Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2004 22:56

Не е нужно да се съобразяваш с всяко читателско мнение! А и имай впредвид, че ако ние решаваме какво ще се случи, няма да четем, защото вече ще знаем всичко!
И аз имам проблем с измислянето на имена... То на всякакви игри винаги ги кръщавам с "прякори" и т.н.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2004 12:08

Така, първо поздравления, че най- накрая се реши да напишеш нещо и то като за първо произведение е доста добро!Второ приемай критики, но не променяй неща, от сюжета които вече си решил да пишеш, т.е.това, че героинята е с малко студено сърце само прави сюжетната линия по- истинна!Понякога на човек му става безинтересно когато има един или двама герои пропити от честност, смелост...всички добродетели ведно!Колкото по- близко до действителността, толкова по- неочаквани са постъпките!Веранса е лоялна и има чувство за дълг, но точно това, че е безпощадна я прави по- интересна и е любопитно какви ще бъдат действията й занапред!За имената можеш да използваш всякакви благозвучни съчетания от рода на Калахас, Лавендор, Маранвиус....всъщност всичко което ти щукне и не е много трудно за произнасяне/струпване на много съгласни/ е позволено в фентъзито!Така че не ми остава друго освен да ти кажа "Продължавай, развивай сюжетната линия и обогатявай историята си с герои!"

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 21:49

Екс,сега след като го прочетох за 2 път ще отбележа някои забележки!
1.Ейл-а не беше ли за Върколаци и Бурхи,ама аре карай :wink:
2.НЕ съм много-много съгласен с тоя здрачник!Хехеех,ти го направи егати нещастника :lol: Гласът му трябваше да е мелодичен,да не се стига до бой...пък да не приказвам,че здрачниците са ПО-бързи от всички други раси(включително и горгоните...)
Иначе е СУПЕР :P :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 22:32

The Chameleon написа:
Екс,сега след като го прочетох за 2 път ще отбележа някои забележки!
1.Ейл-а не беше ли за Върколаци и Бурхи,ама аре карай :wink:
2.НЕ съм много-много съгласен с тоя здрачник!Хехеех,ти го направи егати нещастника :lol: Гласът му трябваше да е мелодичен,да не се стига до бой...пък да не приказвам,че здрачниците са ПО-бързи от всички други раси(включително и горгоните...)
Иначе е СУПЕР :P :wink:

Или с други думи, "Ако не ползваше света на Ендивал (или нечий друг), а свой собстен, нямаше да имаш такива проблеми!".
Край на поста ми.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 12:54

Ili s drugi dumi - Hami kara6 me da idvam do u vas da se spavq s teb kakto Gorgona sys Zdra4nik ;) :D :D :D :D :lol: Stiga si me kontriral be, kazah 4e se opitvam da ne go pokrivam na 100% sveta na endival. Daje mislih da vkaram drugi rasi i t.n.!! Ama neee! Ti ne iska6e da spre6! Izkara go na bql swqt sq!! :( :( :( Nali ti obqsnih na LS!?!? :(

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 13:04

Ъъъъъ...ми сори човек :(
Аз се ти повтарям,че си Супер па ти...
Ми давай в същия дух :)
Все пак това си е твоя разказ-аз нямам право да го променям,пък и така е по-интересно :P

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 20:28

Хайде бе Екс, нещо забрави това твое произведение :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 22:31

The Chameleon написа:
Хайде бе Екс, нещо забрави това твое произведение :)

Koлко пъти да казвам, че за да излезе нещо добро изпод перото на автора, то е нужно едно нещо наречено муза! И иначе може да стане, но трябва да си наистина много голям майстор, какъвто според мен няма в този форум. Затова и си караме "на вдъхновение", а не на "задълбочено писане".
Е, ти ако искаш глупав боклук, чието единствено достойнство е големия обем, т.е. "много думи, малко смисъл", то тогава те разбирам.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com