Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2004 22:56
Не е нужно да се съобразяваш с всяко читателско мнение! А и имай впредвид, че ако ние решаваме какво ще се случи, няма да четем, защото вече ще знаем всичко!
И аз имам проблем с измислянето на имена... То на всякакви игри винаги ги кръщавам с "прякори" и т.н.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2004 12:08
Така, първо поздравления, че най- накрая се реши да напишеш нещо и то като за първо произведение е доста добро!Второ приемай критики, но не променяй неща, от сюжета които вече си решил да пишеш, т.е.това, че героинята е с малко студено сърце само прави сюжетната линия по- истинна!Понякога на човек му става безинтересно когато има един или двама герои пропити от честност, смелост...всички добродетели ведно!Колкото по- близко до действителността, толкова по- неочаквани са постъпките!Веранса е лоялна и има чувство за дълг, но точно това, че е безпощадна я прави по- интересна и е любопитно какви ще бъдат действията й занапред!За имената можеш да използваш всякакви благозвучни съчетания от рода на Калахас, Лавендор, Маранвиус....всъщност всичко което ти щукне и не е много трудно за произнасяне/струпване на много съгласни/ е позволено в фентъзито!Така че не ми остава друго освен да ти кажа "Продължавай, развивай сюжетната линия и обогатявай историята си с герои!"
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 21:49
Екс,сега след като го прочетох за 2 път ще отбележа някои забележки!
1.Ейл-а не беше ли за Върколаци и Бурхи,ама аре карай
2.НЕ съм много-много съгласен с тоя здрачник!Хехеех,ти го направи егати нещастника Гласът му трябваше да е мелодичен,да не се стига до бой...пък да не приказвам,че здрачниците са ПО-бързи от всички други раси(включително и горгоните...)
Иначе е СУПЕР
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 22:32
The Chameleon написа: Екс,сега след като го прочетох за 2 път ще отбележа някои забележки! 1.Ейл-а не беше ли за Върколаци и Бурхи,ама аре карай 2.НЕ съм много-много съгласен с тоя здрачник!Хехеех,ти го направи егати нещастника Гласът му трябваше да е мелодичен,да не се стига до бой...пък да не приказвам,че здрачниците са ПО-бързи от всички други раси(включително и горгоните...) Иначе е СУПЕР
Или с други думи, "Ако не ползваше света на Ендивал (или нечий друг), а свой собстен, нямаше да имаш такива проблеми!".
Край на поста ми.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 12:54
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 13:04
Ъъъъъ...ми сори човек
Аз се ти повтарям,че си Супер па ти...
Ми давай в същия дух
Все пак това си е твоя разказ-аз нямам право да го променям,пък и така е по-интересно
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2004 20:28
Хайде бе Екс, нещо забрави това твое произведение
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2004 22:31
The Chameleon написа: Хайде бе Екс, нещо забрави това твое произведение
Koлко пъти да казвам, че за да излезе нещо добро изпод перото на автора, то е нужно едно нещо наречено муза! И иначе може да стане, но трябва да си наистина много голям майстор, какъвто според мен няма в този форум. Затова и си караме "на вдъхновение", а не на "задълбочено писане".
Е, ти ако искаш глупав боклук, чието единствено достойнство е големия обем, т.е. "много думи, малко смисъл", то тогава те разбирам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|