elune мога само да те поздравя за това, което си написала тук.Има много истини в него.Мога само да поспоря с теб за едно нещо.Човек често може да скрие емоциите си - ако иска.Аз лично често го правя.Лошото обаче е, че тогава идва един момент когато просто ти "избива шайбата" и си го изкарваш на някой който няма никаква вина.Просто при всеки човек е различно.
П.П. : По повод TUO съмненията наистина му са основателни, но според мен няма значение дали всичко което си написала е твое.Това, че си чула нещо от някъде или дори си прочела нещо не те прави по - ... тъпа (примерно).Важното е, че си направила за себе си правилните констатации.
П.П.2 : elune нищо лично нали?Не се съмнявам, че си могла да измислиш всичко това сама.Просто при всеки човек идва време когато той осъзнава някои неща за живота - рано или къстно.
П.П.3 : Стига съм плямпал но да ти кажа нещо за последно.Не съм чел онази просволута тема за които говорят всички.Просто вече пиша доста рядко във форума.Да - чета го(е малко неща), но рядко.Само искам и да те похваля за това, че си разбрала грешката си.Надявам се да е така.Просто всички трябва да разберат, че от безполезни теми и отговори просто няма смисъл( поне в 99% от случеите).
Важното е да има мир !!!
PEACE