Интересно че за Тил Линдеман писаха в Билд, доста сериозна немска медия, че е в интензивното с коронавирус, а от страницата на Рамщайн написаха че е бил в интензивното, изписали са го и не е имал коронавирус. Честно казано не знам кое е вярно, предвид че и по RTL казаха, че пробата е положителна. Все тая, явно е добре поне.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 28 Мар 2020 13:31
Правили са му втора, оказала се отрицателна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Е човек, случаите със смърт при вейпинг в огромното си мнозинство бяха свързани с нерегламентираното използване на вейпърайзърите за пушене на неофициално произведени ТНС екстракти, защото са по-евтини, които кой знае в чий гараж в Гуадалахара и с какво ги забъркват.
не прочете статията преди да коментираш, нали, малоумник?
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 29 Мар 2020 00:50
тоя токсик е баси олигофрена за кво генерираш посещения на некви кафеви сайтове бе дебил
kingcrimson
Публикувано на: 29 Мар 2020 01:39
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 767 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 29 Мар 2020 11:05
Spoiler for :
Всичко живо шие. Маски. Сега секи ден, секи час, насякъде има матриал!
Шивашките цехове, цеховете за шипков мармалад и алтернатори за BMW - 12 и 24 волта, малките предприятия специализирали в производството на шунка и контакти за трифазен ток, заводите за амониева селитра и джезвета за турско кафе, в "Алтънбаш", в "Сосите Женерал", в "Дунарит", големите корпорации - до вчера бълващи оригинални анцузи на Адидас и консерви котешка храна с дроб и далак от амурски тигър днес шият маски, в кланиците шият маски, в свинекомплексите шият маски, по селскостопанските летища шият маски, в складовете за кисело зеле на ишлеме шият маски, в околоземна орбита шият маски, на м@йната си шият маски....... И всички те имат страница, група, сдружение или кръжок във фейсбук.
Маските, тези произведения на съвременното изкуВство биват:
Двуслойни Трислойни Триста и осемнайсе слойни С активен въглен С дюза Без дюза С инжектор С полуоска С опорен лагер на кардана.
С филтър на устата - който филтър на свой ред бива (освен горивен, маслен и филтър купе):
С костилки от череша С костилки от кайсия С костилки от джанка С брашно от рожков С глутен Без глутен С парабени Без парабени С чамов талаш С гинкобилоба С бял равнец С индрише
Продължаваме със следните категории маски:
С бяла магия Срещу черна магия За бременни За кърмачки За първескини За многодетни За стерилни За стерилност предизвикана от спонтанна вазектомия при мъжете и генетична стерилност при жените, която се предава от майка на дъщеря
Също маските биват: Дизайнерски Недизайнерски Тъкани През пет плета преплитани С шевици Без шевици бЯли РозАви Пембяни Цвят кафе с мляко Цвят кафе с мляко и захар Цвят кафе с мляко и захар и щипка канела Аз съм волна пипируда и литя от цвят на цвят
Стойността на маските варира от два и четирийсе, минава много набързо през осемтяхто лева и стига до цената на свинско трупно контрафиле в сос от бял трюфел с био кардамон отглеждан в резерват край Мексико.
Според вида, материята, цвета и не на последно място - нравствения морал на ушилият маската, самата маска, самата тя предпазва от:
Коронавирус Хрема Обикновен грип Необикновен грип Тендовагинит Разширени вени Пърхут Лека, средна и тежка форма на олигофрения Тетанус Бяло течение Огнестрелна рана (стига да не е от нож) Ухапване от акула Изяждане от мечка Изнасилване от тюлен Удар с ковашки чук в капачката на лявото коляно Шум в ушите Коклюш Концерт на Графа и Михаела Филева Възпаление на космите в носа
Под постовете, рекламите, спонсорираните клипове, игралните, документалните, анимационните и научно популярните статуси за маските, коментарите са от типа:
"CENA?" "ЦЕНА?" "Ако обичате да ми кажете цената" "ЕСЕ" "ESE" "Извинявайте, аз само да попитам..." "Къдей са намира магазина?" "Kadei sa namira magazinat?" "Искам да поръчам един тир с маски в телесен цвят и три стека олио Калиакра! Адресат ми го има в оказателят." "Следя..."
