Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: По аналите на един разказ Публикувано на: 29 Сеп 2009 19:56
Времето бе едно такова слънчево , превлетиво сякаш бе пролет . Двата грозни гоблина Хъро и Мъро лежаха под дървото и си пахкаха опиумна тревичка , гледаха към елфа който бяха заболи на един прът . Мъро бе фермер , и тъй като не знаеше как се прави плашило , а и не му се занимаваше реши с брат си да намерят друг заместител . Започнаха да се разхождат из Вечната гора и намериха един елф да пикай , резнаха го завчаска и набодаха на кол в градината . - Ей Мъро тъп си бате , защо избрахме тоя елф . Проклетите гарги продължават да чоплят чушките и патладжана ? - Мммм да , но това са гълъби с розова перушинка и ми говорят .... - Мръсен тъпунгер , надрусасе като свинско чеврме . Отиди да му извадиш очите на дългоушеца , резни му и оная работа . - Стига си опявал , Хъро очите не мога да му извадя що то са на високо . а онова дето му служеше да пикае го сготвих с боба . - Гадост Мъро ... ама бе вкустно , с какво го подправи - винио или лимонов сок . А защо бе така сочно ? - Нямаше вино нали даде последното на твоята любов , а сочно бе защото го резнах докато тръскаше малкото ... - Скивай братко хобит , то може да ни позабавлява ? - Дай да го изнасилим и забием на мястото на елфа . - Шшт Мъро идвва насам , колко е тъп . Хобита се казваше Евлогий , оженил се бе за човешка жена , но тя си намери елфана с която да прекарва топлите нощи . От тогава той мразеше елфите и си носеше пръсти на тях в една кутийка от бонбони ,, Амфора ". Евлогий се усмихтна на двамата гоблини и поседна край тях , заради проклетата си жена отиде в манастир където един духовник редовно го изнасилваше и за това като сядаше имаше болки в гъза . - Какво става младежи тука , май се радвате на живота ? - Ами да , ти от де идваш драги ? - От един манастир , минах край селището на едни хора където май не обичат много елфите и хобитите . Изупуват краката и ръцете им , също и ушите - Евлогий се сепна защото той също бе хобит , видя плам в очите на гоблините и ужас се всели в него. - Ол така ли драги , радва ме се за теб . След 68 минути ... - Мъро на тоя мъдата са малки , също и пишльока . Каква е тази течност дето е между тях , някъкъв нов сос ? Нека да позная . - Това е отрова от малгуст , спомага за кръвобращението , ако тоя имаше някакво пиво направо коктейл ще си направим ей . Не знаеш ли че всяко същество има дреболий колкото телосложението , ако махтниш ташаците на някой орк може и чорба да си направим . - Ммм да прав си братко , айде да натварим елфа и хобита на каруца та ти. Онзи дето я тикаше братовчед ти може да свръши нещо полезно. - Той умря , слабо сърце . - Да гадно кръвосмишение , нали той е дете на майка ни от брат й ? - Точно така Хъро , а ти си дете на втората ни майка от нейния братовчед . Значи скоро ще умреш , ще отбия едно хранене . - Да ама ти си дете на баща ни който се съвокупли с грозната ни сестра . И си по - голям от мен с цели две години значи ще умреш първи . Кога ти е рождения ден ? - След седмица , гадино . - Значи тогава ще голяйм , ама трябва да понапълнейш . - Ах ти ... И така гоблините продължиха караницата си , а над Вечната гора се спустна нощ , но какво ще стане с вмирасания труп на хобита и окълвания на елф това ще разберете във втората част . Край ....
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: По аналите на един разказ Публикувано на: 29 Сеп 2009 22:19
Има някакво извратено чувство за хумор Заинтригуваме накрая, дай да видим нататък.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: По аналите на един разказ Публикувано на: 29 Сеп 2009 23:31
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: По аналите на един разказ Публикувано на: 30 Сеп 2009 00:46
Сутринта бе една такава заспала , нямаше го врабеца да черулика защото кълвача го бе напънал в своята хралупа , а пък синигера със сойката се съвокопляваше . Както и да е , стига природни историй - наште другари Мъро и Хъро нагласиха на каруцата труповете на хобита и елфа . Тръгнаха към селцето на хората , а тъй като Мъро бе по- едрия той тегляше двуколката , която пращеше под напора на товара . Ще запитате как гоблина имаше сили да тегли товара ? Ами просто като малък майка му е нямала кърма затова е вземала от една джуджачка мляко , пък тя е била дъщеря на гигант . За туй Мъро е силен като бивол . - Хъро защо ме шибаш с тази пръчка , въшка такава ? - Ами ти теглиш каруцата , значи аз трябва да те шибам . Това е неписано правило в селскостопанския живот . - Да бях ме оставили хобита , можеше да ми помага поне . - Стига си мърморил , ей виждам нещо сигурно сме наближили . Дий Мъро , айде ей . - Ще ти дам едно дий , само ... - Прекрастна кайма продавам , от джудже , хобит или смес . Айде народе на гущавката . Гоблините се сряха и окориха очи пред един дебел месар който въртеше ръчката на метална мелница , а с цепеница набутваше месото и костите които хрущяха . Хъро скочи първо и отиде до човека оглеждайки каймата която бе ситно смляна и подправена със чубричка . - Господине какво ще желаете ? - Ами нищо , гледам хубава кайма имаш . Аз пък имам два трупа на елф и хобит , искаш ли да ти ги дам , а ти мяташ два чувала с кайма . - Дай да ги погледна тея трупове ? Месаря отиде до двуколката и огледа месото , помираса и изсумтя . Размърда някой и друг бут , пак тръстна нос от зловоние . - Това можеш да се отровиш особено от елфското , липсват им само срамните части , които са най - вкустни със чеснов сос и домати . - Знаем , искаш ли или не ? - Добре , ще ги смеля , но няма кой да ги купи . Освен надолу към градчето има дом за сираци . Дай те ги там може нещо да получите . - Става действай . Колко ще ти отнеме ? - Ами ако ми помогните след час , каймата е готова . След 1 час и 68 минути ... Гоблините бяха изоставили двуколката и се спукаха с два чувала кайма към запустялото сиропиталище , от което се стелеше дим . Хъро най - накрая захвърли чувала и се спустна към двора , където видя група деца блъскай ки се около казан с вряща супа . - Какво става калпазани ? - Дошъл си за клюпачката , няма да стане . Той е наш намерихме си го първи.- Момче с одърпана ленена риза го изгледа с подозрение сърбайки месана супа. - За какво говориш бе ? - Ами за монаха който открихме завчера , бе пиян като мотика . Как пищеше когато нашия надзорник Възкресений му разпра корема , направо ще ше да ми пробие ушите . Но го изядохме доста бързо , сега сготвихме наставника , а по него нямаше много месо . Хъро извика на брат си и двамата побегнаха от това адско място , тичаха чак до кметството на селото . Оставиха чувалите с кайма и се надяваха децата да се натровят . Гоблина се прекръсти и плю два пъти зад гърба си , едва се бе спасил от сигурна смърт . Двамата братя влязоха в кметсвото ... Следва ///
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: По аналите на един разказ Публикувано на: 30 Сеп 2009 08:48
Става интересно, давай на татък
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|