Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Купувам Nintendo Gamecube
Публикувано на: 17 Яну 2012 22:53

Здравейте търся си конзолата заради някои от много добрите ексклузивни заглавия.
Зная че доста трудно се намира , но се надявам да има хора ,на които е излишна.

Профил

Заглавие: Re: Купувам Nintendo Gamecube
Публикувано на: 18 Яну 2012 16:36

Само конзолата ли търсиш, конзолата да има ли мемори карта и геймпад, да има ли чип или да няма, игри искаш ли? Ако искаш - кои да са те защото 90% от качествените екслузиви за Кубчето ги има преиздадени за Wii - което е много по- лесно намираемо и хакваемо.

Ако мислиш да търсиш оригинални игри за куб - или се откажи или приготви над хиляда лева за начало - игрите в българия нямат намиране, в ebay и други подобни тръгват от 40-50 лири цените.

Профил

Публикувано на: 18 Яну 2012 22:03

Не знаех че Gamecube може да се хакне,защото съм виждал дисковете и те не бяха нормални DVD-та. По принцип я търся с мемори карта и джойстик а ако има и чип още по добре . Прав си за оригиналните игри никаде немога да намеря.

Профил

Публикувано на: 18 Яну 2012 23:10

Принципно може да се сложи - чип (макар че аз няма чипове и не съм модифицирал нищо и си нямам идея къде вършат тази дейност). Но вече записа на пиратските дискове е много триков - използват се мини дискове (продават се за камери предимно) и то не всякакви а точно определени модели стават, други не стават. Въпроса е че това е конзолата с най-смотана и капризна оптика евър и е изключително капризна към всякакви пиратски дискове и записи. Дори и перфектно да си мислиш че върви една игра, в следващия момент куба забива и казва, че неможе да прочете диска. Общо взето, само главоболия. Ако ще си играеш оригинални игри, няма проблем.

Въпроса защо си решил задължително да си вземаш Куб , при положение че Wii вече се намират много евтино - 90% от кадърните екслузиви на кубчето са портнати във версия за Wii с по-добра графика и управление и не на последно място Wii-то ти трябва само една флашка или външен хард диск за пиратска игра.

На практика единствено Zelda Wind Walker и Metal Gear Twin Snakes (която е римейк на PS1 играта) нямат версии за Wii.

Всичко останало го има на Wii - Метроид Прайм 1 и 2, Зелда Туилайт принцес, Пикмин 1 и 2, Резидент Ивълите всичките , Mario Kart, Smash Bros, и т.н. Мариото за куб по почти всеобщо мнение не струва и пет пари , особено сравнено с Галакси 1 и 2 за Wii.

Аз моето кубче си го взех предидве години и нищо не съм играл на него щото му забодох мемори картата и гейпада в Wii-to и то си поддържа всичките Куб игри - но само Зелдата Wind Walker игра така:) . Всичко останало си го нбавих в Wii версия. Даже се чудя къде да си разкарам Метроид Прайм оригиналната защото имам Трилогията.

Профил

Публикувано на: 19 Яну 2012 00:21

Аз също имам Wii. Взех си го преди година и нещо. Незнам как е хаквано но мога да играя само PAL версиите. Изиграх наистина някои невероятни игри -Super Mario Galaxy 1 i 2
Resident Evil Zero,Donkey Kong Country Returns , Zelda Twight Princess, No More Heroes и много други.Обаче има някои заглавия като Etarnal Darkness ,Старите Зелди и Метроид Прайм които не съм ги цъкал а са доста добри.Нямам gamecube контролер и мемори карта така че и д а си взема оригинална игра за Куба няма да мога да я играя на Wii-то.
Това за оптиката не го знаех и наистина щом е така няма смисъл да е чипнато.
Освен Wii-то имам и PS2 и Xbox360 така че Куба не ми трябва задължително но ако се появи добра оферта конзола с няколко игри да речем ще я взема.

Профил

Публикувано на: 19 Яну 2012 02:01

За Eternal Darkness не се лъжи - много прехвалена игра, на практика е доста дървена и нищо особено.

За Метроида може да си го купиш от Техномаркет
http://www.technomarket.bg/products/090 ... me-trilogy

Това са едно, две и три във версия за Wii на едно DVD - управлват се с моушъна и опрделено е сто пъти по удобно да се играе така единицата и двойката вместо с куб контролера.

Wii то ти не е хакнато - ако е хакнато не ти трябват икакви дискове - трябва ти само флашка на която да записваш играта.

б.т.в. Resident Evil Zero която си изиграл беше пример за екслузивна куб игра , преправена после И за Wii версия.

Пак ти казвам - единствената игра която изпускаш е Zelda Wind Walker - ако се само заради нея дебни някой да я продава в комплект с конзолата - аз така си я осигурих.

Профил

Публикувано на: 19 Яну 2012 22:11

За Metroid 1,2,3 не знаех че ги има за Wii.Сигурно ще си купя DVD -то скоро време от Техномаркета. Май си прав Кубчето няма много смисъл.Поразрових се насам натам из форумите отзивите не бяха много добри за конзолата.

Профил

Публикувано на: 19 Яну 2012 23:30

Нищо им няма на отзивите. Просто сме 2012 година вече а класиките от миналите конзоли отдавна ги преиздадоха - това важи и за PS3 - разрови се и ще видиш че всички по- известни екслузивни игри ги има вече в колекцийки за PS3 в HD направени и по 2-3 на ДВД-то. При Xbox 1 същата работа - дори наскоро издадоха Хало 1 + 2 с чисто нова графика за 360.

просто при всички тези конзоли като се изпусне времето, тоест да ни се ги играл когато са били още пресни - се губи до голяма степен смисъла тепърва да наваксваш игри които може да ги играеш същите в много по-добър вариант.

Метроид трилогията специално е една от най-добре похарчените пари които може да направиш - и трите игри са велики, всяка е сама за себе си - като вземеш предвид колко са дълги всяка една от тях може да откараш 100 часа геймплей като нищо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com