Незнам, незнам...
Кажете ми в коя платформа да се регистрирам, че да се науча онлайн как се шие, или плете, или сковава презерватив, щото като следвам уроците по БНТ 2 и всеки път излиза калашник...
От неизвестен автор
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 29 Мар 2020 17:59
Аз лично смятам, че един ден като приключи това нещо, трябва да бъде потърсена колективна отговорност от целия свят към Китай. Без значение дали това е изкуствено създадено или не.
___________________________________ тежки нокаути
covid2012
Публикувано на: 29 Мар 2020 18:50
И аз така смятам, а дано, ама надали.
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 29 Мар 2020 18:59
The Arrow написа:
Аз лично смятам, че един ден като приключи това нещо, трябва да бъде потърсена колективна отговорност от целия свят към Китай. Без значение дали това е изкуствено създадено или не.
Китайската комунистическа партия ще потърси колективна отговорност на китайската традиционна медицина, и ще ги гулагира. Всички тези свободни пазарчета, ще станат регулирани пазари с касови апарати. Всички тези стрити прахове от пишка на тигър, или компот от очи на млади сови, всичките магически реагенти ще ги регулират, стандартизират и вкарат в системата. Това е "добрата" страна на тази криза, от гледна точка на Партията. Дава им повод да кастрират знахарите по селата.
А иначе САЩ със сигурност ще поведат културен джихад срещу Китай заради това, и със сигурност доста европейски държави имат причина да се включат. Може и ние. Аз отдавна казва на всеки, който му се слуша, че иглотерапията и онези смучащи чашки дето даже олимпийски атлети ползват, това е псевдо-наука, и псевдо-медицина, и е изцяло традиция. На експерименти се представя на нивото на пласибо, а понякога дори по-зле от пласибо, защото да си смучаш мускула в чашка с горещ въздух предизвиква травми. А идиотите които го правят пак печелят медали! Не знам, брат...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
covid2012
Публикувано на: 29 Мар 2020 19:59
Всички политици до края на века ще обещават, че няма да допуснат подобно нещо да се случи никога повече ;d и тъпите люде ще ги избират на базата на това ;d и като се случи пак след 10-15 години, но в пъти по-лошо, ше има цирк
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6143 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Мар 2020 11:15
Ние обвиняваме Китай не толкова заради културните особености на китайците, а заради комунистическият режим, който вместо да вземе адекватни мерки за изолиране на заразата, през първия месец се опитваше да наложи информационна блокада и да потули случая. Дори в момента те най-нагло лъжат за истинската бройка на заразените. С тези си действия режимът в Пекин е отговорен за избухването на световната пандемия, за хилядите жертви и за сринатата световна икономика. Съвсем основателно и в рамките на международното право е да им бъде потърсена отговорност и да платят репарации на пострадалите държави.
Според цифрите и новините които излизат от Китай, аз останах с впечатлението, че са успели все пак доста ефективно да овладеят заразата, действайки светкавично и организирано така както и най-възхваляващата и епично звучаща комунистическа пропаганда не би могла да го опише.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Мар 2020 11:33
Китайците са виновни за началото, определено. Чак ми е странно как чак сега се пръкна нещо от там, като се има предвид какъв ужас е на въпросните пазари. Основните причинители на проблемите в световната икономика ще са Европа и САЩ, защото те поеха по пътя "и здравите млади хора да си седят вкъщи, вместо да работят". Абсолютно икономическо самоубийство.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Мар 2020 14:57
Основният проблем за икономиката по света е, че не изолираха Китай и региона още януари месец когато беше пределно ясно какво точно се случва.
Също така, друг проблем е високите нива на дълг, които се натрупаха последните години и липсата на парични резерви в много от големите компании по света.
___________________________________ тежки нокаути
ToxicZ
Публикувано на: 30 Мар 2020 15:23
От светото причастие никой не може да се зарази, отсече Светият Синод
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 30 Мар 2020 22:55
Задължителни маски за всички не-попове, и затваряне на всички не-църкви. Ебала си е мамата тая държава, еееееееееееее, мани. Ще вържа малко чесън в една принтирана иконка, и ще си го нося на врата като герданче. Китайските демони няма да ме надвият!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения