Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Кървава Разходка
Публикувано на: 30 Юли 2009 11:23

Два мършави гоблини вървяха по пътеката към малкото село . А зад гърба им се вияха пламъците на горящо сиропиталище , впрочем от което бяха избягали те . Единия се казваше Мъро , а другия Хъро , гледаха се гузно .
- Казах ти че онази не бе демон , защо от както се срещнахме все виждаш демони бре ?
- Незнам Хъро , такъв съм , но чули как тя пищеше , със сигурност бе демон.
- Как пък не , защото разпра корема й с един режен , после дойде онази управателка на дома , дето като върви прави земен трус .
- И тя врещеше , със сигурност бе демон , айде за онази може да съм сбъркал . Случва се Хъро .
- Аз пък се чудя как успя да и извадиш очите . После я заля с онази лепкава течност дето разпалват огъня , тя се подпали и сигурно още не могат да я изгасят . Мъро казах ти да отидеш при онзи знах , макар че бе сакат орк , можеше да ти помогне .
- Но аз отидох , при онзи елф - друид , той бе много очтив.
- Я помисли , как те заварих - с един котел в който вареше кокалите на същия друид , а вонята каква само беше .
- Бяха вкустни Хъро , само малко джоджан им липсаваше и лапад .
- От този момент не сме братя , не че сме бели де .
- Ти бе досен Хъро с един ден след мен , но аз все ти помагах , помниш ли как те спасих от онова огре , което ще ше да те изяде - гоблина само изсумтя и продължи да върви .
Двамата продължиха мълчаливо пътуването си докато не видяха някакъв търговец , хванал един човек и му надянал торба на главата . Биеше го с една тояга и се кискаше от смях . Двамата гоблини спряха и се загледаха в странната гледака , онзи спря да удря с тоягата и присви очи .
- Хей на къде сте се запътили ?
- Към селото , ще си търсим късмета там .
- Ако нямате бърза работа , бихте ли ми помогнали ?
- Може . Какъв ще е кяра от цялата тая работа ? - измърмори Мъро .
- По 10 медни монети на всеки , ако държите този измамник и го биете с тояга.Аз имам работа до селото , а и вече се уморих да го налагам .
- Става , давай парите и ще го бием .
Търговеца с трепераща ръка им от брои монетите , май бе доста стиснат , като кокошо дупе отбелязано от Мъро . Точно десет минути гоблините държаха и биеха нещастник , но после спряха и се загледаха тъпо .
- Абе Хъро писна ми вече , не е забавно
- Това е работа бе, не трябва да е забавно.
- Може да си прав виж там има лозе , да си наберем грозде а ?
- Стига Мъро , пак ще ни навлечеш неприятности , стой тук .
- Виж какво ти дръж този мизерник , аз отивам , набирам и се връщам капиш ?
Хъро искаше да протестира но бе къстно , гоблина изкачи възвешението и се спустна към лозето в търсене на плячка . Мъро вървеше из редовете на лозето и търсеше най - хубавата чепка , но така и не можеше да реши за това излезе от лозето и спря пред голям орех . Вече бе ядосан че не можеше да направи избор когато чу ругатни и напъване . Мина зад дървото и видя един паладин , който сереше. На Мъро му хрумна доста гадна идея , намери едно парче бодлива тел . Клекна и се опита да доближи телта до анала на човека , С бързо движение я заби , а онзи извика толкова силно че може и Ордена да го е чул. Мъро се разхили хвана телта и я издърпа , разкъсвайки паладина който протерпери конвулсно . Лайняната и окървавената тел , стоеше в ръцете на дребосъка . Той отиде до паладина уви телата около врата , два пъти . Затягаше със всичка сила , но онзи отново мяташе с крака , гоблина заби няколко ритника в него . Остави го и тръгна да търси нещо с което да го убие , намери един въз глям чук . Замахтна с него , но вместо да уцели главата на човека удари слабините , правейки ги на кървава каша . Онзи се разплака от болка , но агонията му бе към края , нов удар му размаза черепа и той падна мъртав . Мъро гордо разтърка ръце , събра грозде в торбата на паладина и тръгна към Хъро подсвирквайки си . СЛЕДВА ......

Профил

Заглавие: Re: Кървава Разходка
Публикувано на: 01 Авг 2009 23:39

гоблина,виеха,не знам,управителка

нататъка не съм чел,защото ми дойде прекалено много :roll:

От стила ти човек го заболява главата,буквално.

Профил

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 4 , Gutar Hero 3, Overlord 2
Публикувано на: 02 Авг 2009 11:39

Орк - Паладин написа:

От стила ти човек го заболява главата,буквално.

що бе ? на мен лично си ми хареса :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 18:16

Алми, ти не си му виждал някои тотално неграмотни изречения...Това тук си е почти без грешки, а и освен това е голяма забава на моменти :lol:

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 18:50

Щом го харесвате пи4ове това разказче ще постна и продъолжението му , иначе не съм неграмотен , но някои път си губя мисълта иначе става работата в три , от едиб разказ абе харесало яви значу ще постна друго , айде че не що не виждам бикви те .

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2009 21:32

Само защо трябваше да навесваш елфи друиди и огрета?Измисли нещо де.

Не го прочетох цялото нещо ме мързи.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 25 Авг 2009 13:45

:die:
Дори не мога да разбера как може да се харесва на някои хора. Ама ваша си работа де... Има къде-къде по-хубави разкази в този раздел, а ме съмнява да сте изчели всичко.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 28 Авг 2009 16:06

Че то като разгледах форума няма кой знае какви големи творения , ама пак не сте като в Геймърс Уркшопа сайта там е хептен простотия . Цитаделата са пък като коне с капаци - Хари Потър или Ерагорн ако пишеш по различно не четат . Или пък напиша нещо по кърваво почва една дискусия дали да затворят темата . Ама ти завиждаш , ако не те кефи какво пиша купи си книга за 20 лева и там всичко ще е таман - няма грешки и историята е хубава // Айде със здраве//

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2009 16:27

fear4 написа:
купи си книга за 20 лева и там всичко ще е таман - няма грешки и историята е хубава

Пак ще ми е по-добре отколкото да чета глупостите ти :lol:

leaving me to pull the strings

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com