doggymien4o написа:
Леле! Паднах от стола при коментара ти
Виждам те, че си хейтър, ама си от тия забавните, дето се мислят за център на вселената и за над другите
Педалче съм бил викаш? Ти Цензура не си видял, а аз съм бил педалче
В случая хомото си ти, даже няма да се учудя и ако си 15-годишно лапенце
Така, така... Пък и не можеш да ми дислайкнеш клипа повече от веднъж с един акаунт, а ако се фанеш да си правиш много, просто ставаш смешен.
Такаа, продължавай да коментираш приятелката ми и наистина ще умреш, тъй де
Разбра ме. Няма да се повтарям вече, и на мен ми омръзна.
Още?... А, да.
Щом ти си такъв ГОЛЯМ гений, моля те, почни да правиш и да качваш гениални клипове
Даже чак ще ги лайквам! Не се шегувам.
А за хейтването - прави си го на воля, на напукист си тръгнал да се дървиш - доникъде няма да стигнеш, както се казва.
Така, така... Друго остана ли?... Нем, това е всичко
Хейтвай си със здраве!
Виж сега Куче.... Ти с последния коментар вместо да опишеш мен, описа себе си....
Първо не съм никакъв хейтър, ти си този който пише със злоба и въпреки това аз не съм ти отправил никакви злобни коментари. Ти пожелаваш работи като смърт итн. До сега аз нищо лошо не съм казал. Аз по никакъв начин не желая лошо на никой. Просто изреждам някой факти. Вместо да злобееш излишно, трябва да се замислиш за причината , поради която хората отправят критика.
За клиповете, не е задължително само аз да ги дислайквам. Мога да ти докарам и до 1000-2000 дислайка ако искам.
Щом не качвам клипове значи нямам какво да покажа. Излишно е да се качват безсмислени неща или такива каквито вече ги има.
В случая ти не разбираш целта на видео блоговете и си мислиш, че правиш едва ли не изкуство,а не правиш нищо. Всъщност всеки човек може да направи клип, в който говори произволни неща.
Ако искаш да си интересен на останалите трябва да обсъждаш актуални проблеми, засягащи много хора. Всъщност освен малкият кръг от хора(твоите познати), никой друг не го интересуват твоето мнение и твоите проблеми. За това имаш и по 50 гледания на клип. Всъщност , който и да е човек на тази планета, ако ти намери случайно клиповете или би ги подминал или би ги дислайкнал , защото не са никак информативни.
Попринцип хората, които се занимават с видео блогове са имат голяма известност в интернет и тяхното мнение се цени дори и да не е най-правилното.
Ако искаш да правиш нещо смислено трябва не само да обсъждаш актуални проблеми, но и да предлагаш решения или някоя полезна информация, така че да има хората какво да научат.
Не ти трябва да едитваш видеата, напротив едитването е знак за липса на качества както във всяко друго нещо. Всеки може да казва по 2 приказки, да си почива да измисли още 2 и накрая да си събере на едно място. Трябва предварително да си се нагласил какво ще говориш, не да мрънкаш една буква по 20 секунди и повече... Реално във всичките ти клипове няма нищо смислено.
Произношението ти е най-малкия проблем. За българин бива пък и някой НЕ-американци нарочно се опитват да произнасят звуците подобно на тези в своя език за да станат по някакъв начин по-интересни.
Ако се поразгледаш малко в ютуб ще видиш, че всички подобно на тебе, които правят клипове, в които просто се лигавят и изказват своите размисли и страсти без да правят други информативни клипове, без да са смешни и забавни по някакъв начин и без да имат някаква цел се радват на множество дислайкове както в твоя случай.