Автор |
Съобщение |
Manny_Calavera
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=427.jpg) |
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Песимистичен поглед в съвсем близкото бъдеще(хиперкъсразказ) Публикувано на: 11 Фев 2004 23:25
Светът за мен - това е моят компютър. Имам първокачествен интернет, който ми осигурява връзка със световната мрежа. По цял ден сърфирам в интернет. Това ми е работата. Естествено, постоянно съм в чата - mIRC и ICQ, понякога си пускам и Yahoo Messenger. Имам десетки приятели и колеги, с които си общувам ежедневно. И печеля добри пари. После пазарувам по интернет. С този начин на живот почти не ми се налага да излизам от дома си. Плащат ми по банков път, аз пазарувам с кредитната си карта, получавам нещата на вратата си.... Сега си чатя с един приятел и чакам да ми отговори. 9:30 сутринта е.
А!
Токът спря!
Вторник е. Да беше неделя - щях да изляза до "Юнивърс Нет" (огромен интернет клуб в центъра), но е вторник!
И токът спря!
Мама му стара....
Какво?.....
Ше взема да си поръчам китайска храна по телефона....
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2004 23:28
Това не го схващам точно какво е искаш да се похвалиш не знам но каквото и да е е хубаво аре МИР
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2004 23:29
Хей Мани кажи как се печелят толкоз пари от интернет та да намажем и ние де еее....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NoName
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=671_1696426624.jpg) |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2004 23:49
Az ne bix mogal da ziveia taka...Neznam no to si e do 4ovek ako edin den ne izlezna vanka nai-malko za 5-6 4asa ste poludeia.......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2004 09:05
Заглавието е - "Песимистичен поглед в съвсем близкото бъдеще"...
Има разлика между автор и лирически герой...
Незнам как се печелят "толкова пари" от интернет, обаче по света го правят - хора бачкат в разни агенции, портали и т.н. - интернет е най-голямата дойна крава в легалния финансов свят в момента...
Идеята е не да се хваля (хах това е найстина абсурдно предположение), а да покажа колко много ни променят пц-тата и как се наместват безапелационно в живота ни... Тоя пич - лирическия герой, останал без ток не знае какво да прави и единственото нещо, което се сети да стори е да се обади по телефона за китайска храна... Дивотия...
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2004 17:06
Vsi4ko tryabva da e s myarka:) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ))))))))
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Head_HunteR
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3156.jpg) |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2004 17:00
eto edin na4in da se pe4elqt pari ot internet
1. Stava6 programist
2. Namira6 si rabpota v nqkoq firma, v koqto moje6 da raboti6 i ot vka6ti
3. Pravi6 im programite i im gi pra6ta6 po internet i te ti pla6tat pari za vsqka edna.
tva sa stapkite ima hora dori v balgariq deto go ba4kat tova dori znam za edin takav
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2004 22:05
He@d_HuNteR написа: eto edin na4in da se pe4elqt pari ot internet 1. Stava6 programist 2. Namira6 si rabpota v nqkoq firma, v koqto moje6 da raboti6 i ot vka6ti 3. Pravi6 im programite i im gi pra6ta6 po internet i te ti pla6tat pari za vsqka edna. tva sa stapkite ima hora dori v balgariq deto go ba4kat tova dori znam za edin takav
Май си прекалил с оня филм "Мрежата" със Сандра Бълок.При този вид бачкане не можеш да си намериш лесно работодател,освен ако той сам не те потърси.Много по лесно според мен е да организираш ОнЛайн магазин,който да доставя само в рамките на София,да се организираш с някои твои приятели които да доставят.Разбира се трудно е да намериш стока за продаване,ама в днешно време всичко се продава.Според мен най-доходно ще е ако правиш някакви такива компилаций като Хакер'с Кълекшън(разбира се не е задължително да е със някви дизамблери и ХЕКС едитори) с иначе безплатни програмки и да ги пържите на домашната записвачка.Но макар да говоря за нея как може да се осъществи тази идея,така че да е доходна,неам и представа!
А по темата...Лошото е че наистина компютрите започнаха да влизат прекалено много в живота ни и аз го усещам на свой гръб... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 15:04
ами аре тука всеки да сподели идейте си как може да се изкарват пари от компютри или по-скоро от програмиране.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NoName
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=671_1696426624.jpg) |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 15:05
Tva e trudna rabota , spored men e trudno osastestvimo..... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manny_Calavera
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Фев 2004 18:34
Има много начини - може правиш сайтове по поръчка, да се занимаваш с поддръжката им; абе всякаква мрежова поддръжка ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) , и-нет продажби, РЕКЛАМА, правене на и-нет игри, казина, флаш глупости, картички (всичко с пари:)), и-нет вестници... За това се сещам на момента! Ако взема да умувам ще измисля още много... Разбира се на запад всичко това е много по-добре развито, но като че ли и нашето и-нет пространство е на добро ниво, нищо, че връзките ни са на светлинни години от техните...
шол мъст гол он
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TT2
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=128.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 23:43
Уеб, лого и т.н. дизайн...
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|