Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2003 23:43

elune мога само да те поздравя за това, което си написала тук.Има много истини в него.Мога само да поспоря с теб за едно нещо.Човек често може да скрие емоциите си - ако иска.Аз лично често го правя.Лошото обаче е, че тогава идва един момент когато просто ти "избива шайбата" и си го изкарваш на някой който няма никаква вина.Просто при всеки човек е различно.

П.П. : По повод TUO съмненията наистина му са основателни, но според мен няма значение дали всичко което си написала е твое.Това, че си чула нещо от някъде или дори си прочела нещо не те прави по - ... тъпа (примерно).Важното е, че си направила за себе си правилните констатации.

П.П.2 : elune нищо лично нали?Не се съмнявам, че си могла да измислиш всичко това сама.Просто при всеки човек идва време когато той осъзнава някои неща за живота - рано или къстно.

П.П.3 : Стига съм плямпал но да ти кажа нещо за последно.Не съм чел онази просволута тема за които говорят всички.Просто вече пиша доста рядко във форума.Да - чета го(е малко неща), но рядко.Само искам и да те похваля за това, че си разбрала грешката си.Надявам се да е така.Просто всички трябва да разберат, че от безполезни теми и отговори просто няма смисъл( поне в 99% от случеите).
Важното е да има мир !!!
:!: :!: :!: PEACE :!: :!: :!:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com