22 Ное 2003 16:53 Мнения: 383 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 11:50
[LP]ProtoSSa написа:
The CROW написа:
Нов фен? Я виж ти!
хехехе дамммммммм и то яростен.....
Kakво му е новото бе той е стар като смъртта
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
[_7\_]ProtoSS@
08 Юни 2003 08:48 Мнения: 247 Местоположение: IN ORTANK
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 12:01
ki®oman написа:
[LP]ProtoSSa написа:
The CROW написа:
Нов фен? Я виж ти!
хехехе дамммммммм и то яростен.....
Kakво му е новото бе той е стар като смъртта
ахам ве4е и стар съм и прашясал..........
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
И този ден ще дойде!Стискам палци да е близо!!!!Тогава ще вървя по улиците и ще викам:"Познавам, я наистина е страхотна!"
[_7\_]ProtoSS@
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 16:38
Join написа:
И този ден ще дойде!Стискам палци да е близо!!!!Тогава ще вървя по улиците и ще викам:"Познавам, я наистина е страхотна!"
hehе такам аз също и дано стане това което искаш......представете си ние от форума ще познаваме желика писателка на фентъзи мойе би 100% по добра от вси4ки други......аиде стискаме палци аха 10х ,4е не ме обиди като киром@н......хехехехе!!!!!!!!!!!!!Тои знае 4е е безмислено да ме скастря по такъв на4ин...муахахахаха нали е така моето мом4е???????????
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 18:17
The CROW написа:
Благодаря за комплимента, но не съм по - добра от поне двама човека. Единия е Ранд Ал Тор, другия е ММ13_666. Има и още като Мат, Лорд ъф Даркнес...Трябва да ми плащат за рекламата
хехе вярно те много добре си постват в разкази ами мен къде ме забрави ,а не стига 4е ти наяправих реклама и ме забрави.......... еееееееее the crow кога постваш следващата 4аст????
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения