Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 08 Юни 2022 16:31
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7325_1539513620.jpg) |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 09 Юни 2022 11:43
Да, дойде пак The Wolf и да обясни как каквото аз съм казал било ставало обратното. Абе да дойдат и останалите дето обясняваха, че най-важното било да се свали Бойко от власт В момента умно-красивите изпадат в ярост, срещу Слави Трифонов, но някак си продължава да е приемливо за тях да са в коалиция с БСП Също както малко по-рано изпадаха в ярост срещу Стефан Янев и наричаха новата му партия "поредния про-руски проект". Не че не е де. Обаче същите тези благославяха две поредни служебни правителства назначени от Радев, в които точно Стефан Янев беше премиер. Една година умно-красивите нямаха нищо против да ги управлява комунист русофил назначен от друг комунист русофил и даже избраха втория за президент за още 5 години, вместо ректора на Софийския университет проф. Герджиков. Бах, маа му.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
![Аватар](http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/samhdspraz.png) |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 09 Юни 2022 13:35
Цитат: Уважаеми партньори, моля за вашето внимание относно следните точки засягащи пряко вашия транспортен бизнес:
1. Пакет мобилност През изминалата седмица в Брюксел се е провела комисия на контролните органи на ЕС за прилагане на регламента на ПАКЕТ МОБИЛНОСТ, където точно и ясно е написано, че контрола и санкциите по него са от страната на месторегистрацията на МПС-то (т.е. България). Контролните органи на Франция чрез тълкуване се опитват да подменят регламента, така че да бъдат оторизирана страна и да ни глобяват във всеки удобен момент.
На проведената комисия министър Събев е изпратил представител на нашите контролни органи, който не знае английски език, и той се е съгласил с предположението на френските контролни органи, а именно контролирането и санкциите по този регламент да се прилагат от всички европейски членки, където бъде спрян камиона с установено нарушение, а не в България за регистрираните български МПС-та. Всички водачи ще бъдат масово проверявани.
2. Гориво и пътни такси От 1 Юли пътните такси в страната стават: 30 ст/км за второкласен път Увеличават се тройно за тол системата БИОДОБАВКАТА няма да бъде премахната
3. Подготвя се регламент за движение на тежкотоварни превозни средства в радиус от 60 км.
4. Спиране на издаване и подновяване на лицензи Към този момент са спрени подновяването и издаването на лицензи за транспорт. Получаваме стотици сигнали от български транспортни фирми за бездействие от страна на министерството на транспорта по директно нареждане.
5. Подготвя се закупуване на ЖП техника за 1,7 милиарда без инфраструктура за нея средна скорост на движение: 46 км/чp поръчана техника: 200 км/ч инфраструктура: няма
Станахме свидетели на полетите до Македония финансирани от всички нас, прекратяването на дейността на Български пощи и най-вече на отказа на диалог от Министър Събев с бранша. Този човек не може да бъде министър на транспорта. Той не знае какво прави. Няма нито един специалист, който да подкрепя действията му, в която и да е сфера. Всички плащаме цената на неговото управление като Министър на транспорта.
В тази връзка, молим всички Вас да се включат в борбата срещу тази репресия към българския транспортен бранш като застанем всички заедно директно срещу Министър Събев и неговите дела.
Към днешна дата, КУРИЕРСКИ ФИРМА ЕКОНТ има забрана за стъпване на територията на нашата компания. Няма да приемаме нито един техен служител или писма и пратки доставени чрез тях. Компанията ни прекратява всякаква дейност с фирма ЕКОНТ.
Моля всеки от ВАС да вземе мерки и да даде гласност на описаните събития против интереса на България и целия транспортен бранш.
Очакваме министър Събев да бъде призован за подаване на своята ОСТАВКА незабавно!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Wolf
|
![Аватар](https://i.imgur.com/NDtyfZW.jpg) |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 10 Юни 2022 17:11
Liberty написа: Да, дойде пак The Wolf и да обясни как каквото аз съм казал било ставало обратното. Абе да дойдат и останалите дето обясняваха, че най-важното било да се свали Бойко от власт В момента умно-красивите изпадат в ярост, срещу Слави Трифонов, но някак си продължава да е приемливо за тях да са в коалиция с БСП Също както малко по-рано изпадаха в ярост срещу Стефан Янев и наричаха новата му партия "поредния про-руски проект". Не че не е де. Обаче същите тези благославяха две поредни служебни правителства назначени от Радев, в които точно Стефан Янев беше премиер. Една година умно-красивите нямаха нищо против да ги управлява комунист русофил назначен от друг комунист русофил и даже избраха втория за президент за още 5 години, вместо ректора на Софийския университет проф. Герджиков. Бах, маа му. Тоест, ти си предрекъл, че Слави ще срине коалицията ли? Баси, нещо не си спомням да си казвал такова нещо? Спомням си само голямата тъга по Бойчето, която те измъчва и до днес. Обаче нито той се е завърнал, нито някога ще се. Сега има да се чудиш кой ще е следващия - Коцето Копейката или Янев Генерала. Голяма дилема. А на Бойчето процентите се топят като майски сняг, защото когато не си във властта... ами, "поддръжниците" си намират други благодетели с по-силни позиции, да го кажа най-деликатно. ПП: Форума загива, мочмета. Щом на Андрейката му отне няколко дни да се включи с коронната си заучена фраза "Аз казах ли ви?", значи вече никой не списва и чете тука ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Ето това е вече тъжна констатация.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 12 Юни 2022 14:39
Това което казах, е че някои от нас помнят че Слави Трифонов играеше навремето по свирката на Газпром. И че е маша в ръцете на руснаците. И ми е супер забавно да гледам как за умно-красивите е супер ОК да са в коалиция с чалгаря Слави Трифонов и с най-корумпираната, провалена и страдаща от зависимости партия БСП, обаче не е ОК да са в коалиция с Бойчето. Това казах. И в светлината на излезлите жълти записи на Киро, ще кажа едно. Изобщо не ме интересуват. Напълно безразлично ми е кой кой ебе. Има прекалено много по-важни неща. Освен това принципно не харесвам подобни мръсни игри. Ще припомня обаче как привържениците на "новия морал в политиката" реагираха когато излязоха снимките от спалнята на Бойчето. Никой тогава не си каза - абе тая работа не е случайна. Явно някой с много големи възможности е организирал тази акция. "КОЙ" е този някои и защо точно в този момент се опитва да свали българското правителство по такъв начин? И изобщо редно ли е да се правят такива неща и ние като говорим за "клюлчетата в чекмеджето" всъщност не ставаме ли съучастници? Възможно ли е това да е мощна намеса отвън? Не. Всички приеха историята за "Мата Хари" като нещо напълно в реда на нещата. The Wolf написа: ПП: Форума загива, мочмета. Щом на Андрейката му отне няколко дни да се включи с коронната си заучена фраза "Аз казах ли ви?", значи вече никой не списва и чете тука ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Ето това е вече тъжна констатация. Еми "казах ли ви" да не гоните Волтажа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
krriiissss
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11837_1372054035.jpg) |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 12 Юни 2022 16:10
Liberty написа: Това което казах, е че някои от нас помнят че Слави Трифонов играеше навремето по свирката на Газпром. И че е маша в ръцете на руснаците. И ми е супер забавно да гледам как за умно-красивите е супер ОК да са в коалиция с чалгаря Слави Трифонов и с най-корумпираната, провалена и страдаща от зависимости партия БСП, обаче не е ОК да са в коалиция с Бойчето. Това казах. И в светлината на излезлите жълти записи на Киро, ще кажа едно. Изобщо не ме интересуват. Напълно безразлично ми е кой кой ебе. Има прекалено много по-важни неща. Освен това принципно не харесвам подобни мръсни игри. Ще припомня обаче как привържениците на "новия морал в политиката" реагираха когато излязоха снимките от спалнята на Бойчето. Никой тогава не си каза - абе тая работа не е случайна. Явно някой с много големи възможности е организирал тази акция. "КОЙ" е този някои и защо точно в този момент се опитва да свали българското правителство по такъв начин? И изобщо редно ли е да се правят такива неща и ние като говорим за "клюлчетата в чекмеджето" всъщност не ставаме ли съучастници? Възможно ли е това да е мощна намеса отвън? Не. Всички приеха историята за "Мата Хари" като нещо напълно в реда на нещата. The Wolf написа: ПП: Форума загива, мочмета. Щом на Андрейката му отне няколко дни да се включи с коронната си заучена фраза "Аз казах ли ви?", значи вече никой не списва и чете тука ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Ето това е вече тъжна констатация. Еми "казах ли ви" да не гоните Волтажа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Нужното зло.
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 12 Юни 2022 21:37
Андрейката, който: - симпатизира на партията, която умъртви държавата в период без война в Европа и без корона вирус и доказано издигна политиката до нови висини в сферата на кражбата от данъкоплатците; - е единствения достатъчно ненормален да споменава за връщане на форумния тумор волтажа, все още поради някаква причина смята, че някой взима мнението му на сериозно. Андрейка, маме, хапни си днешната доза лайна и си лягай. Благодаря.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 13 Юни 2022 23:17
Имаш сериозни проблеми, ако след всичко случило се продължаваш да смяташ, че ГЕРБ е проблема. Аз лично викам да се връща Бойчето и ако може в следващите 12 години да не чуя за БГ политика най-добре ще е. За съжаление обаче цирка ще продължава и то в най-неподходящия момент.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 13 Юни 2022 23:30
Имаш сериозни проблеми, ако мислиш, че видяхме единствената алтернатива на тиквата ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) В общи линии все едно до преди малко си пил урина, след това си изял 1 лайно и си казал - ооо, я по-добре да си се върна при урината. Много ми се ще някой ден да ни напишеш "Момчета, искам да ви призная, че едно време бях платен трол и заради това пишех разни подкрепи за тиквата. Извинявам се!" Дано да е така, защото иначе... Циркът ще продължава, защото сме слаба държава и като такава имаме слаби политици, а не защото главния ти донор на урина го ритнаха най-после.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
vanmx
|
![Аватар](https://t3.ftcdn.net/jpg/02/01/94/24/240_F_201942474_mp8XuKGtg0qW5BtOSsfwK2FlvzUSCTfo.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 14 Юни 2022 01:47
Абе и аз си мисля че по бойково време беше по-добре ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Знам че ше получа хранилка, ама какво да се прави. Тоя Копейкин ме притеснява, че ако има нови избори ще получи бая гласове. Ако алтернативите са wannabe Хитлер, баш мутра-чалгар, комунисти или хора които и те не знаят какво правят в парламента ама искат да променят нещо си, то Бойко е най-малкото зло. А никога не съм му бил фен, даже 2009-та като спечели изборите бях шокиран че избраха такъв простак. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 14 Юни 2022 02:13
По бойково време беше по-добре, да. По негово време само колосалните кражби, мутрагенството и фирмения рекет бяха проблем ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . А и отблъскването на чуждестранните инвеститори. Новите докараха войната в Украйна и корона вируса. кАк МоЖаХа!? vanmx написа: ...комунисти... Бойко е най-малкото зло... Още един незапознат с историята ![Image](https://i.ibb.co/Wfbjjgp/0000004613-middle-600x430.jpg)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 14 Юни 2022 12:04
Всъщност короната си беше още по времето на Бойко. Цитат: В общи линии все едно до преди малко си пил урина, след това си изял 1 лайно и си казал - ооо, я по-добре да си се върна при урината. В момента в който се появи по-добра алтернатива аз ще съм първия който ще я подкрепи. Но сега комунисти управляват в коалиция със соросоиди. По-зле от това здраве му кажи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 14 Юни 2022 12:22
Liberty написа: В момента в който се появи по-добра алтернатива аз ще съм първия който ще я подкрепи. Но сега комунисти управляват в коалиция със соросоиди. По-зле от това здраве му кажи. Комунизмът не си е тръгвал от управлението на България от 1944та година ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 15 Юни 2022 00:14
Ако приемем че Меркел е консомолка, Бойчето е протеже на Меркел, следователно Бойчето е комуняга, тогава си прав. Но все пак друго са си истинските комунисти.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
vanmx
|
![Аватар](https://t3.ftcdn.net/jpg/02/01/94/24/240_F_201942474_mp8XuKGtg0qW5BtOSsfwK2FlvzUSCTfo.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 15 Юни 2022 04:45
edit: за триене ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Бях написал един дълъг пост, ама няма смисъл от спорове.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
![Аватар](http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/samhdspraz.png) |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 15 Юни 2022 09:03
Liberty написа: Ако приемем че Меркел е консомолка, Бойчето е протеже на Меркел, следователно Бойчето е комуняга, тогава си прав. Но все пак друго са си истинските комунисти. Дневно напомняне, че лицето Бойко Методиев Борисов е бил изключен от системата на МВР, отказвайки да се деполитизира като член на БКП, тоест избрал е партийната комунистическа книжка, считайки, че партията е монолитна и непоклатима и е по-сигурен гарант за кариерното му развитие. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 15 Юни 2022 17:04
Да, но после усети че ЕС е бъдещето и се преориентира бързо. Общо взето ГЕРБ, харесва Ви или не, е креатура на ЕС. Основната далавера идваше от усвояването на евро-фондове. Което не казвам че е добре, но при алтернатива разни рубладжии е по-ок.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 15 Юни 2022 17:28
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Маце Борко
|
![Аватар](https://i.imgur.com/mJrEGOv.png) |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 16 Юни 2022 09:25
Андрей, успокой се и вземи изпий една вода. Трябва да прокараш малко тия лайна, с които си се набълбучил догоре, че почнаха да преливат вече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Liberty
|
|
|
Заглавие: Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент Публикувано на: 16 Юни 2022 10:58
Gipo написа: :lol: ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) просто спри бе, човек Специално за теб измислям думата топкодушник. Някой си слага топките на лицето ти и ти ги душиш. Андро е топкодушник на тиквата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Е при теб е ясно, че няма как да си топкодушник. Все пак Корнелия няма топки.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|