Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Урок
Публикувано на: 20 Фев 2014 01:40

бе бацата може да изпусна инвазията в кувейт
ма тия олигофрени дето не са и чували за битката за атлантика
мое ли да сте по-неадекватни от волтажчето бе
дето е най-неадекватния уж
бахти
англия била голямата работа и не играела по свирки
оле

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 20 Фев 2014 02:12

utre imam izpit po nakazatelno osobena chast

i mi e posleden

vie tuka sporete oshte za gluposti i si merete pishkite koi znae poveche

voltaja neka posnte oshte dva-tri pyti knigata za Burow da si zapylni normatiwa

ma az sym wi ebal majkata, otsega dwe sedmici samo razmazwane

shoto ako ne e taq shibana sesiq da sedq kato zatwornik u taq kyshta, are poznaite kolko she mi se zanimawa s takiwa

TAPACI

kat was

umrete s hui fosta

:!:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 20 Фев 2014 10:49

Британския парламент гласува за 1-ви път от 1800-та година против военна интервенция някъде си (Сирия)... Нич не им го туриха на американците :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 11:22

Кенефен Управител написа:
ma az sym wi ebal majkata, otsega dwe sedmici samo razmazwane

shoto ako ne e taq shibana sesiq da sedq kato zatwornik u taq kyshta, are poznaite kolko she mi se zanimawa s takiwa

TAPACI

kat was

umrete s hui fosta

:!:

be bate ne s eprai
vav sesia se pie nai-mn
taq sesiq uj trqqshe se scepa ot uchene
a se scepih ot piene
imashe edin moment 3 dena edin sled drug predi 5 sutrinta ne se pribirah
imashe i drugi dni v koito ne se pribirah
tai che
polqt izpit zet izpit
polqt izpit zalqt izpit
ne se ogranichavai tolko
she stanesh ioris psihopad

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 20 Фев 2014 12:54

The Wolf написа:
Идвам набързо да отбележа фактите - пичове, 80% процента от вас не знаят въобще как стоят нещата и толкова дървено философстват, че ми е тъжно какви хора избират кой да ни управлява.
Андрей дето се бъзика с тея работи и си мисли, че САЩ са големата работа, ги величае и визира във всеки един шибан пост, който пусна в темата, дали е подсъзнателно, не знам.
Онея младите пък дето са против Америка, защото... те са големите грешници и лошковци и едва ли не са виновни за всичко са толко зле, че не мога да ги опиша. Изтрезнейте, момчета!
Сега без майтап, като съм сериозен, съм - коментарите на Сериозния(без последния) ги подкрепям тука, а не мразя САЩ, не съм влюбен и в Русия, но си е баш така, САЩ се месят в политиката на почти всички държави от третия свят и не само. Защото могат! И не им пука добре ли е това в дадената ситуация и до какво ще доведе в бъдеще.
А Путин е пич, ако в България имахме такъв управник, сега нямаше да се топим от 7 на 6 милиона и да се плашим от набези на турци, цигани, а вече и араби по нашите села и градове.

За радост или съжаление българският народ показва своята смахнатост, отново. Пикът на раждаемостта беше по времето на обирджиите ГРОБ, които освен че се гушкат с БСП-ари, не направиха нищо за европейска България. Говоря за 2009 (година след началото на икономическата криза!), когато пет областни града имаха положителен прираст. Така че спокойно - според мен българите като цяло не могат да изчезнат, а тези в България ще пребъдат (по вина на политиците) в София. Дори още 20 000 араби да преселят в София, тя ще си остане град, в който българите са етническо мнозинство (95%). Демографията е прекалено непредсказуем процес, както показа горния пример.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 18:58

Още едно филмче, което показва ясно действията на режима в Украйна.

http://www.liveleak.com/view?i=dd7_1392895682

Ама те нещата не са толкова прости разбираш ли :D

Не разбирам от политика и рядко се вълнувам от такива въпроси. Ама какво излизиза, демокрация има когато се угажда на всеки, дори този който не иска демокрация :-?

А то реално всеки нормален човек, който не е подложен на манипулация и репресия, би казал че иска да бъде свободен. И ако Украйна стане нормална европейска държава, жизнения стандарт ще се покачи дори и на тези които уж подкрепят Русия.

То нали и северно корейците изглеждат много екзалтирани от своя велик вожд, ама е излишно да се казва че ако изглеждат другояче ги чака големия кур.

