Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем със звукът.
Публикувано на: 18 Сеп 2013 17:17

Здравейте,на всички.Нов съм във форума и има проблем.Нямам звук,в рамките на около 14 дневен период,компютъра ми не беше включван.Сега нямам звук,нямам идея дали съм за дъно или за драйвари. Искам да ви попитам, какво да направя? Пробвах и със "System Restor",но отново нищо.Всъщност се чува много тихо.Не е напълно изчезнал.

Благодаря предварително.

Профил

Заглавие: Re: Проблем със звукът.
Публикувано на: 30 Окт 2013 14:48

Щом си имал звук досега, явно не е от драйверите. Виж в контролния панел настройките за аудио, може от там да е намален по някаква причина

Профил WWW

Публикувано на: 04 Ное 2013 17:59

Щом не е изчезнал напълно, значи някъде от настройките трябва да може да се оправи. Ако имаше проблем с хардуера вероятно изобщо нямаше да се чува

Профил WWW

Публикувано на: 05 Яну 2014 20:58

AdmiralGeneralVasko написа:
Мощно земетресение в Япония

В петък в северо-източната част на Япония стана мощно земетресение със сила 7,3 бала.
По съобщение на Националното метеорологическо управление на страната, епицентърът на подземните трусове се намираше на изток от префектура Фукушима, на 320 км. от брега. Огнището се намираше на дълбочина 10 км.
Беше обявена заплаха от цунами с височина около един метър, поради което започнаха да евакуират сътрудници от аварийната АЕЦ „Фукушима-1”.
Силни трусове бяха фиксирани по цялата територия на основния японски остров Хонсю, а също на остров Хокайдо.

а ти си мислиш че имаш проблем....

Технологията HAARP

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost