22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 11 Юли 2019 21:21
По принцип харесвам кучета (но не от най-големите), но бях яко ВТФ фейсбук познатите ми преди известно време като захленчиха срещу тоя закон и почнаха да си качват снимки с кучето им и да се правят на много граждански активни. А когато става дума за нещо реално, никакви ги няма и не го ебават.
___________________________________ тежки нокаути
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6149 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Юли 2019 10:02
Донякъде добри новини. Турция започна да получава руските С-400, американците официално ги изключиха от програмата за F-35
Цитат:
Съединените щати изключиха Турция от програмата за производство на изтребителя Ф-35, най-модерния боен самолет на въоръжение в света заради сделката с С-400. Белият дом не изчака крайната дата 31 юли, която бе посочена на Анкара като срок да се откаже от закупуването на руските зенитно-ракетни комплекси. Решението на Вашингтон е прецедент в отношенията с партньор от НАТО и бележи повратна точка в отношенията с Турция, смятат политически наблюдатели.
Публикувано на: 30 Юли 2019 23:10
Е поздравления! След години и години на отлагане най-сетне беше окончателно взето решението за придобиване на нов многоцелеви боен самолет за авиацията ни. И това е възможно най-добрият избор за възможностите ни - F-16 Block 70. Днес договорите бяха обнародвани в държавен вестник.
Както казах имам причини да съм доволен от правителството на Борисов, макар и никога до момента да не съм гласувал за него. Имайки се предвид поведението на президента Румен Радев в този и в много други случаи виждаме, че алтернативата - БСП изобщо не е "все тая", както някои хора мислят. БСП не са се променили и на йота включително и техния "независим", "натовски" генерал президент.
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 03 Авг 2019 11:18
Тия демократите са изкарани от някакъв култ. Култа на "като бял човек мисля че... и смятам че белите хора...", особено тая Джилибранд. Благодарение на изборната система в САЩ тия хора имат всъщност шанс да бъдат избрани.
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 04 Авг 2019 20:22
За добро или лошо успехите, с които прилагаш правото на силата, са единствения критерий за това дали заслужаваш или не да контролираш дадена територия.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Авг 2019 21:36
Което е същото, което и аз казах. Реактивния снаряд е технопрогрес спрямо средновековния катапулт. Но това не променя предназначението им, както и не изменя максимата, че правото на силата, определя силата на правото.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Liberty
Публикувано на: 06 Авг 2019 17:51
Serious Sam написа:
За добро или лошо успехите, с които прилагаш правото на силата, са единствения критерий за това дали заслужаваш или не да контролираш дадена територия.
Случващото се в Сибир доказва за пореден път, че Руснаците не заслужават силата която прилагат...
Публикувано на: 08 Авг 2019 12:30
Гoтoв cъм дa пpeдлoжa cхeмa oт икoнoмичecки мepки и coциaлнo-икoнoмичecкo пapтньopcтвo, пocpeдcтвoм кoитo нe пo-къcнo oт 800 дни пpoчyтoтo бългapcкo тpyдoлюбиe и пpeдпpиeмчивocт щe пpoмeнят живoтa ви. Bepвaйтe ми!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Авг 2019 12:35
И като резултат - оставям ви в наследство Борисов и Пеевски
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
indigo
Публикувано на: 08 Авг 2019 13:04
Императора написа:
в каква връзка поства Шейди това? Нещо специфично се е случило ли?
А, нищо, правя сравнение със Слави. Поредния спасител. >Цар Симеон Велики (ама другия) ще ни оправи >Бойко "Батман" Борисов ще ни оправи >Слави "Глас Народен" Трифонов ще ни оправи
Откакто сме изгонили БКП диктаторите, само си търсим нов диктатор. През кур ми е кой е вожд, и разните малки промени по закони с които си играят, искам само да сме част от голям съюз (който и да е, даже), и да имаме добра съдебна система, която да държи нож зад гърба на управителите ни, в публичния и частния сектор. Само това. Нищо друго не ме интересува.
indigo
Публикувано на: 08 Авг 2019 14:59
Императора написа:
indigo написа:
искам само да сме част от голям съюз (който и да е, даже)
който и да е, дори да е... Нова Османска Империя?
Имаш предивд Турско-Българо-Арабската монархия, под личния съюз на султан-цар-калиф Делянгюлу ал'Пеевски? Що пък не, голям пазар, сигурност заради многото народ, тука от Дунав до Сахара сме си все цигани така или иначе.
Liberty
Публикувано на: 08 Авг 2019 17:19
Хайде, за да не се ебаваме само с руснаците. Когато имаш конна полиция, но същевременно малцинства - резултатът:
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения