Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: По аналите на един разказ
Публикувано на: 29 Сеп 2009 19:56

Времето бе едно такова слънчево , превлетиво сякаш бе пролет . Двата грозни гоблина Хъро и Мъро лежаха под дървото и си пахкаха опиумна тревичка , гледаха към елфа който бяха заболи на един прът . Мъро бе фермер , и тъй като не знаеше как се прави плашило , а и не му се занимаваше реши с брат си да намерят друг заместител . Започнаха да се разхождат из Вечната гора и намериха един елф да пикай , резнаха го завчаска и набодаха на кол в градината .
- Ей Мъро тъп си бате , защо избрахме тоя елф . Проклетите гарги продължават да чоплят чушките и патладжана ?
- Мммм да , но това са гълъби с розова перушинка и ми говорят ....
- Мръсен тъпунгер , надрусасе като свинско чеврме . Отиди да му извадиш очите на дългоушеца , резни му и оная работа .
- Стига си опявал , Хъро очите не мога да му извадя що то са на високо . а онова дето му служеше да пикае го сготвих с боба .
- Гадост Мъро ... ама бе вкустно , с какво го подправи - винио или лимонов сок . А защо бе така сочно ?
- Нямаше вино нали даде последното на твоята любов , а сочно бе защото го резнах докато тръскаше малкото ...
- Скивай братко хобит , то може да ни позабавлява ?
- Дай да го изнасилим и забием на мястото на елфа .
- Шшт Мъро идвва насам , колко е тъп .
Хобита се казваше Евлогий , оженил се бе за човешка жена , но тя си намери елфана с която да прекарва топлите нощи . От тогава той мразеше елфите и си носеше пръсти на тях в една кутийка от бонбони ,, Амфора ". Евлогий се усмихтна на двамата гоблини и поседна край тях , заради проклетата си жена отиде в манастир където един духовник редовно го изнасилваше и за това като сядаше имаше болки в гъза .
- Какво става младежи тука , май се радвате на живота ?
- Ами да , ти от де идваш драги ?
- От един манастир , минах край селището на едни хора където май не обичат много елфите и хобитите . Изупуват краката и ръцете им , също и ушите - Евлогий се сепна защото той също бе хобит , видя плам в очите на гоблините и ужас се всели в него.
- Ол така ли драги , радва ме се за теб .
След 68 минути ...
- Мъро на тоя мъдата са малки , също и пишльока . Каква е тази течност дето е между тях , някъкъв нов сос ? Нека да позная .
- Това е отрова от малгуст , спомага за кръвобращението , ако тоя имаше някакво пиво направо коктейл ще си направим ей . Не знаеш ли че всяко същество има дреболий колкото телосложението , ако махтниш ташаците на някой орк може и чорба да си направим .
- Ммм да прав си братко , айде да натварим елфа и хобита на каруца та ти. Онзи дето я тикаше братовчед ти може да свръши нещо полезно.
- Той умря , слабо сърце .
- Да гадно кръвосмишение , нали той е дете на майка ни от брат й ?
- Точно така Хъро , а ти си дете на втората ни майка от нейния братовчед . Значи скоро ще умреш , ще отбия едно хранене .
- Да ама ти си дете на баща ни който се съвокупли с грозната ни сестра . И си по - голям от мен с цели две години значи ще умреш първи . Кога ти е рождения ден ?
- След седмица , гадино .
- Значи тогава ще голяйм , ама трябва да понапълнейш .
- Ах ти ...
И така гоблините продължиха караницата си , а над Вечната гора се спустна нощ , но какво ще стане с вмирасания труп на хобита и окълвания на елф това ще разберете във втората част .
Край ....

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: По аналите на един разказ
Публикувано на: 29 Сеп 2009 22:19

Има някакво извратено чувство за хумор :D Заинтригуваме накрая, дай да видим нататък.

Профил ICQ

Публикувано на: 29 Сеп 2009 23:31

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2009 00:46

Сутринта бе една такава заспала , нямаше го врабеца да черулика защото кълвача го бе напънал в своята хралупа , а пък синигера със сойката се съвокопляваше . Както и да е , стига природни историй - наште другари Мъро и Хъро нагласиха на каруцата труповете на хобита и елфа . Тръгнаха към селцето на хората , а тъй като Мъро бе по- едрия той тегляше двуколката , която пращеше под напора на товара . Ще запитате как гоблина имаше сили да тегли товара ? Ами просто като малък майка му е нямала кърма затова е вземала от една джуджачка мляко , пък тя е била дъщеря на гигант . За туй Мъро е силен като бивол .
- Хъро защо ме шибаш с тази пръчка , въшка такава ?
- Ами ти теглиш каруцата , значи аз трябва да те шибам . Това е неписано правило в селскостопанския живот .
- Да бях ме оставили хобита , можеше да ми помага поне .
- Стига си мърморил , ей виждам нещо сигурно сме наближили . Дий Мъро , айде ей .
- Ще ти дам едно дий , само ...
- Прекрастна кайма продавам , от джудже , хобит или смес . Айде народе на гущавката .
Гоблините се сряха и окориха очи пред един дебел месар който въртеше ръчката на метална мелница , а с цепеница набутваше месото и костите които хрущяха . Хъро скочи първо и отиде до човека оглеждайки каймата която бе ситно смляна и подправена със чубричка .
- Господине какво ще желаете ?
- Ами нищо , гледам хубава кайма имаш . Аз пък имам два трупа на елф и хобит , искаш ли да ти ги дам , а ти мяташ два чувала с кайма .
- Дай да ги погледна тея трупове ?
Месаря отиде до двуколката и огледа месото , помираса и изсумтя . Размърда някой и друг бут , пак тръстна нос от зловоние .
- Това можеш да се отровиш особено от елфското , липсват им само срамните части , които са най - вкустни със чеснов сос и домати .
- Знаем , искаш ли или не ?
- Добре , ще ги смеля , но няма кой да ги купи . Освен надолу към градчето има дом за сираци . Дай те ги там може нещо да получите .
- Става действай . Колко ще ти отнеме ?
- Ами ако ми помогните след час , каймата е готова .
След 1 час и 68 минути ...
Гоблините бяха изоставили двуколката и се спукаха с два чувала кайма към запустялото сиропиталище , от което се стелеше дим . Хъро най - накрая захвърли чувала и се спустна към двора , където видя група деца блъскай ки се около казан с вряща супа .
- Какво става калпазани ?
- Дошъл си за клюпачката , няма да стане . Той е наш намерихме си го първи.- Момче с одърпана ленена риза го изгледа с подозрение сърбайки месана супа.
- За какво говориш бе ?
- Ами за монаха който открихме завчера , бе пиян като мотика . Как пищеше когато нашия надзорник Възкресений му разпра корема , направо ще ше да ми пробие ушите . Но го изядохме доста бързо , сега сготвихме наставника , а по него нямаше много месо .
Хъро извика на брат си и двамата побегнаха от това адско място , тичаха чак до кметството на селото . Оставиха чувалите с кайма и се надяваха децата да се натровят . Гоблина се прекръсти и плю два пъти зад гърба си , едва се бе спасил от сигурна смърт . Двамата братя влязоха в кметсвото ... Следва ///

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Сеп 2009 08:48

Става интересно, давай на татък ;)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения