Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за този разказ???

Става!    27%  27%  [ 3 ]
 Скапано е!    18%  18%  [ 2 ]
 Готино е!    55%  55%  [ 6 ]
Общо гласове : 11
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Фев 2004 23:05

Пуснах и анкетка аре дайте си мнението.

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 11:19

Имало е и преди такива опити... мои, всъщност. Като заклет фен на сагата ще отскачам отвреме-навреме да поглеждам как върви вашия разказ. Лично аз останах разочарован от форума и го оставих за известно време, без да постна иначе завършения си разказ. Линка по-долу е той.
С пожелания за успехи, и нека Силата бъде с вас!
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=14480

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 19:51

Ами не съм ти чел още разказа понеже е много голям но от мненията на другите направо ме хваща срам за нашия разказ.Но ще ни бъде много приятно ако и ти се включиш в него.

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 21:11

Такаааа

...
-Не не съм дошъл за да ви помагам.-Каза Траун.-Тук съм за да ви накажа за това че сте допуснали Майор Харм да избяга.Вие заслужавате понижаване в чин генерал защото не сте прикрили добре разузнаването.А Харм Едвард се е справил много добре срещу бунтовниците и заслужава повишение, но тъй като.....
-Тук съм!-Влетя с всичка сила в залата Харм и насочи лазерният си пистолет към Ивата.-Май нещата се обърнаха срещу вас а?
-Оставете оръжието, няма смисъл да губиме хора преди важната битка.-каза Траун.-Сега вече вие ще командвате силите на империята така че побързайте.Ако се насочите на -25 градуса ще попаднете в астероидното поле "Пресиан"(днес имахме контролно по история и се сетих за този български хан).
-Но там има вероятност да се разбием поради размерът на корабите ни пък и не можем да се скрием от радарите на бунтовниците.
-Това което казваше вярно но не съвсем.Преди няколко дни водихме битка там и имаше огромна експлозия,която разчисти достатъчно метеорити за да можете спокойно да влезете и да се скриете защото бунтовниците едвали биха рискували да се сблъскат с астероидите.Пък и не това е важното,по-голямо значение има това че там има още кораби.Повечето са товарни но има и доста охранителни които ще ви помогнат.Аз засега имам друга по-важна мисия и ви оставям.
Връзката заглъхна а Траун изчезна така както се бе появил.
-Генерал Ивата-каза Харм-свободен сте за сега и можете да се отправите спокойно в каютата си.
Експертите пресметнаха че по времето когато бунтовниците ги застигнат вече ще са в астероидното поле.Но те не знаеха за тайният екип който всеки път осигуряваше победите на Бунтовниците-Силго и компания.Те се движеха по-бързо от разрушителите а и бяха превключили на тих режим който хабеше повече гориво за заглушителните и противорадарни устройства и за това планът им беше да се прехвърлят на някой от имперските кораби и да ги заграбват един по-един, което не беше най-умната идея но поне щяха да ги забавят и да намалят силите им макар и с цената на живота си.
Харм навлезе в астероидното поле но радарите му не усетиха прикачването на корабите на Силго и екипа му за повърхността на Звездния разрушител.В същото време започнаха да се стреля с бластери от всякъде.Не можеше да са ги усетили а и бунтовниците не бяха на близо и те веднага разбраха че е Радъл.Той успя да разбие доста от корабите които бяха отвън полето но останалите надделяваха за това той побърза да се прикачи също придружаван от свои хора на кораба на Харм.....

ПС Абаба ако искаш ме остави да довърша битката с lightsaber и тогава пиши ти....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 21:27

GboyWoW написа:
Такаааа
ПС Абаба ако искаш ме остави да довърша битката с lightsaber и тогава пиши ти....

Харашо! :D Усещам че става доста интересно! Успех :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 17:09

Радъл влезе на борда на кораба и претърси всички каюти и намери Ивата.Щеше да го убие без да му мигне окото но като разбра че Харм е главнокомандващ в момента и захвърли генерала настрани.
В залата след пристигането на Радъл:
-О Харм не знаех че си толкова голям предател-каза Радъл-първо тичаш при мен после се връщаш назад.Сега можехме вече да сме унищожили цялата воиска и да сме непобедими,но ти предпочете да защитаваш керливата си империя която накрая ще те захвърли.
-Да досега щеше да си ме убил и да си ме изхвърлил в космоса нали знам че ме използваше през цялото време и мислеше само за себе си.
Радъл не искаше повече да се разправя и направо включи светлинния си меч и почти го опря в шията на Харм.Той усещаше голямата температура на острието.
-Сега ако ти е скъп живота ще кажеш на всички свой хора да спрат атаката и ние ще спрем а командването ще поема аз иначе ще те убия.-Заплаши Радъл.
В това време всички от войниците на Радъл охраняваха кораба и имаше само двама в залата.От накъде се търколиха два дестройъра и заеха бойна готовност и започнаха да стрелят.Радъл не можеше да ги гръмне защото имаха щитове през които бластерите не биха ги дори одраскали за това пусна Харм и се опитваше да оцелее.Той скочи много високо,хвана се за някакъв лост на стената и излезе от полезрението на роботите с което те спряха да стрелят.Радъл се пусна и с две бързи движения разряза дестройърите на парчета с светлинния си меч, след което го изключи.Все още чуваше вибрации но не бяха от неговия и в този момент се показа Силго.Те започнаха ожесточен бой.От срещата на остриетата изкачаха на ляво и на дясно искри.Ударите на Силго бяха леки и красиви, докато на Радъл бързи и яростни.Сита замахна отгоре а джедаяът парира но те седяха дълго така и светлината ги накара да затворят очи и да се доверят само на силата.Отстрани изглеждаше че се бият с отворени очи но всъщност те предвиждаха движенията на съперника.Силго усещаше че нещо не е наред и разбра в последният момент че Радъл ще го контраатакува,за това го отблъсна.От своя страна сита го хвана с задушаваща хватка и тъкмо когата го приближаваше Силго успя да се оскубне с много усилия след което замахна отдолу но Радъл отскочи навреме.Битката беше равностойна и не можеше да надделее никой когато изведнъж се чу страхотен гръм.Половината кораб беше отнесен а чата в която те се намираха не можеше да се движи самостоятелно.Харм пак се бе измъкнал,и тогава имперските сили започнаха да стрелят по кораба.Бунтовниците знаеха че там е Силго за това не се целеха в него а в корабите на Радъл.тяхното мощно оръжие разбиваше много лесно всяка съпротива, но.........

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 22:02

Mislia che dobre ste se predstavil

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Фев 2004 13:52

blagodarq za podkrepata.

Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2004 21:25

Силго се разсея и залитна.Радъл не се забави и го рани много сериозно в десния крак.Останалата част от кораба се рушеше, а Силго не можеше да се измъкне.ПОследва взрив и в пространството останаха само изкривени и обгорени останки от "Мечтата не Сирн".Явно Силго беше загинал геройчно.Радъл беше се измъкнал и осъзнавайки загубата на битката реши да се изпари с бърза маневра.Охраната на товарните кораби на имперските сили беше прекалено голяма дори и за оръжието на Бунтовниците и те бяха отблъснати.Харм не искаше да напада венага за разлика от Ивата той искаше всичко да е уредено за да няма изненади.Той реши да организира всичко за това си даде малко почивка и се зае с разузнавателни цели.В това време Гор Ботар се опитваше да събере някакви сили за отбрана, но бяха много малко и за това той реши да сключи съюз с няокй но още се чудеше с кой.А Радъл беше на планетата Дию която се намираше на 57 градуса от сектор Литан(в съседство на Одисей)Той имаше много приятели там а и с останалите сили той организира преврат и нападна местното население.За наколко часа по-голямата част от планетата беше в техните ръце само някои групи от съпротивили се войски и граждани се криеха в бомбените укрития и пещерите като замисляха да подготвят освободителни акции,но едвали биха успели при размера на войските на Радъл.
Станция:Тохрин.Време:19:23 часа.