Тези които привидно са на страната на подтисниците, всъщност са под контрола на страха от това което може да стане като се опълчат. И филмчито което постнах показва какво действително се случва ако си толкова смел, че да демонстрираш явно че не искаш да си овца.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 20 Фев 2014 19:06

А пък силите на реда се самоубиват, за да симулират, че опозицията е въоръжена и да може властта да има карт-бланш за атака и смазване на протеста, нали? :D

Най-доброто, което може да се направи с Украйна е да се раздели на две. И всеки да живее както си иска - "подтиснат" източен, или "свободен" западен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 19:22

Ами много ясно че протестиращите ще се започнат да използват оръжия, след като се видя че мирните начини не действат и водят до прилагане не сила спрямо тях. А тия на филмчето по които стреляха, бяха само по щитове.

Ако не бяха тия управлявщи, подкрепяни от Русия, протестите можеше да спрат преди да пострада някой. Ако продължат, ще става по-зле. Ако властта наистина мислеше трезво с главата си, щеше да изпълне исканията на протестиращите, за да не се стига до такива конфликти.

П.п Грешно филмче съм пейстнал, за това ставаше дума

http://www.liveleak.com/view?i=dd7_1392895682

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 19:33

vanmx написа:
Ами много ясно че протестиращите ще се започнат да използват оръжия, след като се видя че мирните начини не действат и водят до прилагане не сила спрямо тях. А тия на филмчето по които стреляха, бяха само по щитове.

Ако не бяха тия управлявщи, подкрепяни от Русия, протестите можеше да спрат преди да пострада някой. Ако продължат, ще става по-зле. Ако властта наистина мислеше трезво с главата си, щеше да изпълне исканията на протестиращите, за да не се стига до такива конфликти.

И все пак не забравяй основното - протестиращите са ЧАСТ от цялото, не подтиснато ЦЯЛО.

Изобщо не си наясно с икономическата обстановка в Украйна, промените, които ще довлече евентуално присъединяване към ЕС и прочее. В случая имаме една легитимно избрана власт, която отстоява конституционното си право. Факт, е че тая легитимна власт все пак е избрана от ЧАСТ от народа, но явно ПО-ГОЛЯМАТА.

Или винаги делим нещата на

ХАРЕСВА МИ - Чисто, неопетнено, истинно
НЕ МИ ХАРЕСВА - Пошло, зло, подкупно и прочее.

Ето ти няколко идеи за размисъл.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 21:56

Сириусче, братчед, толко си СТЕРЕОТИПЕН, че се чудя реален ли си.
Отпуши малко ушите, пусни малко въздух на тоя мозък, че разсъждаваш на ниво МОЗЪЧНА СМЪРТ.

Полиция използва бойни патрони срещу населението си, тоя вика ма те също са въоръжени.
И то не шот е достигнал някак до тоя извод, ми шот другарите така казали. И после разправя как не винаги делим нещата на харесва ми - не ми харесва. Ако не ти харесваше мадар раша къв ли хуй щеше да размяташ.

Дебиле,
за да не голословя срещу слабоумието ти,
легитимно избраната власт отстояваща конституционното си право,
ще бъде легитимна и след оставка и нови избори,
ако действително има подкрепа на ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ от народа.
А това не се случва дори при действия засягащи далечното бъдеще на страната и при очевидно народно недоволство.
Дали ако беше вариант нямаше да си забавят плановете с още 3 месеца и да си спестят унищожаването на столицата?
ТЕ ти идея за размисъл.

А иначе - толко си малоумен,
че не знам как не си се издавил в слюнката си.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 20 Фев 2014 22:00

mladi momcheta, kruvno shte vdigat

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 22:12

Тоалетен маг написа:
Сириусче, братчед, толко си СТЕРЕОТИПЕН, че се чудя реален ли си.
Отпуши малко ушите, пусни малко въздух на тоя мозък, че разсъждаваш на ниво МОЗЪЧНА СМЪРТ.

Полиция използва бойни патрони срещу населението си, тоя вика ма те също са въоръжени.
И то не шот е достигнал някак до тоя извод, ми шот другарите така казали. И после разправя как не винаги делим нещата на харесва ми - не ми харесва. Ако не ти харесваше мадар раша къв ли хуй щеше да размяташ.

Дебиле,
за да не голословя срещу слабоумието ти,
легитимно избраната власт отстояваща конституционното си право,
ще бъде легитимна и след оставка и нови избори,
ако действително има подкрепа на ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ от народа.
А това не се случва дори при действия засягащи далечното бъдеще на страната и при очевидно народно недоволство.
Дали ако беше вариант нямаше да си забавят плановете с още 3 месеца и да си спестят унищожаването на столицата?
ТЕ ти идея за размисъл.

