Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Вьпрос за захранване 450 вата
Публикувано на: 29 Мар 2014 00:35

Здр. приятели геймьри , искам да питам тьй като днес си смених марковото захранване от 500 вата минах временно на 450 вата забелязах че след 1 час игра на Bulletstorm температурите на процесора и дьното ми бяха по високи от обичайното около 55-60 градуса .. та може ли това захранване на дава отражение на чарковете защото не искам да ми се издуха дьното или харда . Компа ми е 4 ядра 3.6 hnz , 4 гб рам , 500 хард , радеон 4850 256 бита . Благодаря предварително ще чакам отговор тьй като ми е спешнооо :?

Профил

Заглавие: Re: Вьпрос за захранване 450 вата
Публикувано на: 02 Апр 2014 20:26

Да ако на захранването не му работи вентилатора, или не толкова добре колкото на предишното. Веднъж бях оставил един комп с неработеща перка на захранването за два месеца и когато го отворих после беше целия в разтопена пластмаса :Oooops:. Иначе може да подава по-ниско напрежение предполагам.

Профил

Публикувано на: 02 Апр 2014 21:05

tery788 написа:
Да ако на захранването не му работи вентилатора, или не толкова добре колкото на предишното. Веднъж бях оставил един комп с неработеща перка на захранването за два месеца и когато го отворих после беше целия в разтопена пластмаса :Oooops:. Иначе може да подава по-ниско напрежение предполагам.

Мерси за огровора а да знаеш някое тихо охлаждане за този процесор http://www.stealtech.org/cpu/FX-4100_Qu ... n_id26909/

че напоследьк много шумно стана и ме дразни :)

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2014 16:25

Най-лесният начин да намалиш шума е като отдалечиш компа от себе си :lol: . Може и да намалиш оборотите на перката, или ако има такава опция, даже да смениш вентилаторчето с някое по-безшумно, без да махаш радиатора. Ако ще сменяш цялото охлаждане гледай новото да има по-голям вентилатор с повече крилца и по-голям радиатор. Най-тихо трябва да е с водно охлаждане :lol: . Бай да уей твоя проц е доста горещ, тъй че внимавай.

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2014 16:59

pe6o560 написа:
Най-лесният начин да намалиш шума е като отдалечиш компа от себе си :lol: . Може и да намалиш оборотите на перката, или ако има такава опция, даже да смениш вентилаторчето с някое по-безшумно, без да махаш радиатора. Ако ще сменяш цялото охлаждане гледай новото да има по-голям вентилатор с повече крилца и по-голям радиатор. Най-тихо трябва да е с водно охлаждане :lol: . Бай да уей твоя проц е доста горещ, тъй че внимавай.

Много ми се вижда обикновено охлаждането на този процесор имам чувството че умишлено го правят за да се купува след това отделно по скьпо .. ще обмислям варианти за друго ако имаш идеи прикачвай линкове :P

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 09 Апр 2014 01:54

Боксовото охлаждане върши работа, стига да не овърклокваш и да не си претенциозен откъм шума :)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com