Продавам монитор: Dell 2209WA
Подробна информация и галерия със снимки тук:
http://accessories.dell.com/sna/products/displays/productdetail.aspx?c=ca&l=en&s=corp&sku=320-7825 Диагонал на екрана: 22"
Разделителна способност: 1680x1050 точки
Съотношение (хор./верт.): 16:10
Тип на матрицата: IPS
Разстояние между пикселите: 0.282 мм
Максимална яркост: 300 cd/m2
Максимален контраст: 3000:1
Зрителни ъгли (хор./верт.): 178/178 градуса
Време за отговор: 6 ms
Видео конектори: DVI-D, D-Sub
Вградени високоговорители: не
Цвят: черен
Размери: 511x361x184 мм
Тегло: 5.53 кг.
Електропотребление: 52W
Други: USB 2.0 Hi-Speed Hub, VESA Mounting Support (100mm), Tilt, Pivot, Регулиране по височина, in Stand by / Sleep <1W
Предпочитам купувача да е от Варна за да пробва монитора и да го види че е в състояние като нов. Монитора винаги е изключван когато не се седи на компютъра. Въобще не ми се разделя с монитора понеже е всичко по него е направено толкова стабилно толкова удобно и красиво, копчетата са направени изключително леки за натискане и изключително приятни, просто с леко докосване без каквито и да е излишни усилия се натискат. Стандарта 16:10 просто е правилния избор според мен, понеже при каквато и да е работа или браузване имате в повече пиксели по тясната страна докато при 16:9 ще имате доста по малко пространство.
Монитора е уникален за филми и игри, никакво забавяне и замазване няма. Има USB hub на самия монитор с 4 USB 2.0 което е много удобно. Стабилна и красива изработка. Ако имате въпроси около монитора ще отговоря на драго сърце.
Мисля че няма смисъл да пускам снимки но ако има желаещи и поискат ще кача снимки в темата.
Цена: 320 лв.
емайл:
deliveryman@abv.bg или 0894711998. Във Варна ще докарам монитора на място да се тества на ваш компютър (само за Варна).
За страната може с куриер (Еконт) с отвори преди да платиш.
Ultra Sharp 2209W 22" Anti-Glare (1680 x 1050 @60Hz), Brightness 300cd/m, Contrast: 3000:1, Pixel: 0.282mm, Panel: e-IPS, Anti-glare with hard-coat 3H, View: 178ᴼ/178ᴼ (H/V), 6ms grey to grey, Connectors: VGA, DVI-D (HDCP), 4 USB; Height adjustment, Sviwel, Tilt; Kensington lock, Weight: 7.93kg.