Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 11 Яну 2022 14:23

хахахахах дебилите са ѝ издали едногодишен сертификат за прекарал корона :lol: Звъннахме в лабораторията да не правят нищо по въпроса, искаме си едногодишния сертификат :lol: Сега само за чужбина ще ѝ трябва тест. Мамка му, яд ме е, че и с мен не се случи такава простотия, та и аз да съм имунизиран за 1 година от сертификатните малоумия.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 11 Яну 2022 20:57

Между другото, ако Arrow е изкарал вируса през Октомври е напълно безпредметно да се ваксинира. Прекарването на заболяването ти дава поне толкова добра защита колкото и ваксинацията, а според много експерти дори повече. Така че поне една година може да не мислиш за ваксини.

Гипче ти нали знаеш, че за България така или иначе може да си ходиш в мола и да си гледаш филми просто като ползваш сертификата на някой друг. Например нали каза че сте ваксинирали бащата. При положение, че никой не сравнява с лични карти, цялата работа е ташак. Аз до момента не съм имал проблем да отида където и да е. Един от случаите в които съм щастлив че живея в нормална държава. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2022 23:38

Честно казано, не сме мислили да вземем чужд сертификат (на баща ми примерно), по-скоро заради някаква наша глупост да не го отнесе той :D. Ама сме си мислели да ходим насам-натам със стари, тъй като и датите не гледат.
А иначе - разбира се, че имунитета от изкарването е по-добър от този на ваксината. Има няма с някакви си 14 пъти по-добър :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2022 11:54

Сега като погледнах, на сертификата се вижда датата на раждане, така че по-добре с някой приятел на горе-долу същите години. Но ако не проверяват лична карта няма как да установят дали наистина си ти или не. Ако случайно вземе че поискат винаги може да кажеш, че не носиш и да си тръгнеш. Нещо такова.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2022 21:01

То реално като сме против ковид-буустърите, не значи, че не приемаме сериозно ситуацията. Вероятно поради тази причина не сме минавали със стари сертификати, за да ходим на кино/заведение и си се изследваме и спазваме необходимите неща, за да предпазваме околните. В никакъв момент обаче не сме се закотвяли вкъщи, защото това буквално е убийство на имунитета и приветстване на не просто корона, а и 100 други неща. Ама като гледам какъв ташак е с тия антигенни, напълно възможно е да си болен и да не отчете или обратното. Иначе на мен така и така ми се налага поне веднъж месечно да си правя PCR заради пътувания.
А ония, дето затвориха парковете и градовете, трябва да гният доживот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2022 21:09

Gipo написа:
То реално като сме против ковид-буустърите, не значи, че не приемаме сериозно ситуацията. Вероятно поради тази причина не сме минавали със стари сертификати, за да ходим на кино/заведение и си се изследваме и спазваме необходимите неща, за да предпазваме околните. В никакъв момент обаче не сме се закотвяли вкъщи, защото това буквално е убийство на имунитета и приветстване на не просто корона, а и 100 други неща. Ама като гледам какъв ташак е с тия антигенни, напълно възможно е да си болен и да не отчете или обратното. Иначе на мен така и така ми се налага поне веднъж месечно да си правя PCR заради пътувания.
А ония, дето затвориха парковете и градовете, трябва да гният доживот.

Ако трябва да сме справедливи, това със затварянето на парковете и градините продължи само около месец и беше в началото на пандемията, когато не се знаеше много за вируса. В този смисъл първоначалната пресилена реакция беше оправдана. Но вече тече трета година и такова преиграване, каквото се наблюдава в целия свят за вирус с 98% шанс за оцеляване, буди определени въпроси.

В тази връзка, без да съм привърженик на "Възраждане", протестът им днес пред Народното събрание има сто пъти повече основание отколкото на умно-красивите от ДБ, които в течение на месеци насилствено запушваха централни кръстовища в столицата.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Яну 2022 10:23

Някви коментари за вчера? Видяхме хитлер, гандалф, знамената на конфедерацията, тексас и онова жълтото със змията, видяхме агресивни лели, видяхме десетки паркирани автобуси

Мене май това ме радва, че са дошли с паркирани автобуси (платени протестъри), а не хора които наистина вярват в това което там си проповядват. Т.е., на Възраждане може и да се топи подкрепата

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2022 21:19

denik написа:
Някви коментари за вчера? Видяхме хитлер, гандалф, знамената на конфедерацията, тексас и онова жълтото със змията, видяхме агресивни лели, видяхме десетки паркирани автобуси

Мене май това ме радва, че са дошли с паркирани автобуси (платени протестъри), а не хора които наистина вярват в това което там си проповядват. Т.е., на Възраждане може и да се топи подкрепата

Аз успях да мерна и един конфедератски флаг на стрийма :D

https://i.ibb.co/M6sf433/konf.png

Малко като Хелоуин за възрастни беше :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2022 12:58

Общо взето и аз четох такива неща повсеместно от родния умно-красивитет. Очевидно, че ако пъпа ти не е хвърлен на жълтите павета и решиш организирано да дойдеш от други краища на България то по правило трябва да го направиш използвайки летящи килимчета, в противен случай си "платен протестър". :D Типично отрицание на реалността характерно за привържениците на една определена (6%) политическа сила у нас. :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 14 Яну 2022 14:01

Не бе, то че има критична маса хора в БГ срещу зеления сертификат - има.

Но тези сред тях, които реално симпатизират на Копейкин и биха подкрепили неговата форма на протест, са точно тая платена бройка олигофрени, с които той се яви на жълтите павета.

Андрейка, много интересно нещо е живота, нали - от върл антипутинист времето те превърна в човек, който използва реториката и опорките именно на обучаваните от КГБ тролове из цяла Източна Европа.

Велико :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2022 22:51

Аз съм срещу зеления сертификат и нямам идея кой е копейкин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2022 01:44

Маце Борко написа:
Не бе, то че има критична маса хора в БГ срещу зеления сертификат - има.

Но тези сред тях, които реално симпатизират на Копейкин и биха подкрепили неговата форма на протест, са точно тая платена бройка олигофрени, с които той се яви на жълтите павета.

Андрейка, много интересно нещо е живота, нали - от върл антипутинист времето те превърна в човек, който използва реториката и опорките именно на обучаваните от КГБ тролове из цяла Източна Европа.

Велико :D

– Само протестите на жълтопаветниците са протести. Всички други протести са платени олигофрени.

– Който не е съгласен с опорките поваряни в балона на една определена партия (6%) е Путинист. Дори да има 20 години записана анти-путинистка реторика в този форум, то той неизбежно е Путинист. Щото не е съгласен с мен.

Та, не се притеснявай, не си единствения до момента съм наброил поне 20 човека в моя FB всичките фенове на 6%. Всичките еднакво разведени с действителността.

Впрочем казах изрично че не подкрепям Копейкин, по точно тази причина, че е русуфилистик. Това обаче не означава, че хората които излязоха онзи ден на площада не бяха искрени в убежденията си. То си личеше от телевизионните кадри. Ярък е контрастът между тези хора и действителните платени клакьори каквито сме виждали.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Яну 2022 10:25

Liberty написа:
Дори да има 20 години записана анти-путинистка реторика в този форум

*WOOSH*
Image
НЯМА

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2022 14:20

Sad Violin music playing...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2022 00:48

На приятелката ми вече ѝ е в сила едногодишната имунизация срещу сертификационни тъпизми. Надявам се и на мен да ми излезе положителен някой бърз тест, че то било много оферта така :lol:
Иначе - нито ѝ звъняха, нито дойдоха на място за проверка. На никого не му пукаше също дали живее сама, другите хора изолирани ли са... и тн. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2022 12:41

Gipo написа:
На приятелката ми вече ѝ е в сила едногодишната имунизация срещу сертификационни тъпизми. Надявам се и на мен да ми излезе положителен някой бърз тест, че то било много оферта така :lol:
Иначе - нито ѝ звъняха, нито дойдоха на място за проверка. На никого не му пукаше също дали живее сама, другите хора изолирани ли са... и тн. :D

A всъщност ти къде ги правиш тези бързи тестове, че дати звънят?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2022 17:19

Не бе, да ти звънят от тия, дето трябва да проверят дали си спазваш карантината :D Иначе си правим тестове на мол софия или вечер след 7 на Раковски и Гурко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2022 01:15

Да де, мен въпроса ми беше къде мога да се тествам без да давам 100лв за ПСР и евентуално да се зачете, барем излезе някой положителен :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2022 15:12

С бързите имаш доста по-голям шанс да те засече грешно, което е добре, ако искаш да не се занимаваш с тъпотии 1 година. Вървят между 15 и 20 лв при моловете и онова място на Раковски.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Яну 2022 13:00

Аз вчера си взех от аптеката бърз тест, беше 15 лв, че нещо не се чувствах добре, ама излезе негативен, а и днеска съм екстра :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com