Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Един ден в Ада ( завършена версия ) Публикувано на: 28 Ное 2003 18:33
Извинете за флуда но ми се иска всички който са харесали разказа да го прочетът целия без прекъсвания . Моля проявете малко снизхождение !
Един ден в Ада !
Evil се бе излегнал в центъра на не голяма пентаграма и спокоино си шушукаше едно старо заклинание за привикване на демон девето ниво , когато усети ледено студен дъх да го гали по ухото . Той светкавично скочи и премятаики се във въздуха извади вярната си боина секира . Срещо него заплашително бе застанал демон , но не демона от девето ниво който той се опвиташе да привика , а много по-виш нечестивец . Evil размърда показалец зада направи магия за послушание и се провикна :
- Какво искаш о слуга на сатаната ? И защо мислиш че аз мога да ти го дам ?
Демона осетил силата на стария черен рицар (които при това изглежда добре боравеше с магията) изгуби част от смелоста си и започна да говори смирено.
- Демона пред вас е покорен слуга на мрачния господар Вортекс Номад , и идва при вас с молба от негово мрачно величество за помощ .
- Вортекс Номад !?! Това е невъзможно ! – Еvil си спомни как преди 400 години Вортекс Номад бе дал живота си зада унищожи Раиската порта на земята , как двамата се биеха с орди архангели зада направят Земята едно Раиски Адово място . Ярост закипя в душата му , как смее този нищожен демон да използва толкова нагла лъжа и то точно пред най-верния приател на Вортекс – Ти демоне приключи Адовия си път време е да се изпържеш в пъкала .- И при тези думи Evil се хвърли със смразяващ вик към треперещия демон !
- Умолявам ви господяро ! – искимтя демона – Аз не лъжа елате с мен и се уверете че той е жив !
Еvil се спря на сантиметри от изплашения до смърт демон и го загледа в очите с изпепеляваща умраза . Той добре разбираше че този нечестивец можеше да е завербуван от силите на Доброто зада го замъкне при ангелите където да умре в хиляди мъки ( макар и Ангелите да бяха слуги на доброто те отлично си служеха с мъчения и подлости ) ! Но от друга страна ако Вортекс бе жив и имаше нуда от неговата помощ то той трябваше да тръгне със робът на мрака .
- Добре аз ще доида с теб – каза Еvil – но знай ако ме предадеш няма да можеш да се скриеш нито в Седемнте кръга на Ада нито в Деветете планини на Рая ! Разбра ли ме ??
Демона кимна и направи кръгово движение с пръст зада отвори порта към Ада !
Пътуването не можеше да се окачестви като неприятно въпреки че на Еvil не му харесваха тези непрестано редуващи се обръчи от червено и черно , беше някак много еднообразно. Изведнъж двамата се появиха на място трудно описуемо . Това място няподобяваше кръгла зала заобиколена от лава с кръгла маса по средата и висящи полюлеи от които стърчаха кости и плът . Вниманието на Evil бе привлечено от кръглата маса със 6 места на която бяха седнали пет мрачни същества . Той почна да оглежда мистериозните гости. Там бе RIP известен некромансер могъщ в магията на призоваването , гневен по характер и слаб боец , присъщваше и TheUnknownOne водач и господар на ефирните същества самия той безплътен бе непосилна плячка и за най-добрите воини , Piven вестител на небесния огън и лорд на драконите , Resident безмилостен вожд на обединените тролове и орки . Но най- интересен бе човека седящ междо RIP и Resident , едър в черни доспехи с огнен жезал в едната ръка и с меч в другата , по белязаното му лице личеше че този воин бе минал много изпитания и бе срещнал и погубил много достоини воини от мрака и светлината ! В този човек Evil позна отдавна загубения си приятел Вортекс Номад .
- Но но това е невъзможно – извика Evil обзед от объркване – аз те видях да умираш ! Експлозията която придизвика с магията си можеше да унищожи цяла планина !!!!!
- Не драги ми приателю ! – отговори му Вортекс – Ти най-добре би трябвало да ме познаваш и да знаеш че за моята сила и магия няма ограничения !
Еvil бе смаян не знаеше какво да каже само до преди час тои живеше един прост и безмислен живот в които най-добрите му приатели бяха загинали а сега всичко се променяше с бясна скорост и той осещаше как се замесва в нещо огромно ! Вортекс разкъса мълчанието като се обърна към Еvil.
- Скъпи приателю бих искал да ти обясня всичко но сега няма време . Затова ще ти кажа защо те помолих да доидеш тук . – той погледна демона зад Еvil изрече една дума и съществото изчезна обгърнато от огнени езици – Вярвам – продължи той – знаеш че на всеки 10000 хиляди години за около 7 дена земята става по-пропосклива от към магии и точно по това време се водят епичните битки на Мрака и Светлината за надмощие над смъртните души и тела !
Evil започна да се досеща какво става но остави приателя си да довърши.
- Това което наблюдаваш в тази зала е съвета на “Мрачните Господари “ и вече си се досетил кой са четеримата гости , но нека те запозная с моито назначение. – Вортекс погледна към безчуствените лица на своите другари и продължи – Следкато онищожих Раиската порта на земята станах доста влиятелна личност в адските среди с малък отряд воини се промъкнах до палата на Diablo –този некъдърен дявол – Вортекс се изплю с ненавист и продължи – всичко стана адски бързо с малко умение убих този демон и завзех власта . Сега аз съм господаря на демоните !- той спря за секунда зада запали една факла като заметна огнена топка по нея .- Вярвам че си се досетил защо съм те повикал нали ?
- Мисля че да ! – отговори Evil – Тук има шест стола и пет члена всеки от тях господар на някъкъв вид същества които оглавяват съвета на “ Мрачните Господари “ , но никой измеждо тях не може да се занимава наведнъж и с поданиците си и с влоените маневри , ако съм рабрал правилно ти искаш аз да стана член на съвета и да оглавя армията нали ?
- Не мислишли че ще бъде хубаво отново да застанем рамо до рамо в битката срещо мазните Ангели ??
- Ти луд ли си ?? ……… Убивам за тази възможност ! – каза Evil и серасмя гръмко , последваха го и останалите присъщващи .
Междовремено на милярди километри ( ако пътуването през времето и пространството изобщо можеше да се измерва в километри ) в една зала на крепоста на Доброто тримата лордове на светлината заседаваха и тяхната тема не бе далечна от темата над която мислеха "Мрачните Господари”. Там беше Paradox лорд на архангелите и ангелите всесилен воин и ревностен пазител на доброто , Мике лорд на ордена на светите кръстоносци велик тактик и не лош магиосник , Denik владетел на царството на маговете самия той един от най великите магове като само за секунди може да извика на помощ хиляди елементали или да исипе всесилен и всепочиствш армагедон !
В залата на доброто обсипана от светлина тегнеше мъчителна тишин . Paradox обичаше да кара другите да го чакат а като вестител на божието слово той имаше тази превилегия и се чувстваше горд от това !
- Лордове от “ Светото Брадство “ , вярвам че всички сме добре запознати със ситуацията – започна Paradox – ако не сте нека ви кажа с две думи какво става. – изтъкна надмено той – След 12 часа изтича последната година от десете хиляди години и земята е подвласна на магий за 7 “свети” дни . Наще шпиони ни докладваха че адовите сили нарекли себеси “ Мрачните господари “ събират огромни количества воиска – Лорда си пое дъх за секунда и продължи – докладватни че около 70 хиляди мъртви души са преминали от отвъдното към Ада , а това е само малка част от силите които ще се изправят срещо нас . Затова помилих за помощ няколко приатели !!
Останалите лордове скочиха на крака и бурно запротестираха .
- Как смееш да деистваш през главата на пазителя на портата – изрече заплашително Denik като същевремено в раката му се появи нажежен до бяло магически жезал .
- Знам че си пазител на портата и ако си спомням добре заради теб и твоита немарливост загубихме един от постовете си на земята – изрече Paradox които никога не оставаше длъжен .
В залата стана горещо сякаш два титана хвърляха мълнии един срещо друг.
- Господа – намеси се Mike - не мисля че по този нчин ще решим проблемите си . Ако помните преди десет хиляди години наще предшетсвеници едвам не се про…….
- НИМА смееш да твърдиш че сме неуки – извика гневно Paradox – аз господара на ангел…
- Ако ме оставиш да довърша ще разбереш какво искам да кажа – отвърна спокоино Mike – та както казах преди десет хиляди години наще предшественици едвам не се провалиха точно заради пренебрегването на опасноста от силна офанзива и от тяхната прекомерна гордост !
В този миг златните порти на залата се разтвориха и две фигори влязоха . Първата и по едра фигура бе на Saruman господар на горските стрелци ( шарпшутарите ) самия тои смъртоносен като неговите стрели въплащаващ в себеси добро и зло , втората фигура бе на Johnny Riko древен воин и единствен уцелял от разгрома на Раиската порта от преди 400 години тои бе специялист във хладните оръжия боравеше отлично с меч и алебарда .
- Лордове както виждам сте се рагорещили достатачно зада мога да изпека и демон на челата ви – каза спокоино Saruman – а сега стига игрички време е да се захвщаме за работа !
Междувремено на земята .
Един селянина се бе излегнал спокоино на тревата и си дъвчеше сламка докато стадо муфлони се разхождаха по платото срещо него . Плато равно като повърхност на езеро и голямо като море . Селяка стана и се запъти към дома си когато страна светлина привлече вниманието му и той се обърна и застина , срещо него с бясна скорост се залета огнена топка която овъгли костите му .
- Мисля че се справих добре – каза развеселено Piven и издуха пепелта от ръката си .
- Не сме дошли тук да си играем – изрече хладно Evil – ако помниш сме тук зада изберем мястото на което ще се развие битката на десетилетието !
Piven го изгледа без особен интерес и продължи да оглежда местноста .
- Мястото е много добро – каза Вортекс Номад – но е някък много зелено !
- Имаш право – обади се RIP и с едно бързо движение на ръката си и две думи превърна крехката и зелена трева в гротески черни храсти от чиито бодли течеше отрова – Така хм чудя се дали да не прибавя и малко кости които да излизат от земята ?
- Мисля че няма нужда – намеси се Resident – тук и безтова ще има много кости следкато моите деца троловете и орките привършат пира с труповете на наще врагове . – и тои се расмя смразяващо.
- Вортекс виждаш ли онези малки хълмчета там отстрани на платото ?- подвикна Evil.
- Да !
- Мисля че там ще е чудно да разположим стрелците си – и той се провикна към RIP – С колко Лича и скелети стрелци разполагаме ?
- Вдигнал съм от смърта десет хиляди Лича и дваисет хиляди скелета стрелци !
- Чудесно – подсмихна се Evil – искам да ги разположиш на хълма и да пратиш хиляда черни коника и трисет хиляди зомбита да ги пазят !
- Но ако пратим трисет хиляди зомбита да ги пазат няма ли да си отслабим авангарда – попита RIP – така ще останем само с педесет хиляди скелета боици и дваисет хиляди зомбита на предната линия !
- НЕ СЪМ ТИ СИКАЛ МНЕНИЕТО – избухна Evil – ЩЕ ИЗПАЛНЯВАШ ТОВА КОЕТО КАЖА РАЗБРА ЛИ !!!
- Не смеи да говориш така на повелителя на смърта ! – отвърна му RIP
- Другари по мрак с раздори не ще постигнем успех във воината срещо силите на доброто – намеси се Вортек – RIP ти се постараи да осигуриш още скелети и зомбита от гробище в града отатак планината и остави Evil да си върши работата !
При тези думи RIP погледна към Evil с поглед изпълнен с гняв но се подчини на Господаря на Демоните и тръгна бавно и величествено към гробището зада изпълни мисията си. Evil погледна още веднъж към отдалечаващата се фигура на некромансара и продължи с разполагането на армията !
- Чуите ме ето как ще разположим армията – обърна се Evil към представителите на “ Мрачните Господари “ – Предната ни линия ще бъде изградена от 30 хиляди зомбита , плътно зад тях ще застанат 50-те хиляди скелета боици , на хълмчето до платото както вече разпоредих да застанат 10 хиляди лича , 20 хиляди скелета стрелци подкрепяни от хиляда черни коника и 30 хиляди зомбита , цялата немъртва армия ще бъде под контрол на RIP които от своя страна ще ми докладва ! – Evil направи кратка палза зада помисли и се обърна към Resident – кажи ми Вожде колко тролове и орки можеш да придвижиш за битката ?
- Около 20 хиляди орка и 15 хиляди трола !
- Отлично искам 20-те хиляди орка да застанат на левия фланг а 15-те хиляди трола на десния фланг , ти ще застанеш с тези 15-те хиляди трола и ще ги водиш дирекно в битка по моя команда . Господарю на Драконите – обърна се Evil към Piven – с колко черни дракона ще ни подкрепиш !
- С 10 хиляди от най-силните ми дракона – отговори ентусиазирано Piven .
- Ти и твоите дракона ще останете резерв , ще се включиш по моя команда или ако видиш приближаващи се летящи врагове . Искам лично да поведеш драконите си към победата !
- TheUnknownOne искам ти и твоите ефирни демони да се движите по фронтовата линия и ще подкрепяте секторите които има шанс да бъдат пробити.
- Вортекс – обърна се Evil към господаря на демоните – както се разбрахме ти ще разположиш по 20 хиляди импа на двата фланга и по още 5 хиляди демона на двата фланга !
- Вярвам че знаеш какво правиш – обърна се Вортекс към Evil – но не е ли малко рисковано да оставиш само 10 хиляди дракона и нищо друго в резерв ?
- Доверими се Вортекс знам какво правя . От вас мрачни другари искам само следващите 6 часа да разгънете армията както ви казах ! – и след тези думи Evil изрисува с пръс във въздуха спирала и изчезна .
- Искрено се надявам че знаеш какво правиш приателю защо иначе ще се мъчим за вечни времена в раиските ръце !- и Вортекс Номад след тези думи изчезна по същия начин като Evil.
БИТКАТА !
Evil не можеше да повярва на учите си . Нима това бе възможно . Възседнал своя черен кон той наблюдаваше бъдешето боино поле . Неговата армия бе разгърната точно както искаше но не това го бе втрещило а разположената на един километар под перфектен строи вражеска армия . Един демон с четири раце се приближи до него и започна да докладва
- Господарю получихме почти точните размери на вражеската армия а те са : На фронтовата лини са разгърнати 20 хиляди кръстоносци и шеисет хиляди воиника с пики , на левия фланг има още 10 хиляди кръстоносци а на десния положението е същото , всички те са под прякото командване на Лорд Mike . Двата фланга са подкрепяни от общо 20 хиляди шарпшутари под командването на Лорд Saruman , Лорд Denik и неговите магове които наброяват 10 хиляди се е разположил на десния фланг , като резерв имат 50 хиляди летящи архангела предвождани от Paradox.- след като докладва демона изчезна в облак дим и огън !
Оставаха секунди докато изгрее слънцето и да изтекът десете хиляди години .
Ивъл издигна гравираната си със черепи братва и се приготви да заповяда атака същото направи и Johnny Riko , двамата стояха като статои взряли се във хоризонта .
- АТАКАААААААААААААААААА – викът на Evil бе еднозначен
- АТАКАААААААААААААААААА- извика и Johnny Riko.
В този миг сякаш земята се разтресе , зомбита и скелети полетяха срещо кръстоносци и воини с пики , стрели пронизваха небето смъртните викове на уцелените раздираха простора . Генералите водеха лично воините си в битките . Оглушителните викове от двобоя само покачваха адреналина на боиците . Сечта бе безмилостна и безогледна всички се хвърляха в една гиганска месомелачка . Зомбитата биваха посечени от рицарите те пък на свои ред издъхваха от стрелите и отровните магии на Адовите сили . Продължилата бита на предната линия взе хиляди души данък .
Зомбита и скелети , една гротеска воиска безмилостна безумна съсичаше убезомелите кръстоносци .
- Демони НАПРЕЕЕЕЕЕЕДДДДДДДД- Извика Evil.
- Paradox поведи 25 хиляди архангела в битка – заповяда Johnny Riko .
Paradox излезе най-отпред на колконата от архангели . Те се спуснаха от небето като самия божии гняв и съсякоха няколко хиляди зомбита от едно спускане .
- Piven вестителю посипи тези нещаници със огън и жупел веднага – заповяда Evil .
Още в същия момент Вестителя на небесния огън се качи на гърбъ на своя черен дракон и поведе десете хиляди дракона в атака . Тои се вряза централно в архангелите , като хвърляше всепрочистваш огън навсякъде . Черните дракони които той водише се спуснаха над архангелите като черни демони и започнаха да бълват огън . Въздухът на боиното поле се изпълни с миризма на изгорели криле и на смърт . Дракони и архангели се избиваха , а щом паднеха премазваха и свои и вражи .
Mike Лорда на светите рицари , забеляза явното надмощие на врагът затова се качи на коня си размаха меч и поведе резервите си от 20 хиляди пики и 5 хиляди рицари към пъкала
- ПОбеда или смърт – извика тои и се втурна в битката .
- Да бъдат изпратени демоните от левия фланг заедно с имповете да помогнат в битката с рицарите – извика Evil – Къде подяволите е RIP ??? Вортекс време е да влезем в битка стари приателю , в атакаааааа.
Битката ставаше все по кървава , труповете се умножаваха и утрояваха . Около хиляда рицаря стигнаха до хълма където бяха разположени личовете и скелетите стрелци , но поради тежката си броня те се движеха ужасно бавно . Постепено те бяха безмилосни избити без да нанесът каквито и да е загуби !
- Johnny Riko десния ни фланг бе ударен от драконите на Ада няма да успея да ги удържа само с 25 хиляди архангела , които и без това са вече изморени и отчитат големи загуби , изпрати резерва от архангели да удари стрелците и изпрати остатака от рицари които стоят безучасно в левия фланг !!!!! – искрещя Paradox
- Рицарите ще ти ги пратя но архангелите ми трябват зада изпълня плана си !!- отговори Johnny Riko .
- Но така ще ни разбият няма да издържим повече от половин час !!!!!
- След половин час всичко ще е свършило , даи ми само 15 минути !
- НЕ мога да ти обещая тези петнаисет минути но ще опитам ! – след тези думи Paradox се издигна и отново се вряза в битката .
Поредния зал от стрели и магии на Адовите сили изби стотина архангела и рицаря . Маговете които до сега се предвижваха най-накрая се включиха в битката сам Denik бе най-отпред и привикваше метеорит след метеорит. В центара на личовете и скелетите два метеорита причиниха дезориянтация и тежки загуби . В момента на убъркване наколко стотин архангела ги нападнаха но защитата която Evil бе поставил ги смля . Битката продължаваше вече един час , а в центара на боиното поле всичко вреше и кипеше , рицари в тежки брони пронизваха зомбита и скелети , черни дракони изгаряха хора и архангели , метеори , стрели , всичко това се изсипваше над обезумелите боици . Мike убезумял расичаше всичко което се доближеше до него без значение враг или приател бе тои. Застанал на една купчина от трупове на зомбита и скелети Denik изтрелваше поредния метеоритен дъжд и привикваше елементи да го защитават . Evil и Вортекс Номад качилисе на своите коне предвождаха личната си гвардия от пет хиляди коникна по заобиколен път зада нападнат шарпшутарите на доброто в гръб. ПО пътя се натъкваха на откъслячни боеве но те бяха бързо приключвани в полза на Мрака . Когато видяха чист проход дирекно към стрелците на доброто те поведоха в страховит галоб мъртвешката си воиска от черни коници . Удърът бе неучакван , черните рицари съсичаха непокритите с броня тела сякъс сечаха въздуха . Битката бе бърза и кървава бяха избити 9 хиляди шаршутари на цената на 500 коника .
- Paradox ела при мен веднага – извика Johnny Riko – имам мисия за теб .
Водача Архангел се появи след няколко секунди , едното му крило бе лошо обгорено а лицето обляно в кръв .
- Какво искаш не виждашли че водя битка – процеди през зъби архангела Paradox .
- Победата е близо приателю , трябваха ми 15 минути зада мога да отворя портал към древните гори и да прехвърля воиската която бях подготвял цели 20 години . Педесет хиляди джуджета трисет хиляди стрелеца и десет хиляди коници на еднорог . Доволен ли си ?
- ДА ДА ДААААААА ще отмъстя за падналите ми братя . Но закакво са ти архангелите ми та ги пази досега ???? - Попита ЛОрда на Архангелите
- Защото портала е призован зад гърбът на врагъни и ти трябва да заобиколиш боиното поле с всички архангели които имаме и да защитаваш воиската която излиза от портала , разбра нали !
- Дааа смятаите го за изпълнено !
- Evil – извика Вортекс – виж архангелите се отеглят , на бас че Johnny Riko е намислил нещо !
- Прав си ! Но какво ? – Evil съсече един рицар които се спусна към него после погледна с празен поглед към Вортекс – Господи изиграха ни !
- Какво говориш ние побеждаваме !
- Глупак още отначалото ми се стори че нещо не е наред те бяха с почти двоино по-малка воиска !
- Е и ?? – попита Вортекс .
- Били са с по малко защото това не е била цялата воиска просто са искали да се отпуснем и да вкараме цялата армия в битката ВКЛЮЧИТЕЛНО И РЕЗЕРВИТЕ ЗАДА НИ НАПАДНАТ В ГРЪП !
- Тогва да обръщаме и без това им видяхме сметката на стрелците а загубихме само около 2 хиляди коника !
И двете страни обезкарвъвени до краен предел продължаваха битката . Мike лорда на светите рицари лежеше тешко ранен да един дракон които тукащо бе убил и се молише за още малко сила зада заколи няколко последни воина от Адската воиска . TheUnknowOn които тъкмо се бе справил с последния воин от една групичка воини забеляза ранения герои погледна го в учите и каза спокоино.
-Е светими човече мисля че стигна края на своя път време е да се срещнеш със своите воини в отвъдното . ХАХАХАХАХАХАХА .
Господаря на ефирните същества вдигна скиптара си и замахна зада довърши умиращия герои . Секунда преди удара една стрела профуча покраи ръката му а втора се заби в скиптара му и го изби от пръстите му . Това бе Saruman които с още две хиляди и петстотин шарпшутари се бе измъкнал от черните коници при атаката на Evil и Вортекс Номад . Сега стрелеца водеше воиниците в контраатака и разкъсваше кордон след кордон от зомбита и скелети . TheUnknowOn макар безплътен не бе неубиваем особено за отряда от магове които приближаваха централно към него затова тои избра тактическото отстъпление . Битката продължаваше така сремглаво както бе започнала с единствената разлика че на главния фронт силите на мрака побеждаваха .
- Evil трябва да направим нещо – извика Господаря на Демоните – битката тук е почти спечелена но воиската която се събира зад гърбътни скоро ще е готова за атака а наща армия ще е умурена и дезориянтирана !
- Трябва ни някакво прикритие под което воиската да се изтегли и прегрупира – отговори Evil – Чакаи мисля че се сетих ! Господарю на Небесния огън ела при мен възможно най-бързо !
Само след миг от ожесточената битка в центъра на платото се издигна една черна фигура и се стрелна към командира на Адовата армия . Фигурата закръжи около Evil и Господаря на Демоните и една черна гореща струя кръв изплиска броните на двамата воини.
- Господарю на небесния огън дракона ти кърви – каза разтревожено Вортекс Номад.
- Знам . – отговори му Piven – Но той иска да издъхне на боиното поле а не в крепоста си ! Както знаете драконите са много горди същества които не се страхуват от смърта – господаря на небесния огън погледна към своя любим дракон и каза с натъжени очи – Знаи че аз ще те последвам в смърта верни мои драконе .
Evil които до момента наблюдаваше искрите и светкавиците зад тях се намеси .
- Господари на мрака не искам да ви прекъсвам но струпването на воиници зад гърбът ни почти приключи и е време да направим нещо ! Piven искам ти и всичките ти дракони да прелетите над боиното поле и да отидете до онова малко езеро което е точно до левия ни фланг . Когато стигнете там искам всичките ти дракони да използват огнения си дъх зада изпарят водата . Веднага щом приключите изтеглете се при мен разбра ли !
- Мисля че се сещам какво искаш да направиш и за мен ще е чест да съм уреда за изпълнението на плана ти . – при тези думи господаря на на небесния огън отново се вряза в битката .
- В момента в които Piven приключи с мисията си аз ще призова магически вятър който да издуха получилата се пара към центара на битката , а ти верни приателю Вортекс ще изтеглиш воиската и ще оставиш само 5 хиляди скелета които да заблудят противника такаче той да не ни преследва в отстъплението .
- Ще изпълня молбата ти , но дори да имаме успех в този план пак ще сме заключени междо новата и старата армия на “ Светото Брадство “ !!
- Но поне ще можем да се организираме такаче моляте побързаи ! А къде е проклетия RIP ?
- Този срахливец сигурно е избягал в някое гробище , ах само да имах възможнос сега да го хвана за изгнилата гуша – каза Вортекс а сърцето му се изпълни с неубуздан гняв и желание да убива !
- Johnny Riko драконите на “ Мрачните Господари “ се прегрупират къл левия фланг – извика Denik – да ги нападна ли ??
- Не в никакъв случеи без подкрепата на архангелите ни твоите магове ще са лесна плячка продължи битката по досегашния начин . Съвсем скоро Адовата армия ще е приклещена и унищожена а ние ще пируваме над децата на мрака . – и след тези думи генерала на “ Светата Армия ” се усмихна ехидно и се телепортира при новодошлите горски воиски !
На една скала встани от главната битка една фигура се поклащаше ритмично стъпила в центара на огнена пентаграма . Това бе Evil изпаднал в транс повтарящ неразбираеми думи , думи неизползвани и неразгадани от простите хора , думи по стари от времето и земята .
Изведнъж над боиното поле се спусна гъста мъгла която покри воините на Мрака и Светлината . Настъпи объркване смърта се развихри всички звуци се удвоиха настъпи паника светите воини посичаха въздуха обезумели , искривените лица на мъртавците неподвижни сега сякаш се раздвижваха , боците на доброто още повече изпаднаха в паника и почнаха да се одръпват . За разлика от воиската на доброто чадата на мрака нямаха нужда от зрение зада се орянтират , затова пете хиляди скелета напредваха дълбоко зад вражеската линия като безмилостно съсичаха полуослепелите от мъглата войни . Първите лъчове светлина които проникнаха през мъглата сложиха краи на атаката и скелетите бяха смляни заобиколени от врагът. Тяхната мисия на безмозачни камикадзета бе приключила и телата им лежаха самотни изоставени от собствените си водачи . Двете армии се бяха освободили от смъртоносната си прегръдка а междо тях бе жестоката истина . Труповете на рицари , дракони ,архангели , демони , зомбита , магиосници даваха данък на земята , тяхната кръв напояваше изгореното боинополе . Воини тежко ранени някой без ръце някои без крака се молеха за бърза смърт но получаваха агония . Няколко дракона потънали в локви от собствената си черна кръв се опитваха отново да полетят но живота които бавно ги напускаше през вените им не го позволяваше .
Evil застанал самотен на обрисуваната с пентаграма скала чакаше някои да му доклдва за загубите и си мислише за всички добри воини загинали в негово име и в името на Ада , мисълта за кървящия дракон не го напускаше , нима и неговата армия сега кървеше и бавно умираше ? Тои тръсна глава и се опита да мисли позитивно . След малко до него дотича същия четири рък демон които му докладва преди битката колко е голяма воиската на противника ! Но и този вестител нечестивец не бе останал незсегнат , от четирите раце му бяха останали само две но той пак стискаше гордо два меча в тях .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2003 18:54
- Господарю – изпъчи се демона пред Evil – щетите след цялосното преброяване са следните : От 50 хиляди скелета са останали 15 хиляди , от шеисет хиляди зомбита сега сме с 35 хиляди , от 20 хиляди скелета срелци сега сме със 17 хиляди , от 10 хиляди лича сега сме със 8 хиляди , от 10 хиляди дракона сега разполагаме с 5 хиляди , най-тежки загуби търпят троловете от 15 хиляди сега раполагаме с по малко от 5 стотин , от 20 хиляди орка сега имаме 5 хиляди , от 40 хиляди импа разполагаме с 15 хиляди , от десет хиляди демона разполагаме с 7 хиляди , от общо 6 хиляди черни коника сега имаме 4 хиляди .
- Благодаря ти демоне ти си заслужи почивката свободен си !
- “ Мрачни Господари “ призовавам ви да се явите пред мен !
Един по-един лидерите на Адовата армия се явиха пред Evil , само могъщия некромансер RIP не откликна на заповедта !
- Днес бе тешка битка другари разпоредете на подчинените си да си починат днес повече няма да воюваме !- Evil погледна към Resident и по специялно към почти откъснатата му ръка – Вожде не мислишли че утре е по-добре да водиш воиската си от по-сигурно място ?
- Аз съм варварин и ще умра като варварин в битка .
Водачите на Адовата армия си тръгнаха един по един и само Evil остана на своита самотна и обгорена скала !
“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Небето притамняло до преди миг сега се подпали в ялено червени цветове вече нямаше облаци само огън . Воините взряли се нагоре непомръдваха , някои се затичваха но безмислено защото това бе края , края на битката , края на войната , края на Мрака и Светлинат . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт …. “
Evil се събуди плувнал в пот , по бледото му лице се стичаха малки капчици пот . Той се изправи и съзря заспалото боино поле . “ Колко спокоино и мирное сякаш тук нищо не се и нямаше да се случи “ – си мислеше тои , и после пак нахлуха мрачните му мисли защото съзря първите лъчи на слънцето . Воините един по един се пробуждаха готови с нови сили да се хвърлят в безмилостната и безмислена сеч за надмощие .
- Господарю !
Evil обърна и съзря демона с отязаните ръце .
- Наричаи ме Evil . Как се казваш демоне ?
- Sandro !
- Какво искаш Sandro ?
- Идвам да ви съобщя горе долу размерите на вражеската воиска !
-Слушам те !
- Шпионите ни докладваха че вражеските сили пред нас са : 10 хиляди кръстоносци , 25 хиляди воиника с пики , 2 хиляди и петстотин шарпшутари , 8 хиляди магове , 30 хиляди архангела . Зад нас са разположени следните войски : Около 25 хиляди джуджета , 20 хиляди стрелци и около 6 хиляди коника на еднорози !
- Благодаря ти Sandro – изрече мрачно Evil и освободи демона . – Членове на “ Мрачните Господари “ явете се пред мен !
На обгорялата скала при Evil бавно започнаха да се оформят четири фигури . Бледите лица на Главнокандващите на адовата армия излъчваха чувства на безизходица и страх , страх не от смърта а страх от загубата . Всички бяха обърнали поглед към хоризонта и с затаен дъх гледаха изгряващото слънце което щеше да ги погуби !
- Evil – започна тихо Вортекс Номад - приателю трабва да направим нещо преди слънцето да е изгряло напълно , трябва да подготвим армията за битка да им вдънем смелост иначе сме обречени !
- Как да им вдъхна смелост когато аз самия съм обезверен в победата ? Как да им кажа че още победим следкато вече даже не сме живи ние сме мъртви !
- Ще трябва да направиш опит така или иначе днес нашите кости ще останат на това поле да гният нека поне вземем повече от тези раиски изчадия , нека покажем колко е силна тъмната страна . Аз Piven се заклевам в живота си че ще боря до смърт ! С мен ли сте другари ?
- С теб сме – отговори с приповдигнато настроение Resident – Те не ще спят добре никога повече , не и след днешния ден !!
- Ще говоря с воиската и нека Дявола да ни е на помощ – Evil погледна към небесата изпълнен с противоречия и продължи – Искам да подредите армията в кръг , на предната линия да застанат всички годни за бои войни , вътре в кръгът да застанат стрелците а над тях драконите !
- Piven ти остани искам да говоря с теб !
Следкато и последния Мрачен господар се отегли да подготви воиската Evil заговори .
- Piven искам днес в разгара на битката да отстъпиш със своите дракони !
- Какво ???? Нима искаш аз Владетеля на Небесния Огън да избягам ??
- И да и не . Когато ти дам сигнал ти ще отстъпиш като същевремено искам да заобиколиш вражеските сили и да се групираш зад гърбът на стрелците и маговете на доброто. По даден от мен сигнал ще нападнеш ! Но най-важното е да оставиш впечатление че си избягал и си ни оставил без въздушна воиска , така “ Светото Брадство “ ще прати своите архангели в битка и стрелците ще останат без охрана .
- Плана ми харесва ! Нека мрака бди над теб !- след тези думи Господаря на Драконите изчезна .
Слънцето бавно и лениво се показа , живота се събуди за нов ден , птичките полетяха , малки гадинки изпълзяха от леговищата си . Навсякъде бе красиво и живо навсякъде освен на едно тъмно плато . Воиските наредени чакаха своите командири запореден път да им заповядат да атакуват . Рицарите потропваха със своите мечове готови да секът и колят за водачите и убежденията си , стрелците с опънати наполовина тетива чакаха знак да покрият небето със смърт , дракони и ангели се готвеха да се слбъскат в жестоко и кърваво сражение . Evil възкачил се на своя черен жребец стиснал вярната си боина секира се бе обърнал към своита армия !
- Воини мой , чада мои , деца на мрака чуите ме . Днес аз стоя пред вас не като ваш Господар дори не като ваш Командир , днес аз съм тук като ваш другар по оръжие . Аз не мога да ви обещая победа , не мога да ви обещая дори живот , но мога да ви обещая едно че аз ще се боря до смърт и не защото искам да умра а защото не искам да живея като роб на доброто ! Последваитеме в тази битка , даите всичко от себеси отмъстете за нашите паднали братя и умрете славно ! Нашите врагове мислят че сме уплашени , така ли е ?
- НЕЕЕЕЕ – бе гръмовния отговор на армията .
- Няшите врагове мислят че сме слаби че нямаме смелост ! Ако днес ни е писано да оставим телата си да гният тук то нека поне и телата на нашите врагове изгният до нас !!!! И НЕКА МРАКА БЪДЕ ВЪВ И ОКОЛО ВСЕКИ ОТ ВАС . ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ТЕ ИДВАТ САМОДОВОЛНИ И НАДЪХАНИ А ВСЪЩНОСТ СА САМО БЛЕДИ СЕНКИ НА ИСТИНСКИ ВОИНИ !
Армията на доброто която от няколко минути настъпваше отдвете страни на Адовата воиска вече бе съвсем близо до целта си , но Evil не бързаше .
- НЕКА ВСЕКИ МЕЧ ДА БЪДЕ СТЪПАЛО КЪМ ПОБЕДАТА , НЕКА ВСЯКА СТРЕЛА ДА БЪДЕ БУКВА ОТ НАДГРОБНА ПЛОЧА , НЕКА ВСЯКО КРИЛО ДА БЪДЕ СМЪРТ ЗА ВРАГОВЕТЕ НИ . В ИМЕТО НА МРАКА И ВСИЧКО АДОВО АТАААААКАААААААААААААААА !
Кръв плисна по земята огън се разля в небесата стрели разкъсаха простора . Меч в тяло се забиваше , срела с броня се срещаше . Викове раздраха пустоща , хиляди души издъхнаха в мъчителна агония !
Evil не можеше да повярва на очите си ! За втори път силите на доброто го бяха преметнали . Вместо 25 хиляди джуджета пред него имаше най-малко 60-70 хиляди .
- Вортекс пак ни изиграха – сега в очите на Еvil нямаше страх а дива и не обуздана омраза , омраза насочена към целия свят – те ще платят ще платят с живота си , а Johnny Riko ще бъде първи !
В страни от боиното поле Johnny Riko с личната си гвардия от 10 хиляди коници на еднорози гледаше спокоино кървавата схватка и почти усещаше вкусът на победата в устата си . Той не подозираше че Evil приближава със своите 4 хиляди черни коника готов да загине само и само да положи Предводитела на Раиската армия в гроба !
- Господарю на небесния огън доиде момента да напуснеш битката и да изпълниш плана ми !
- Веднага верни ми другарю !
На боиното поле течеше кървава сеч . Удър след удър стрела след стрела , всичко се бе свело до разменяне на смъртоносни удари . Denik запореден път привика метеоритен дъжд над Адовата армия , Mike със своите верни кръстоносци атакуваше където и да видеше пролука . Върху зомбитата и скелетите се изливаше цялата мощ на врагът , залп след залп от стрели ги покосяваше метеорити падаха и разкъсваха плъта и костите им , мечове ги пронизваха и всичко това с една цел те да бъдат избити до крак . От своя страна TheUnknowOne и неговите ефирни демони нападах рицарите които не можеха да им се противопоставят и им взимаха жизнената енергия преди маговете да са оспяли да стигнат а след тях оставяха тела лишени от живот . Вортекс Номад и Resident предвождаха демони и тролове в непрестани и самуубиствени атаки , за момент разкъсваха редиците на джуджетата , но после вражеските стрелци ги принуждаваха да се одръпнат !
- ВОРТЕКС – изкрещя Resident – ДРАКОНИТЕ БЯГАТ !!!!!
- НЕВЪЗМОЖНО , Piven не би избягал – но само един поглед от страна на Вортекс му показа че се лъже , драконите наистина бягаха – Този страхливец той ни обрече на смърт сега архангелите ще исипят гневът си за падналите си братя върху нас !!!
- Johnny Riko – извика Paradox - драконите бягат !
- Дамм – отбеляза със задоволство Главнокомандващия на Раиксата армия – всичко става както предполагах . Време е верни ми Лорде на архангелите да се включиш в битката и да донесеш победа на наща изтерзана воиска
- С удоволствие – и след тези думи Paradox се обърна към подчинените си – Другари доиде мигът на разплатата , биите се както никога досега и победата ще е наша . В АТАКААААА !
Боиното поле окървавено и заляно от огън и стрели сега се разтресе под гневът на Архангелите . В един миг сякаш всичко спря всички гледаха хилядите ангели които пристигаха готови да сят смърт и разруха в Адовите редици !
- Вестителю на небесния огън изпълни мисията и унищожи стрелците им ! Искам главата на Saruman на тепсия ! Нека това бъде една решителна победа в битката за тази воина – изрече безчувствено Evil !
- Както заповядате Господарю – отговори Piven изпълнен със наслада от престоящия двубои !
Стрелците на доброто изипваха моща си по боиното поле , като изтрелваха смърт след смърт от своите тетива ! Изведнъж зад гърбът им се появи черен облаг които се преближаваше с демонична скорост .
- Saruman – докладва един шаршутър със златен лък ( доказателство за чинът му на генерал )- драконите ни нападат в гръб !!!
- Милостиви боже !!! Бързо подгответе отб…….
Недовършил изречението си Лорда на Стелците бе повален от крилото на един дракон които се презими точно до него . В редиците на доброто настъпи пълно объркаване . Драконите съсродоточили цялата си мощ към главнокомандващия на шаршутърите и горските стрелци не позволяваха никаква помощ да стигне до него !
- Е Saruman пак се срещаме но сега за разлика отпреди 200 години аз съм в по-изгодно положение – Вестителя на небесния огън погледна със светнали от омраза очи към стрелеца и продължи – Сега ще отмъстя за падналите ми братя , ЗАЩИТАВАИ СЕ !!!!
Piven изdигна горящия си меч и със зловеща сила замахна към Saruman . В последния момент един стрелец които стоеше на близо скочи и изблъска Лорда на стрелците като пое удърът и бе почти расечен на две . Кръв оплиска тялото на Saruman но тои нямаше време да усмисли станалото защото нов жесток удър от страна на Piven го връхлетя . Воина едвам усмя да отблъсне удърът със своя лък и бързо контра атакува със камата си , тя се заби със глух звук във раката на Piven . Очите на Вестителя се изпълниха още повече със свирепа омраза .
- Времето ти свърши на този свят сега е време да посетиш пъкала ! – Изрече хладно Господарят на драконите и змахна със меча си !
Ударат бе насочен право към гърдите на Срелеца които от своя срана се опита да се защити със лъкът си но тои се оказа не достатачно здрав и се строши . Мечът на Piven се впи дълбоко в гърдите на Saruman и от там бликна топла струя кръв ! Всичко на боиното поле се растресе , светъл лъч се издигна над тялото на мъртвия герои и се заби в тъмните облаци над него уповестяваики за смърта на Saruman Лорд на шаршутъри и горските стрелци .
- ХАХАХАХАХАХАХАХАХА – смразаващия смях на Piven се разля по боиното поле ! – Главата ти ще краси входа на замака ми за вечни времена . ДРАКОНИ ИЗБИИТЕ ТЕЗИ НЕЩАСНИЦИ НЕ ИСКАМ НЙКОИ ОТ ТЯХ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В РАСИКАТА СИ ОБИТЕЛ !!!
-Johnny Riko нападнаха стрелците ни и търпим тешки загуби – в очите на Paradox се четеше тревога и още нещо нещо което само един архангел можеше да разбере !
- Какво има Paradox какво те тревожи ние печелим битката !
- Saruman е паднал под мечът на Piven , този демон ще си плати за стореното заклевам се в бесмъртната си душа ! Позволи ми да нападна тези изчадия на мрака !
- Нападниги и ги избии до крак – и след карата палза Главнокомандващия на Раиската армия добави – но остави дест хиляди архангела на предната линия зада не губим преднината си !
На предната линия Residen и Вортекс се бяха вкопчили в кървава битка със силите на доброто които бавно ги поглъщаха и отрязваха пътят им за бягство !
- Вортекс виж голяма част от архангелите се одръпва към стрелците си ! – каза Господаря на троловете и орките и се загледа в стрелците на доброто – О ДЕМОНЕ !!!! Драконите не са ни напуснали виж те са там и се бият !!!
Вотрекс проследи погледа на Resident и се изпълни с надежда за победа . Но поредната мощана атака на джуджетата го върна обратно на боиното поле и помрачи искрицата надежда . Той вече знаеше че победата е невъзможна !
- Johnny Riko битката е почти спечелена – докладва Mike – воините на мрака са обградени в центара на платото и немогат да се измъкнат от там !
- Благодаря ти Лорде – отговори Главнокомандващия на Раиските сили – А сега се върни и продължи настаплението !
Mike изчезна окъпан в светлина и остави Johnny Riko да наблюдава битката на спокоиствие . Но това спокоиствие не бе за дълго защото на около двеста метра зад един хълм се показа черната коница предвождана от Evil . Личната гвардия на Johnny Riko бързо групира плътен кръг около Главнокомандващия си . Атаката подхранвана от гневът на Evil се вряза в отбраната със такава яросна сакорост че редиците на защитниците се огънаха и раскъсаха . Evil възседнал своя черен жребец съсичаше обезумял и окървавен коник след коник и нищо неможеше да го спре от заветната цел -Johnny Riko . В мигът в които двамата пълководци се съзряха всичко замлъкна и спря . Тези два титана на мрака и светлинта всеки момент щяха да се хвърлят в битка на живот и смърт ! Черни коници и коници на еднорози бяха спряли двобоя помеждуси и бяха оформили кръг около господарите си . Аростен вик раскъса тишината …..
….. Evil лежеше окървавен до трупът на Johnny Riko а от гърдите му стърчеше кристален меч ! Около него във кървава въртелешка се биеха кониците на доброто и злото !
Мракът пред Evil бавно се разнесе , очите му се отвориха и той съзря бял плат над него . Той се опита да стане но зловеща болка го сряза и повали обратно на леглото . Сега изведнъж спомените от битката се врязаха в главата му ! Мрак ,светлина, мечове, коници , кръв , всичко размито и изобразено в гротески форми - Johnny Riko окъпан в светлина с бляснали очи замахваше към него и пак мрак и пак кръв и светлина , всичко се повтаряше многократно и после тишина , Evil паднал на колене а Johnny Riko се приготвя за съкрушителен удар и в мрака изгрява ослепителна светлина , Johnny Riko пада а от врътът му стърчи кост ! Отново непрогледен мрак , някаква сянка , нещо безформено нещо което се приближава ! Evil се опитва да проговори но от гърлото му се изплъзва само зловеща тишина ! Сянката наближава , отново опит за проговаряне и тихо мрънкане “ О смърт спри изчакаи нека довърша започнотото след това вземи мрачната ми душа ! “ следва отговор отговор на същество преживяло много смърт и битки “ Здравеи Evil , не си прав не смърта а господаря на смърта се приближава !” . От мрака се показва бяла колесница цялата от кости , теглена от четири мъртви коня , а на нея се носи RIP хванал в дясната си ръка обрисуван в демонични сцени скиптър ! Погледът бавно помръква и всичко загасва и умира !
Сега Evil отново отвори очи но този път не бързаше да се изправи а бавно се обърна настрани опитваики се да преодолее чувството за нечие присъствие . Но в стаята наистина имаше някой и погледът му бе втренчен в ранения герои !
- Добре дошъл отново при живите – проговори RIP – Как се чустваш ?
- Като прегазен от легион бехемоти ! А ти ? Дявол те взел къде беше и къде подялолите се намирам ?!
- Добре съм – отговори повелителя на смърта – Нали ми възложихте да събера още армия е това и направих но се позабавих защото имаше много трупове ! Ако знаеш само колко са воювали хората докато ние сме си висяли в ада ! Събрах достатачно армия да разгромим и самия Рай !!
- Paradox , Paradox обкръжени сме и неможем да си пробием път до останалата армия . Хиляди зомбита и скелети продължават да се стичат към нас . Няма да издържим дълго , драконите им правят положението ни още по-тежко - изкрещя Mike – Бързо извикаи всички ангели и архангели да ни помогнат !
- Съжалявам Mike немога , всичките ми архангели се сръжават да задържът фронта зада не ни оцепят пътя ! Ще трябва да се справяш с това което имаш !
- Ти не ме ли чу бе шибан летящ парцал !!! Обкръжени сме , хората ми мрът като пилци а хиляди вражески воиници ни обкръжават ! Кое в моите думи не ти е ясно ???
- Казахти вече нищо не мога да направя , тези архангели ми трябват зада задържа фронта – отговори изнервено Paradox .
- Проклинам те теб и твоите архангели дано се изпържете в пъка………
Мike гледаше с празен поглед изникналата през шията му кост . Бавно формите се разляха удължиха и потънаха в мрак . RIP бавно изтегли скиптара си и почисти демоничните сцени в центъра от кръвта ! Окървавеното тяло на Mike се свлече на земята и замря .
- А сега чада на задгробния живот смажете тези “ Свети “ нещасници . Нека смърта пирува над боиното поле ! – RIP погледна още веднъж към тялото на героя и продължи да сее мор сред редиците на Доброто .
