Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Асоциации
Публикувано на: 18 Юни 2003 10:42

A chudq se kak tuk oshte nqma takava tema ?
nevemind... az kazvam edna duma i celta e vie da kazete duma svurzana smislovo s tova koeto sum kazal , sled tova sledvashtiq kazva duma svurzana smislovo s tazi koqto e kazal predishniq chovek i taka natatuk
purvata duma e
" spisanie "

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 11:15

Ами най-вероятно такава тема е нямало, защжто е твърде тъпа, особено за гейм форум! :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 12:32

stiga s tez asociacii prili4a6 na KACITO :x

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 21:55

datacore->game
-------------------------
такава тема имаше и преди.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 22:06

Abe hora zashto podqvolite kato ne vi haresva temata prosto ne otgovarqite
a se praite na golemi tuzowe i pishete gluposti
I to pone edin kato go oplue 4oweka da ama seki da ne propusne
Asosiatziite sa mnoo qko neshto za razweselqwane na foroma
Ama wie prosto ste mega zle

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 17:34

"Мега зле" -това звучи толкова смешно,че дори и да не го беше казал човек с ник "Пешо наденицата" щях да падна под масата от кикот...

Пешо,ти явно си голям капацитет на тема гейм-форуми щом така остро се изказа срещу хората които казаха ,че тази тема не и е мястото тук.Щом смяташ,че е много яко за "развеселяване на форОма",ходи някъде другаде да развеселявате форОмите с автора на тази тема.

ПП: Аман от смотаняци...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 20:35

Pesho NADENITZATA написа:
Abe hora zashto podqvolite kato ne vi haresva temata prosto ne otgovarqite
a se praite na golemi tuzowe i pishete gluposti
I to pone edin kato go oplue 4oweka da ama seki da ne propusne
Asosiatziite sa mnoo qko neshto za razweselqwane na foroma
Ama wie prosto ste mega zle

ave GRUX GRUX kat iska6 da razveselqva foruma
1. razveselqva dvama kato vas a ostanaliq forum va psyva i plue na neveroqtnata vi tapotiq
2.ako napraite mnoo postove 6e se zadrasti xarda na PCMANIA i admina 6e vi rezne bezmislenata tema

tai 4e kypi edin xard na PCMANIA i si postvai sam na asociacii :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 21:53

KRIS_4Y написа:
2.ako napraite mnoo postove 6e se zadrasti xarda na PCMANIA i admina 6e vi rezne bezmislenata tema

Това пък е един недоомислен пост.Харда на PCMANIA щял да се напълни :)))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 11:02

ochko написа:
KRIS_4Y написа:

Това пък е един недоомислен пост.Харда на PCMANIA щял да се напълни :)))

ave ako ima mnogo nadenici v toq forum 6e se napalne az ti kazvam :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 20:20

Вие пък какво почнахте да осъждате всяка тема...то хубаво, има и ламери, но повечето са членове на форума, които, за да покажат, че не са ламери, почват да осъждат всяка малко по-различна тема! То вярно, Пешо си е първокласен ламер, ама за тъпотата на темата не е виновен нито автора й, нито Наденицата - самите ние сме виновни, защото не я използваме по предназначение. Все пак не се казва: "Нека всички заедно да извикаме "Няма да позволим на никого да играе на асоциации в този форум"! Хора, стига сме оплювали всяка по-различна тема! То живота не е само PC и gaming(за повечето от нас:)) Сега вече и аз съм ламер, нали? Нищо че с предишния си account имаха 1900 поста, при това изглежда са били смислени. Не го възприемайте лично, все пак заедно разрушихме една тема с известен потенциал:)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 21:37

TT2-DT написа:
Вие пък какво почнахте да осъждате всяка тема...то хубаво, има и ламери, но повечето са членове на форума, които, за да покажат, че не са ламери, почват да осъждат всяка малко по-различна тема! То вярно, Пешо си е първокласен ламер, ама за тъпотата на темата не е виновен нито автора й, нито Наденицата - самите ние сме виновни, защото не я използваме по предназначение. Все пак не се казва: "Нека всички заедно да извикаме "Няма да позволим на никого да играе на асоциации в този форум"! Хора, стига сме оплювали всяка по-различна тема! То живота не е само PC и gaming(за повечето от нас:)) Сега вече и аз съм ламер, нали? Нищо че с предишния си account имаха 1900 поста, при това изглежда са били смислени. Не го възприемайте лично, все пак заедно разрушихме една тема с известен потенциал:)

Nqmash predstava kolko si prav. Pove4eto temi sa palni s postove koito opluvat temata. Tai nie razrushavame 75%ot temite, 75% OT FORUMA koito sami si gradim!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 22:53

Ох моля ви се без глупости в промишлени количества !
Абе TT2 къде съм бил аз като си помагал за прочистването на форума ?? Аз не помня да си се борил за каквото и да е било . Другото което е това че си имал 1900 поста не знчи че си бил "ламер" ( още от стария форум моля някои да ми дефинира понятието на тази дума ) но не си и ти съдника кото да каже че тези постове са били стоиностни ! А също така щом постваш в тая тема наистина си " Ламер " какъвто съм и аз . Другото което е заради тези безмислени обвинения прецакахме предишния форум !
Абе Daffy_Duck ти пък от къде се взе бе ??? Кои си ти да твърдиш какво сме направили ние , не е ли само един съдника тук ( разбирасе говоря за онзи титан АДМИНА )???
Аре сега вече и аз станах "ламер" и то наистина и това е защото ви се връзвам на глупостите !!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 22:59

Предишния пост е мои ! това е зада не кажете че се крия зад анонимноста си !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 19:40

EviL...интересно, човече, интересно:) Къде са глупостите в промишлени количества, от "Чистота" не си ли вършат работата? Кога съм казвал, че съм помагал за прочистването на форума? Пък и не знам къде си бил ти, защото съм срещал наистина много хора с такъв (или подобен) nick и не мога да те разпозная. Кой е съдник, аз ли? Брех, то затова може и заплата да взема! Кой е казал, че ТЕЗИ постова са "стоИностни"? Никой не е казвал, че темата е особено хубава, просто е красически приме за опорочен и унищожена в зародиш тема... Какви безсмислени обвинения? Та ние го прецакахме именно с унищожението на теми с offtopic и antitopic постове, а не с подобни забележки. След това пак споменаваш самоиронично, че си "ламер" и пак споменаваш някакви глупости. Ако толкова искаш да те смятам за "ламер", не е начина да пишеш някакви безпочвени постове, а просто да се държиш като идиот и да унищожаваш теми, но не вярвам да го искаш. И с какво право тръгваш да нападаш всеки (в случая Daffy_Duck), съгласен с мнението ми по даден въпрос?
Човек, вземи се в ръце...та аз без проблеми оборих всичките ти обвинения - явно не са били особено здрави и е трябвало да помислиш, преди да пишеш такива безсмислици. То хубаво, всеки може да е несъгласен с мнението ми, или на когото и да било другиго, но ако ще защитаваш противоположна теза, по-добре да не атакуваш безпочвено мнението ми, а да защитиш с думи своето, което, надявам се, си способен да направиш. Хайде, не оставай с впечатление, че ти се карам, да не станат пак "без(С)мислени обвинения".
P.S. Ако ще отговаряш на този пост, моля, защити тезата си по-усърдно и се постарай да отговориш по-смислено. Това само като съвет.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 20:54

are stiga ste postvali 4e pak stava bezmislena intriga

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 05:15

TT2 shte pisha na latinica zatoto sum v zala i nqma kirilitza .
Moze li da te pitam kakwo obshto ima stolichna chistota s glupostite w promishleni kolichestva ???? Otnosno oborvaneto na moite dovodi , tova e lesno prosto sledvash tvoita izkrivena logika i gotovo te sa obsolutno bezpochveni ! Sledkato ne moza da se zahvanesh za nishto se vkopchi v nika mi i pravopisa mi ! Otnosno zelanieto mi da stana lamer tova e prosto - samo trqbva da kopiram deistviqta ! "Нищо че с предишния си account имаха 1900 поста, при това изглежда са били смислени " - tezi dumi poznati li sa ti ??
Sega zarado teb i purviqti prost post tazi tema nikoga nqma da potune v zabrava !!!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 20:40

Anonymous написа:
TT2 shte pisha na latinica zatoto sum v zala i nqma kirilitza .
Moze li da te pitam kakwo obshto ima stolichna chistota s glupostite w promishleni kolichestva ???? Otnosno oborvaneto na moite dovodi , tova e lesno prosto sledvash tvoita izkrivena logika i gotovo te sa obsolutno bezpochveni ! Sledkato ne moza da se zahvanesh za nishto se vkopchi v nika mi i pravopisa mi ! Otnosno zelanieto mi da stana lamer tova e prosto - samo trqbva da kopiram deistviqta ! "Нищо че с предишния си account имаха 1900 поста, при това изглежда са били смислени " - tezi dumi poznati li sa ti ??
Sega zarado teb i purviqti prost post tazi tema nikoga nqma da potune v zabrava !!!!!

Няма проблем за латиницата, ако щеш и на китайски пиши. Ироничното подхвърляне на чистота би трябвало да означава, че те трябва да изметат глупостите, но ти явно си малко зле с разбирането на иронията. Изкривена логика...добре, щом казваш, приемам. Моята логика е моя и досега никой не е казвал, че е изкривена, а само че е желязна. Ника ти и правописа ти - възпитан съм когато нещо не ми харесва, да казвам, че не ми харесва, освен когато е нужно да се държа прилично. :o Да си копираш действията - мда, и това е начин. Те твоите са малко странни, затова ако ги копираш може даже и "ламер" да станеш, пък ако искаш ще те приема за такъв още сега - няма защо да се излагаш пред всички, може само пред мен. Познати са ми тези думи за постовете, да. И досега никой не се е оплакал, че пиша глупости. Даже и някой глупак.
TT2 рита темата и тя потъва в забрава. Да живее мрака. Първия ми прост пост беше прост отговор на по-горния ти ултрапрост пост - по-скоро заяждане с мен.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 22:46

Ха ха ха :lol: . Ето това е бе ТТ2 сега вече доказа какво представляваш !
Моляте внимаваи ще вземеш да се пръснеш егототи стигна луната , вече сам се хвалиш . "Моята логика е моя и досега никой не е казвал, че е изкривена, а само че е желязна " - абе свали малко самучуствието става доста натрапчиво ( и кой по-точно е бил тоя заблуден тип дето ти го е казал това за твоита логика ? ). Относно копирането аз казах "samo trqbva da kopiram deistviqta" - но в бързането си съм забравил да напиша " ти " , ти с бързияси и остър като бръснач ум набързо го преправи на "Да си копираш действията " - това немога да го разбера сега пак ли следваш " желязната " си логика ??
"И досега никой не се е оплакал, че пиша глупости" - тук и ти сам не си вярваш !
И ако си забелязал доста хора не те харесват тук и то причините които изказах по-горе ( нужно е само да надникнеш в темите " Пробив " и " Два работни проекта " )
"Първия ми прост пост беше прост отговор на по-горния ти ултрапрост пост - по-скоро заяждане с мен" - Еи хора да знаете ето така се изразяват интелигентните хора , учете се от ТТ2 и ще стигнете далеч !!!
П.П. Междо другото ако бе толкова интелигентен за колкото твърдиш че си , нямаше да отговориш на нито един мои пост ! Аре сега размишляваи и утре искам един дълъг и изпълнен с истини отговор ( истини според твоята "желязна" логика ) !!!

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2003 12:39

a be hora ako ne pomnite temata be6e za asociacii a ne za opl??vane

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com