Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 09 Авг 2012 14:37
[b]Здравейте , скоро си купих PC втора ръка , но след известно време ми се появи следния проблем : Когато започна да свалям , да гледам клипове (където и да е , преди само в Vbox) ,да играя игри (каквито и да са , дори GTA vice city ) ,компа ми "спича" . Мишката не мърда , звука спича и той , нищо само рестарт оправя работата ... Преди , когато го взех съм играл игри от сорта на Test drive Ultimate по около 2 часа и чак тогава ми е правило този проблем .При по слабите игри , не правеше ... Преинсталирах си Windows-a с нов,същия като стария SP 3 32 бита , и започна сякаш да спича по-често ( странно нали ?!? ) .СЛед това си рекох ,-"Дали да не пробвам Windows 7 64 bits , но положението беше фатално ... 1 мин и спича ... Нищо не можех да изпълнявам , дори да мръдна мишката . След това си инсталнах стария SP3 , с който сам и в момента , и нещата са доста зле Работя с него ,но само в мрежата , никъкви игри ... