Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Казват че преди да умреш виждаш целия си живот...
Публикувано на: 01 Дек 2003 23:52

Казват че преди да умреш виждаш целия си живот...
Част 1

Сега в очите на Майкъл се виждаше страх. Той умираше и разбираше това. Даже го очакваше. Работата му никога не е била сигурна, още по малко след като почна да работи за Агата. Но в този момент той не я мразеше, осъзнаваше че е нормално за е един наемен убиец да умре. Сега когато топлата кръв го обливаше не чувстваше болка. Знаеше че е направил това за което му плащаха. Сега той умираше бавно под луната, една луна под която станаха много неща. Една луна под която видя смърта на родителите си, една луна под която уби смъртния си браг и една луна под която умираше. Сладка смърт!Той направи това на което беше посветил живота си. Вече всичко свирши. Край. С края на Деивид дойде и неговия. Сега Майкъл искаше да умре още веднъж. Да се наслади още веднъж на смърта на Даибид Фостър, той си го заслужи, защото никой 17-годишно дете не заслужава да види смърта на собствените си родители.

Е, дано да ви е харесало :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 18:07

Не, за съжаление, не ми хареса. Няма начало, нищо не разбирам какво става, освен, че някой умира. Виждам, че пише "Част 1", но все пак можеше да я направиш по-дълга и да обясниш тава онова. Коя е Агата, кой е Дейвид, какво е направил на главния герой, защо умира пък самия главен герой - въпроси, въпроси ... а отговори няма. Извинявай, не знам дали си чел другите разкази във форума, ама до гуша ми дойде някой да умира. Всичките разкази са все за смърти, убийства, самоубийства и т.н. Баси, няма ли някой да напише нещо по-различно най-сетне, нещо весело, нещо радващо?? Деник, 'де си бе, човек?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 22:23

Като си решил да пишеш по-обща история, не ползвай имена. Ако е конкретен случай - дай отговори на въпросите. Ако си решил да пишеш ей-така - осмисли какво смяташ да напишеш и почни пак. Успех!

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: sorry
Публикувано на: 04 Дек 2003 20:17

Недей да пълниш форума с боклуци.Ако ще пишеш отдели малко повече време за това.Първо може да пробваш на лист и след това да го напишеш в форума ако мислиш че е хубаво.Е,ако нямаш способността,съжалявам за теб.
Night-shade виждам че не си фен на този жанр,е аз съм ако не ти харесва това е твои проблем,но повечето хора го харесваме.(The saint)И още нещо,ако пишеш разказ погрижи се заглавието да е свързано с текста.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com