Evil се бе възкачил на своя черен кон и гледаше със наслада кървавата схватка на бойното поле .
- Приателю не трябва да ставаш прекалено си слаб – изрече загрижено Вортекс Номад !
- Така или иначе съм мъртав . Въпреки заклинанието на RIP аз умирам ! – пророни мрачно Evil – Защо да пазя силите си следкато съм мъртав ??
- RIP е повелител на смърта а не на живота може да има някои които може да ти помогне ?
- Да и аз знам кой ! Само Denik може да ми помогне но надали ще се съгласи на драго сърце ! – отговори иронично Evil – Не приателю за мен вече няма надежда но поне искам да попадна достоино в пъкала и най-сигурния начин за това е да положа в гроба малко раиски чада ! О повелителю на небесния огън ела при мен !
Само след миг до Evil се призими дракона на Piven . От тялото му се стичаха множество черни струики кръв , но тои пак се бе изправил гордо .
- Здравеи Evil радвам се да те видя жив и здрав и отново сред нас – каза любезно Piven
- Господарю на драконите и аз се радвам да те видя , макар да сгреши че съм жив и още повече че съм здрав ! НО не затова те извиках . Искам да поведеш драконите си към архангелите на Paradox и маговете на Denik ще направиш ли това за мен ?
- Драконите ми са изморени но вярвам че ще имат сили за една последна съкрушителна атака ! Много добре Evil победата ще бъде наша , нека мрака те закриля приателю мой !
- Благодаря ти приателю ! Нека мрака те закриля – отговори Evil и се спусна към последния бастион на раиската армия !
Хода на битката бе вече решен и последните сили на доброто се сражаваха за живота си . Огън и стрели за пореден път покосяваха редиците раиски , мечове и смърт ги сечяха и отнемаха от живота. Във въздуха витаеше чуството на поражение . Четири архангела забелязаха и нападнаха дракона на Piven . Няколко меча се врязаха във шията на черното чудовите и отнеха живота му . Дракона се залюля и се струполи на земята премазваики десетина рицара и коника . Съществото направи последно усилие изправи главата си и запоследен път дъхна смърт срещу няколко рицара и ги свари като раци в тяхната броня , следкоето издъхна тихо ! Piven скочи от гърбът на своя любимец и побеснял съсече няколко коника , следкоето бавно се приближи до мъртвия си другар . В очите му гореше дива ярост и несъразмерна тъга . Сълзи се отрониха от лицето му и паднаха на мъртвата глава .
- Приателю ти ми служи дълго и вярно и смърта ти е непосилно бреме за мен – прошепна тихо Piven – но те всички ще си платят ! Тялото ти ще бъде върнато в твоята крепост и ти ще бъдеш погребан както никое друго същество на тази планета . – след тези думи вестителя на небесния огън се обърна към десетина дракона които се биеха наблизо – Вие десетимата отнесете тялото на верния ми приател до крепоста му.
Няколко черни тела се отделиха от битката и поеха тялото на дракона и леко го понесаха във въздуха сякаш носеха самия живот на планетата !
- PARADOX АКО МЕ ЧУВАШ СТРАХЛИВЕЦО ИЗЛЕ И СЕ СРАЖАВАИ С МЕН !!!! – извика Piven – НЕКА ВИДЯ КОЛКО СТЕ СИЛНИ ВИЕ АРХАНГЕЛИТЕ !!!
Само след миг до вестителя на небесния огън кацна Paradox окъпан в кръв .
- Най-накрая самия господар на драконите – изрече усмихнат Paradox – Сега имам възможност да отмъстя за всички мои братя които загинаха в битка с твоите изчадия .
Paradox и Piven изтеглиха мечовете си и започнаха бавно да се обикалят дебнеики се . Нервите на
Piven не издаржаха следкато той зърна локвата кръв оставена от неговия другар дракона . Той издигна меча си и се засили към лорда на архангелите . Paradox с лекота избегна диктувания от ярост удар и настъпи в контра атака . Бързите му и точни удари срещнаха Piven неподготвен . Макар в първия миг дезориянтиран лорда на Небесния огън бързо се съвзе и светкавично зае защитна позиция . Битката продължи още няколко минути без особени поражения докато Piven не съзря в далечината как няколко архангела нападат драконите който трябваше да отнесат тялото на верния му другар да крепоста му . Сега Piven бе наистина разгневен , ослепелите му от умраза очи търсеха мишена върхо която да излее гнева си , тои се обърна и погледна Paradox на чието лице се бе разляла испълнена със надсмешка усмивка и сякаш му говореше “ Нима мислиш че щети позволя да погребеш приателя си както подобава ??” . Piven издигна меча си и изля всичкия си гняв във него , сега това небеше просто меч а самата умраза чиста и неопетнена тя сякаш светеше но от нея се изплъзваше мрак вместо светлина . Пивен се хвърли със всички сили срещо Paradoх умразата го подхранваше от вътре и ударите му бяха демонично точни и бързи . Paradox който до този момент гледаше със усмивка ставащото едвам отскочи зада избегне досека на смърта . Но един от ударите неможа да избегне и острието на умразата се впи в ръката му . Сега вече Paradox бе изпълнен със умраза и гняв . Впрягаики всичките си сили Лорда на Архангелите се приготви за един последен решителен удар . Piven отново замахна , зениците му се разтвориха , той неможеше да повярва на ставащото . Pardox приклекнал , хванал с ранената си ръка острието на Piven а с другата си ръка замахваше стиснал здраво меча си . Лорда на Драконите неможа да изтръгне меча си от ръката на врага си и да се защити от удара му . И сега просто чакаше острите да отнеме живота му . Меча на Paradox проби гръдния кош на Piven и излезе през гърбът му !
В мигът в които живота напусна тялото на Piven бойното поле се растресе , всички дракони се взряха в тялото на мъртвия си водач . Те всички спряха да се бият макар враговете им да ги посичаха и обстрелваха за тях това бе без значение . След малко яростния им вик расече простора , те бавно започнаха да се издигат все по-високо и все по-високо сякаш се бяха устремили към самия рай зада го унищожат . В един миг всички дракони спряха да се издигат и зависнаха във простора после бавно се наклониха и започнаха да се спускаха като използваха само тежеста на телата си . Те продължиха да се спускта и да набират скорост , червените им очи святкаха като звезти в тъмния небосклон . Само на един метър от земята те рязко изкривиха полета ( макар че някой се строполиха върхо воините на мрака и светлината ) и сега те летяха и сееха смърт , всичко което бе по-високо от един метър се срещаше със скрилете и телата на тези тъмни и мизтериозни същества и просто се сбугуваше със живота .
Продължение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Доброто бе загубило , сега мрака бе завзел бойното поле . Малкото боици на доброто който продължаваха да се сръжават бяха като лъчове светлина прес буреносни облаци . Това бе края . Denik възкачил се на една скала обграден от своите светли магове продължаваше да се сражава фанатично и да издава безмислени заповеди към мъртвите тела на някогашната армия . Paradox със помръкнали очи продължаваше да води своите братя архангели към смърта , а драконите ги преследваха неуморно !
Evil гледаше със наслада как силите на доброто се изпаряваха ! Но нещо продължаваше да го смущава още от втория ден на битката , но какво той не знаеше . И тогава погледа му се закова на едно светло моясто на боиното поле , от тази точка сякаш струеше светлина . Той се вгледа още по внимателно и със ужас осъзна какво става .
Там на това бяло петно възкачил се на своита самотна скала обграден от ослепяващо бяли огнъове , Denik със зареан поглед редуваше слова по стари от самото време и енергично размахваше ръце . Това бе последния единствения ритуал това бе ритуала на боговете и неговото име бе “АРМАГЕДОН”
Evil искрещя истерично на RIP
- Бързо трябва да го спреш този глупак преди да ни е пратил всичките на оня свят !
RIP които гледаше без особен интерес се обърна спокоино към Evil и още по-спокоино отвърна .
- Мен надали може да ме прати на място на което и преди да не съм бил !
Evil смаяно погледна към властелина на смърта и едвам промълви .
- Но ти неможеш да постъпиш така !! Тогава нито доброто нито злото ще победи !
RIP погледна радушно Evil и подигравателно каза .
- Напротив ще има победител и това ще съм аз но ти няма да можеш да видиш това ! – RIP се расмя злокобно и смехът му плъзна по бойното поле като черна чума .
Кървавата сеч сега се бе централизирала върху едно светло петно на тъмното плато . Там войни на мрака и на светлината се опитваха да пробият през светлите магове зада спрът господаря им ! Но това бе невъзможно невидимима нишка от смърт отнемаше живота на всичко което минеше през нея . Вортекс наблюдаваше жалкаtа сцена и с мрачен поглед изчисляваше възможностите . Тогава една безумна идея се роди в главата му . Той погледна към небесата и направи знак на няколко окървавени дракони да доидат при него .
В небето се издигнаха три огромни силуета който със всички сили се насочиха към светлия кръг на бойното поле . Вортекс въседнал последния от драконите събираше всичката си енергия зада испълни плана си . Първите два дракона се врязаха във невидимита нишка и душите им се испариха но телата им със същата демонична скорост се врязаха във редиците на маговете и размазаха стотина . Нишката сякаш се разхлаби но продължаваше да се държи . Вортекс гледаше с недуумение . Мислите бушуваха в главата му той осъзна че Denik съвсем скоро ще приключи ритуала и всичко ще свърши . Вортекс погледна към верния си приател Evil който със всички сили се опитва да стигне до него , погледна и към тялото на Piven което лежи бежизнено . И това сякаш го убеди . Той обърна дракона си към мрачния небосклон и започна да се издига , щом набра достатачно височина спря . Загледа се за последен път към всичко мило прекръсти се ( прекръсти се но с обратен кръст ) и впрегна дракона си право към кръгът от светлина . Миг преди слбъсака му с невидимата нишка той скочи от гърба на дракона изтегли меча си от ножницата и изпъна тялото си . Сега той бе едно живо копие устремено към Denik . Времето се растегли и замря и една единствена сцена се виждаше . Тялото на Вортекс като живо копие , Denik с растворени очи и светлина . Мечът на Вортекс се впи дълбоко в гърлото на белия маг и отне живота му , но вече бе твърде късно . Denik бе изрекъл последната дума вече нищо нямаше смисал , всичко бе свършило .
Evil приклекнал наблюдаваше с печален поглед тялото на Вортекс Номад в едното му око нещо блясна , нещо ново и непознато за него , нещо топло и мокро . Той зачудено допря длан до лицето си и погледна малката капчица която се стичаше по показалеца му . Той наинакрая разбра защо хората плачат и бе готов вече да си замине от този свят .
RIP вперил вечния си погледн в нищото съзарцаваше ставащото . Той не познаваше думата страх , той бе страхът за него нямаше начоло нито краи , той бе във всичко и в нищо , той бе повелителя на смърта .
“ ……. смърта бе завладяла полесражението . Всичко блясна ярко и потъна в огън , земните недра се разтвориха и заляха живота със смърт . Моретата се надигнаха и заляха планетата . Волкани се издигнаха и задишаха с дробове пълни с огън . Земята се растрее и оповести края …. “
1 януари 2001 години сл. А. *
Една девоика спокоино се разхождаше по мрачното плато , плато голямо като море и глатко като езеро. Тази девоика нямаше име защото още не го бе открила , тя отдавна го търсеше , търсеше и защо е дощла на този свят . Често идваше на това плато . Тук тя се чувстваше като у дома си . Харесваше и историте който разказваха старите хора за това място , за битката разиграла се тук преди хиляди години и за огнения ад който тръгнал от тук . Но този ден бе различе бе някак по мраче от другите дни бе и някак студен макар че бе лято . Сякаш всичко сочеше че ще стане нещо , нещо което чакаше от хиляди години този момент .
В този миг нещо привлече погледа на младата девойка , нещо черно като самата нощ . Тя се приближи до стърчащия от земята метал и бавно се протегна . Разума и казваше да не докосва предмета но нещо , нещо неуписуемо някакво чувство я теглеше към този тъмен артефакт . Ръката на девоиката се доближи още повече и показалеца и докосна предмета . В този миг светкавици заваляха и всичко изчезна .
29 декември 2003 години сл. А.
Едни очи се отвориха , едни очи спали прекалено дълго . Едно тяло се надигна , едно тяло лежало прекалено дълго . Едно съзнание се събуди . Объркания разум на една девоика заработи . На това мрачно плато един живот се завърна , живота на една девойка без име . Тя се чувстваше объркана , упорито се бореше със мъглата в разума и . Бавно пелената в спомените и се надигна . Тя си спомни за мрачния предмет спомни си бурята . Но имаше и още нещо страно . Нещо не бе същото нещо се бе променило нещо в нея . Тя бавно обърна главата си и погледна ръката си . Гледката би трябвало да я ужаси , но нещо бе различно и сега дори не и направи впечатли голата кост наместо ръката и . По голямо впечатление и направи черната брадва с демонични сцени която стишкаше тази изгнила ръка . Тя приближи това по черно от ноща оръжие по-близо до празните си очни ябалки в който светеше мека синя светлина зада разгледа острието . И там с древни иероглифи бе изписано “ На тъмния господар Evil “ . И в отръжението на това тъмно острие по старо от света тя видя името си “ UndeadGirl “. Сега тя знаеше миналото си и каква е неината мисия “ ДА ДОВЕДЕ ЗЛОТО ДО ВЕЧНО ГОСПОДСТВО “.
* сл. А. – Годините изтекли след Армагедона .
Следва продължение …
31 декември 9999 година сл. А.
UndeadGirl с неспокоен поглед оглеждаше претрупаното от войни плато и се чудеше с какво ще я изненадат силите на доброто .
- UndeadGirl как се чувстваш като главнокомандващ адските сили .
UndeadGirl се обърна плавно и се вгледа в съществото което стоеше зад нея . Същество скрито в черна роба от което се виждаха само две светещи очи .
- RIP все пак доиде . Мислех че си ме изоставил .
- Аз не изоставям нищо и никога .
- Ами Evil и Вортекс номад ?
- Виждам че спомените на Evil сега са твои …. Надявам се че ще се поучиш от неговите грешки !- Сега очите в черната роба засияха със злокобен блясак .
- Това и ще направя . – и след кратка палза UndeadGirl добави – А кой са тези призраци зад теб ?
Наистина зад RIP стояха четери ефирни същества .
- Тава е моя подарак за теб , това са твоите телохранители . – отговори RIP и допълни – Нека те запозная с Piven , Evil , Resident и Вортекс номад . Знам че не са като в твоите спомени но е много трудно да извикаш духовете на толкова могъщи същества особено ако те не искат това .
- Дяволите да ми помогнат , това наистина са те . – щом изрече тези думи UndeadGirl с лека и грациозна стъпка тръгна към RIP и щом се доближи достатачно каза – А това е моя подарък за теб.- Тя го прегърна и го дари с най-нежната си и топла целувка .
Гледахте “ Един ден в Ада “
В главните роли
Еvil в ролята на Evil черният рицар .
Вортекс Номад в ролята на Вортекс Номад господар на демоните.
RIP в ролята на RIP повелителя на смърта .
Resident в ролята на Resident водач на обединените тролове и орки .
Paradox в ролята на Paradox лорда на ангели и архангели .
Johnny Riko в ролята на Johnny Riko главнокомандващ на раиските сили .
Продуцент - Evil
Текста четоха - Evil
Режисъор на дублажа - Evil
Специялни ефекти - Evil
……………
Щрак . Телевизора изгасва .
- E братко Fear какво ще кажеш за филма ?
- Небеше зле … Хаиде да изгледаме и втора част , какво ще кажеш Evil ?
THE END
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|