31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 26 Апр 2020 16:28
The Arrow написа:
И хубавото е,че има все повече призиви за разследване на китайското правителство.
LOL Ти мислиш ли че народоотстъпниците от европейският съюз ще направят нещо по въпроса? Че някой със сериозни инвестиции в Китай ще позволи някой да направи нещо?
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 28 Апр 2020 17:49
Между другото, и аз си мислех нещо подобно тия дни. Преди месец и половина имаше само няколко хиляди потвърдени, а сега какво стана добре, че май нещата започват да затихват малко по малко, поне тука в Европа.
___________________________________ тежки нокаути
Kompoth
Публикувано на: 01 Май 2020 14:39
ти си тотален пълен олигофрен бе
covid2012
Публикувано на: 01 Май 2020 14:45
що изтри аутистката си тема е, свинчо невидел
The Arrow
Публикувано на: 01 Май 2020 23:49
Вечна слава и дружба на великите балкански народи! Между другото, винаги съм си мислел какво ли ще е ако има балкански съюз като ЕС, само че за балканите.
The Arrow
Публикувано на: 09 Май 2020 21:08
Днес по центъра и особено по Витошка беше като на манифестация. В Борисовата също. От една страна е добре това, че нормалният ритъм почва да се връща малко по малко, но от друга страна пикът при нас ще бъде в рамките на следващите два месеца, според мен. Дано се разминем.
The Arrow
Публикувано на: 09 Май 2020 21:52
Императора написа:
"Като на манифестация" в смисъл? Гмеж?
Демек, рамо до рамо и почти пълно.
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 13 Май 2020 14:58
Ех...тия чистачки значи:
Цитат:
Хигиенистка от Министерството на околната среда и водите е с положителна проба за коронавирус. Тя е работила само на петия етаж в МОСВ, съобщи министър Емил Димитров пред Нова тв.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 13 Май 2020 15:11
Копеле не и ти
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Arrow
Публикувано на: 13 Май 2020 21:43
Малко ме е срам, че имам познати(макар и далечни), които аргумента им, че короната не съществува е "ти познаваш ли някой"
Kompoth
Публикувано на: 15 Май 2020 21:47
тва твойта дънна платка ли е
демек - дъното на душата ти?
The Arrow
Публикувано на: 28 Юни 2020 12:33
Императора написа:
Това не доказва, нито дори показва нищо. Аз от българските вестници от онези времена на късните 90 помня едва ли не ежемесечни доклади за това как предстои "краят на света" до 3-4-5 години, заради еди какъв си астероид / ядрена война / вулканично изригване / ненам-си-ко'си.
Демек - търси се сензация, раздуват се цифри, бедствия, мизерия и трагедии и т.н.
Сега е същото, само че с разликата че имаш Интернет и всичко е навързано, и можеш да свериш ВЕДНАГА с поне още 3-4 различни източника, както и гледни точки и изживявания на 3-4ма други инидивида.
Да, аз не съм казал, че показва нещо, просто за сравнение. Ясно е, че масовото разпространение на интернет и телевизията в днесшно време играе роля за начина, по който се представят нещата.
Публикувано на: 06 Юли 2020 16:06
Императора написа:
Няма никакъв начин да си го имал септември. Дори и в родния му Китай все още го нямаха тогава.
По принцип не съм конспиратор, но смятам че вируса го е имало поне няколко месеца по рано, но не е бил идентифициран и са го писали бронхопневмония и други такива. Иначе, бях чел някакви проучвания, че болници във Франция имат съмнения за пациенти с короната още от ноември 2019, както и че в Испания открили проби от вируса в отпадъчни води или нещо такова още от март 2019.
Иначе имам чувството, че го бях изкарал тъй като бях в Турция тогава и около две седмици след като се върнахме буквално изведнъж ме удари жестока температура, храчки, кашлица, цяла седмица никакво подобрение, ходих на лекар и т.н. вика почти съм бил пред бронхопневмония, изписа ми разни неща, които почнах да пия и постепенно почнах да се оправям де и т.н.
Та затова доскоро имах чувството, че това може би е короната, но добре че не е.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения