Автор |
Съобщение |
Ироничен комунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 07 Ное 2009 11:25
Brainfuck, аватарът ти ме плаши
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 07 Ное 2009 12:11
Ироничен комунист написа: Brainfuck, аватарът ти ме плаши Защото...?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 07 Ное 2009 12:57
Има cum on sausage
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 08 Ное 2009 23:44
Мене що ме няма в тоя разказ?Искате ли ей сега да ви набуча 72 сантиметровия си член в гъза?
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 09 Ное 2009 19:25
Алминатора` написа: Мене що ме няма в тоя разказ?Искате ли ей сега да ви набуча 72 сантиметровия си член в гъза?
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 09 Ное 2009 19:27
Алминатора` написа: Мене що ме няма в тоя разказ?Искате ли ей сега да ви набуча 72 сантиметровия си член в гъза? Като те гледам на аватара, май не го вадиш толкова голям, а Аре беги, недей разваля темата, отрепко.
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 09 Ное 2009 19:56
В момента ти я разваляш щото понятие си нямаш за какво става въпрос... Алми, расте ли навътре, расте ли?! Чакаме юбилей да направиш и да черпиш
|
|
|
|
|
Ne che neshto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 12 Ное 2009 13:44
Assault написа: Kpucka7a написа: bgcommando, не че нещо, ама първо се научи да пишеш на родния си език и после говори за езикови гимназии. Не го приемай все едно, че те храня, просто съвет. А да, и аз съм момиче /казвам, за да те олесня при отговора към мен/. Спорът е безмислен. Кралицата е права, че по програма ЦНС и анатомията въобще се взима в 8ми клас, но всяко училище може да си реши кога и как да взима материала. Иначе е вярно, че 90% от учениците в езиковите са супер зле. Френската е на 5 минути от нас и имам преки наблюдения, а и са ми разказвали. Но както каза пак Кралицата, има си изключения. Ъм..нищо лично мацка,ама не видя ли датата на темата Ama to towa Kpucka6a putka li bilo be ?
|
|
|
|
|
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 16 Ное 2009 18:07
Включи и мене, изглежда много яко!
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 16 Ное 2009 22:28
Xolmar Djey Saimpsan написа: Ama to towa Kpucka6a putka li bilo be ? Не, хуй е бате и ще ти влезе доста навътре.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 17 Ное 2009 15:30
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 21 Ное 2009 21:28
@Andy, аз ако го вадех толкова голям, нямаше да ми виждаш лицето, ами един голям хуй. Ама ти явно си тъпичък и не можеш да си го преставиш @Enemy, много си оригинален деба.Така яко ме затапи, че ще ме е срам да си покажа лицето следващите 2 години.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 21 Ное 2009 22:04
Всъщност не съм се ебавал с теб, просто се сетих, че ти е 72см и се замислих накъде може да расте?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 22 Ное 2009 22:23
FAIL!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|