Харм:
-Знаем че бунтовниците не са съвсем беззащитни защото притежават оръжия а все още хората им са лоялни към тях и няма да ги изоставят и да се подчинят на императора.
-Какво сте намислили?
-Този път разузнаването ще си свърши работата както трябва а ние ще обърнем хората им срещу тях.Скоро ще разберете какво имам впредвид.
Имперски офицер:
-Адмирал Харм генерал Ивата каза че някой от бившите му хора от разузнаването за засекли разговор между Гор Ботар и подчинени с радар.Те му изпратиха информацията, но той отказва да я предаде и каза че иска да говори само с вас.
-Сега ще разберем тази работа....

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2004 21:58

Ето го и следващото продължение което не е едно от най-хубавите но след това съм замислил и по-готини.

Харм стигна до каютата на Ивата и я претърси.Естествено генералът държеше чипа на сигурно място и новият адмирал беше принуден да разговаря с него.
-Какво искаш?-попита Харм.
-Искам да ми дадеш екип с който да действам за да мога да се докажа пред по-висшите и да ме върнат обратно на служба, защото сега са ми взели правата.
Харм помисли колко похвали ще обере от императора ако се домогне до чипа и се свърза с Траун а той му разреши да върне правата на Ивата.
-Готово а сега ми дай чипа.
-Той се намира в сейф 5738Т с парола SK910V.Адмирала изпрати няколко сторм троопера да го донесат а след това го изслуша.
"Трябва(шум и пращене)*******съюзници"
"Адмирале,но ние сме***** оръжието."
"НЕ се притеснявай сега има по-важни неща пром******* и трябва да го***ием"
-Браво генерале и вашите хора ще получат повишение.Сега знаем че бунтовниците няма да нападат а ще търсят съюзници за това ви пращам на мисия с ограничен екип от 2 сторм троопера и един имперски офицер.Задачата ви е да стигнете незабелязано Дантуин и да се промъкнете в хангарите от там ще включите тази електронна карта и ще проникнете до залите на Гор Ботар и ще разберете плановете им.Не трябва да ви забележат в никакъв случай.А и едвали ще ви познаят защото само самият адмирали някои от подчинените му знаят как изглеждате.Сега вървете.
В това време на планетата Дию.Място:Едно от скритите летища в огромните и каньони.Тези летища се използваха от съпротивата срещу Радъл и бяха изградени дни след като той беше взел властта.Малък TIE изтребител се приземи.Гардовете мислеха че е някакъв сит но не искаха да привличат внимание и все пак като спря го наобиколиха за да го заведат на разпит.Той беше едър и висок.Накуцваше с десният крак и беше облечен в кафяво дълго до земята наметало със дигната качулка, която му закриваше лицето.Лесно се забелязваше светлинният му меч.
-Идентифицирайте се!
-Не се страхувайте от мен аз съм тук за да ви помогна и не съм сит а джедай.
Те не му повярваха и го нападнаха.Двама от тях бяха на открито и той веднага ги бутна назад със Силата.
Други двама се бяха скрили зад два масивни блока от стомана и го обстрелваха.Той ускори скороста на движенията си многократно.Придърпа към себе си оръжието на единия а другия хвана с една ръка и доближи меча си до гърлото му.
-Както ви казах не искам да ви навредя и за това не убих никой от вас.Можете на ме наричате Лайт(light=светлина)Сега ме заведете при водача си Несиб.

П.П.Ако някой го чете изобщо тоя разказ да напише нещо за да знам дали има смисъл да продължавам.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 12:34

Gboy 6to samo ti pi6e6 naposleduk?Sori moje bi go pi6e nqkude iz stranicite no ne mi se 4ete.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 16:49

?????? ???»????-?? ?‚?? ?‡?µ?‚?µ?? ?»?? ???°?·???°?·?° ?‚?° ???????????????°?? ?????‚?µ???µ????? ?°?· ???????° ?‰???‚?? ?°?· ???? ?????‡???°?… ?° ??????4?? ???? ???????° ???????°?????? ?° Lord_Ababa ???°?·?° ?‡?µ ???????° ?????µ???µ ?‚?°???° ?‡?µ ?????¶?µ ?? ???° ???µ ???????????? ?? ?‚???? ???°?·???°?· ?????µ?¶???µ?????µ???µ?????? ???????µ?¶?µ ???????° ?????‚?µ???µ??.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 18:34

Lud li si?Az po edno vreme go 4etqh non stop.Sega naposleduk ne sum.Dnes go otvorih za pruv put ot mnogo vreme i samo go pregledah naburzo.Sega smqtam da go pro4eta ot tam ot kudeto bqh svur6il.AAA i da ne si pomislq6 da go prekratqva6 tolko vnezapno!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 20:31

mi dobre togava shte go produlja.Mnogo se radvam 4e ima nqkoi da go 4ete.Po edno vreme se bqh ot4aql.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 22:47

?”???±???µ ???? ???µ ???????°?????», ???°???°?? ?? ???° ?????°?? ?????????? ?·?°?±?µ?»?µ?¶???? :)
???· ?????µ???»?°???°?? ???° ???? ?·?°???????????? ! ???? ?????? ?‚?? ?????°???° ?????? ???µ??????, ?·???°?‡?? ???µ ???? ???????????»?¶????, ?????????µ?‚!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 13:07

???±?°?±?° ????-?????????? ?‰?µ ?????????? ?‡?µ ?????µ??????.?•?‚?? ???µ???° ???? ???????????»?¶?°???°??:

