Привет на всички отново! Ако случайно сте попадали на предната ми тема знаете, че разполагам с готова фентъзи книга, на която търся някаква форма на "реализация". Тъй като сблъсъците ми с българските издателства досега не дадоха никакъв резултат, напоследък започнах да обмислям варианта, да се възползвам от възможностите, които предлага интернет и да започна кампания в някой от известните спонсорски сайтове (IndieGoGo, Kickstarter, ...) Или ако това не се случи скоро, ще ми е нужен арт, който да послужи за оформление на сайтове, facebook-страници и т.н. Знаете как е. Така, че вече търся художник/илюстратор, който да поработи по някакви концепции, или въобще каквото и да е, което би ми свършило работа. Сами разбирате, че не разполагам с достатъчни средства да заплатя големи суми, но, разбирасе, ще се постарая да бъда коректен, ако някой се нагърби с тази работа. Благодаря!
Както предния път, ето линк към facebook-страницата, където можете да хвърлите едно око на част от книгата (вече има доста повече за четене).
https://www.facebook.com/MiroslavKostovKostov/?fref=tsПП: По принцип не търся хора, който се занимават с различните форми на "digital art" , но ако някой ми предложи нещо добро, ще го приема.