А иначе - толко си малоумен,
че не знам как не си се издавил в слюнката си.

Ерик е арогантен :evil:
Слушай ся, любов към Мадар Раша е силно казано, но предпочитам пред Щатите, не крия.
Уважение, по-скоро. Уважението винаги включва и доза страхопочитание.

Толкоз по темата аз и Майка Русия.

Не властта започна да хвърля коктейли молотов по стачкуващите - така че, толкоз и по тая тема.

И няма как да ме убедиш, че една определена част, неясно в какво съотношение спрямо останалата част, която не е там, има право чрез сила и натиск да налага своето.

Обратно - право на държавата е, при неподчинение, от горния тип да прибегне до сила, за да разгони ТЪЛПАТА и да овладее положението.

И пак казвам, че най-добрия начин е да се раздели Украйна на две - Източна и Западна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 22:50

Да, както северна и южна корея :D

Докато ония на юг се кефят на свободата и високия жизнен стандарт и са една от най-развитите икономики в света, тия на север разбираш ли, съвсем доброволно са предпочели да са като в затвор и да се преструват че възхваляват великите си вождове и да живеят със страха от тях.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 23:20

Serious Sam написа:

Ерик е арогантен :evil:
Слушай ся, любов към Мадар Раша е силно казано, но предпочитам пред Щатите, не крия.
Уважение, по-скоро. Уважението винаги включва и доза страхопочитание.

Толкоз по темата аз и Майка Русия.

Не властта започна да хвърля коктейли молотов по стачкуващите - така че, толкоз и по тая тема.

И няма как да ме убедиш, че една определена част, неясно в какво съотношение спрямо останалата част, която не е там, има право чрез сила и натиск да налага своето.

Обратно - право на държавата е, при неподчинение, от горния тип да прибегне до сила, за да разгони ТЪЛПАТА и да овладее положението.

И пак казвам, че най-добрия начин е да се раздели Украйна на две - Източна и Западна.

Начи гле са,
аз си казах че ми е мерак да запсувам некого,
тъй че там за мадараша нема що да ми репликираш, па и аз няма да продължа.

Колко до останалото - казах нещо, дето го игнорира, и ми заговори за друго.
Молотови и съотношения няма да коментирам. Що цяла Украйна не е в Киев не е адекватен въпрос, пък ако мислиш че незначителна част от самия Киев е навън, значи дори новини не следиш. И го казвам с авторитета на човек, който е черпил информация от източник видял нещата от първо лице, което дори незначително е повече от достъпното.
Въпроса е че тълпата далеч не се опитва да "наложи своето", дори и да беше възможно действително да не представляват народния интерес.
Напълно наясно съм, че значителни територии от страната са про-руски настроени. Но и ти говорейки тия неща трябва да си наясно, че е в пъти по-лесно, че вече и в пъти по-евтино, имайки предвид разрушенията в столицата, да се проведе референдум и да се отчете общонационалното мнение относно прекратяването на процедурите по пътя към ЕС.
Тъй че те ти още една идея за размисъл.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 23:25

Съгласен, такова решение трябва да се вземе на референдум. Но ако един референдум, без оглед на изборния резултат, доведе до същия резултат? :D

Проблема на Украйна в момента е същия, като при нас:
"Горко на народ, разделен на части, всяка от която си мисли, че е народ."

:D

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2014 23:39

Serious Sam написа:
Съгласен, такова решение трябва да се вземе на референдум. Но ако един референдум, без оглед на изборния резултат, доведе до същия резултат? :D

Проблема на Украйна в момента е същия, като при нас:
"Горко на народ, разделен на части, всяка от която си мисли, че е народ."

:D

Тука навлизаме в бесна хипотеза, ама и ти не мож ме убеди, че бунт предизвикан от общонародна простотия ше е със същия хъс и размери като бунт предизвикан от държавна опресия, каквото настроение цари там сега.

Пък и ако някой е готов на бой шото съседа му иска друго, пък държавата не ще да угоди на него, начи сам си е заслужил боя :!:

Колкото до разделение на държавата, не знам какво да мисля. От една страна ми звучи правилно в ситуацията, ако ше спаси животи, пък от друга... нито едно такова разделение в историята не е довело до всеобщ просперитет кат'че ли. Не знам де, сберете се историците и се изкажете!

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Фев 2014 01:34

http://imgur.com/dfCFHuk :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2014 09:55