените на героя добре но то не е ! За напред вкараи малко метафори и раздвижи деиствието . Не е нужно твоя човек да избива много а да избива качествено . Покажи нещо което не сме виждали .

" Макс тичаше сякаш на забавен каданс а около него във барутна вихрушка играеха стотици куршуми . Още само няколко стъпки и щеше да бъде свободен . Тежкото изръмжаване на базука прекъсна мислите на бягащия за животаси мъж . Светът се разклати . Зградата масивна , изградена от бетон със жили от стомана се разклати зловещо . "

Това трябваше да е нещо като цитат но не е много добро ( не съм спец във екшаните ) но вярвам че схвана какво имам предвид . И не се тевожи от занижен интерес . Просто не всички който четат пишат . Ти драсни още една час пък да видим .

П.П. Трябва да се опитва ! ОПита идва от опитите ( гениално нали ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com