?“?°?????????µ?‚?µ ???°?·?±???°?…?° ?‡?µ ?µ?????° ?»?? ?±???…?° ???????»?? ???° ???? ???‚???????‚ ???µ?‰?? ?????? ?? ???µ?????????‚?µ ???°???µ???µ?????? ???µ ?±???…?° ?»?????? ?·?° ?‚?????° ???? ???°?‡???…?° ???° ?µ?????? ?????????????? ?? ???? ?·?°???°???°?…?° ???? ?µ?????° ?????±???µ ?????????‚?° ?????µ?? ?????°?»???‚?µ ?±?°?·?°.???°?? ???? ?????????µ?‰???°?…?° ?????»?µ???? ???…???°?????‚?µ?»???? ???µ??????,?° ?µ?????? ?‡?????µ?? ???????????? ???? ???????? ???‚ ?????‚?°???°?»???‚?µ ?? ?????????? ???°?????????? ???? ???????„???????°?‚?° ???µ ???????±?»???¶?? ?? ???°?·?°:
-???°?????? ?¶?µ?»?°?µ???
-???????°?? ???° ???µ ?????µ?‰???° ?? ???µ?????±.
-???µ ?????¶?µ.???‚ ???°???µ ???° ?·???µ?? ?‡?µ ???µ ???????°?? ???° ???? ???±???µ???
-???????° ???° ???? ???±???? ???????°?? ???° ???? ?????????????° ?????µ?‰?? ???????????‚ ?‚?????°??????-? ?°?????».
-?? ?????µ ???°?? ???µ ?????¶?µ ???° ?????µ ??????????????.
-?????? ?°?· ?·???°?? ???°?????»?°?‚?° ?·?° ?????µ?†???°?»???? ???????µ?‚???‚?µ?»??.
?›?°???‚ ???????????????° ???µ?‰?? ?? ???…???‚?? ???° ???????????? ?? ?‚???? ???? ?????·?????»?? ???° ???»?µ?·?µ.???????° ?????µ?· ?µ?????? ?????»???? ?????????????? ?? ???°?????°?? ?????µ?????°?‡?? ?????°???° ???° ?µ?????° ???????‚?° ???°?????????° ?????°?‚?° ???????‚?? ???µ ?·?°?‚???????? ???µ?????°???° ???»?µ?? ???µ????.???‚ ?‚?°???°???° ???° ???‚?°???‚?° ???µ ?±???…?° ???‚?????????»?? ?±?»?°???‚?µ?????? ???°???????? ???????‚?? ?±???…?° ?????‚?????? ???° ???‚???µ?»???‚ ?????? ?·?°???????µ??.???µ?????± ???µ ?±?µ???µ ???µ ???°?·?»?µ?????°?» ???°?‚?? ???????°?????? ?????????????°?? ?? ???????????‚?µ ????.???°???????‚???? ?‚???? ?????µ???????‚?°???µ ???????°?????? ???°?±???‚?? ?? ???°???°???µ ?·?°???????µ???? ???° ???°?????????µ?‚?µ ?? ???‚?°???‚?° ???°?????? ???????±?‰?µ?????? ???° ???°?·???°?????‚.?‘?µ???µ ???±?»?µ?‡?µ?? ?? ???????„???????° ?? ?????????µ?‰???° ???¶?µ???°?????‚ ?? ???°?‡???»???°?‚?° ???????‚?? ?·?°?????????°???µ ?†???»???‚?? ???? ?»???†?µ ???° ?????° ?›?°???‚.
-?????????…?‚?µ ???° ???????‚???????µ?‚?µ ???? ???µ??.?—?° ???°?????? ?‚???»???????° ???????°?‚?µ ???° ???°?·???????°???????µ??? ?????¶?µ ?»?? ?? ???°???µ?‚?? ?????µ?
-?????? ???µ???????° ???° ???? ???°?¶?° ?????‚???????????‚?? ???? ?????µ ???? ?????¶?µ ???° ???µ ???°?????‡?°?‚?µ ?›?°???‚.???????°?? ???° ???? ?????????????° ?????µ?‰?? ? ?°?????».?????? ?µ ?????? ???‚?°?? ?????°?? ?° ?? ?µ ?????°?? ???° ?†???»?°?‚?° ???°?»?°???‚?????°.?’???µ ?????????? ?‚?????±???° ???° ???µ ?·?°?µ???µ ???° ???????°???? ???µ?‰?°?‚?°.
"?’???µ ?????????? ?‚?????±???° ???° ???µ ?·?°?µ???µ ???° ???????°???? ???µ?‰?°?‚?°" ???????????»?? ???? ???µ?????±."???????° ???? ?µ ?????????? ?????·???°?‚??" "?? ?? ?·???°?µ ???°?????»?°?‚?° ?·?° ?????µ?†???°?»???? ???????µ?‚???‚?µ?»??"
-?›?°???‚ ???°?¶?? ???µ ???µ ?»?? ?????·???°???°???µ ???‚???????????µ?
-?”?° ?????·???°???°???µ ???µ ???? ???µ???° ???µ ???????° ???° ???°?·???????? ?????? ?????? ?·?°?‰???‚?? ?‚?????° ?????¶?µ ???° ?·?°???‚???°???? ?†?µ?»?‚?° ????.?? ?±?µ?· ?‚?????° ? ?°?????» ???µ ???±?????‰?° ???µ???????·???? ?????????°?????µ ???° ???°?????‚?µ ???µ?»?° ?° ?°???? ???µ ???°?·???????? ?‰?µ ?????°?‚?? ???????‡???? ???°?·???·???°???°?‚?µ?»?? ?? ?‰???????????°?†?? ?? ???????‚?? ???°?·?????»?°???°.?????°?? ???»?°?? ?? ???µ???° ?‰?µ ???? ?????????µ?»?? ???°?????? ?µ..........

Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 19:37

Аре коментирайте де.Кажете "Добре" или "Много скапано" поне да има някакъв коментар.

Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 08:07

?’ ?‚?????° ?????µ???µ ???‚ ???‚?°???†?????‚?° ?????…?????? ???‚?»?µ?‚?? ???????°?±???‚ ???° ?????°?‚?°.?????? ???????° ?????????°?? ?”?¶?µ???????? ???? ???‚???°?????° ?‚?°?? ???????°???µ ???…???°?????‚?µ?»???? ???µ?????? ?·?°???µ???? ?????±???‚?????‚?° ???‚?????µ???? ?????????»???? ??????.?????? ???????????»?¶?? ?? ???‚???????° ???????‚?µ???°?‚?° ?????????? ?‚?°?? ???µ ?????µ?…???????»?? ?? ???????????µ?‚?µ ???° ?µ?????° ?????‚?°?????»?° ???‚?°???†???? ???????? ?????‚?????° ???µ?????°???° ???° ?‚?????????µ ?????? ???»?°???µ?‚?°?‚?° ?·?° ?????????°?????° ???»?? ???????°??.???? ???µ ???????·e???? ?? ???????°?‚?? ?????????‚???????°?‚ ?µ???????µ???‚???‚?µ ?????°?‚?° ?±?µ???µ ???µ?‡?µ ???·?»???·???» ?? ???µ ?±?µ???µ ?????????» ?? ?µ?????? ??????????????.???????°?‚?? ???µ ???‚???°?»?µ?‡???…?° ???°?»???? ?‚???? ???? ?????»???‡?? ?? ???·?±?????° ?? ?????»???° ?????‰???????‚.???µ ???µ?????…?° ?‡?µ ?????¶?µ ???° ?µ ?????????? ???µ???‚?µ?? ?? ?·?°?‚?????° ???????±?‰?µ ???µ ???µ ???‡???????…?° ?? ???????????»?¶???…?°.?????°?‚?° ???‚???????° ???? ???…?????° ???° ?????°???°.???°?? ?????°???µ ???°?·?°?‡ ???????‚?? ???µ ???? ???°???µ ???° ???»?µ?·?µ.???????°???° ???µ???µ???°?»?° ?·?°?±?µ?»???·?° ???µ?‰?? ???°???????»?? ?????°???µ ???‚???‚???†?? ?‚?????°?????? ???????°?±?? ?? ?????????? ???°?·?°?‡?? ???°???‚?? ?? ???????????·?? ?????±?????????»?†?? ???????‚?? ?‰???…?° ???° ???µ ???????????µ?????????‚ ?????? ?????????????‚?µ ???° ?±?????‚?????????†???‚?µ.?????°?‚?° ???µ ???????????????° ???? ?µ?????? ????-???‚???°?»?µ?‡?µ?? ?????µ?????·?µ?? ?????? ?? ???·???µ???°???° ???‚?·?°?? ?µ?????? ???‚ ???°?·?°?‡???‚?µ.?’?·?µ ???? ?????µ?…???‚?µ ?? ???°???‚?°?‚?°.???»?µ?? ?‚?????° ?±?»?°???????°???µ?????µ ???° ?????????‚?? ???? ???±?»?µ???»?? ???»?µ?·?µ ?? ?????°???°.???µ???° ???? ?????‚?°???°???µ ???°???? ???° ???·???????»?? ???°?‡???? ???°?? ???° ???µ ???????????????µ ?? ?????????????°?‚?° ?±?°?·?° ?? ???????‚?? ???µ???° ???µ ???????????·?°???°???µ ?“???? ?‘???‚?°??.............

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2004 18:39

Мойте поздравления! Доста добър разказ! Заслужава си да се прочете! Хвала на тези които са го писали :D

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2004 20:12

Супер си е естествено ама някой да иска да се включи защото другите се отказаха?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com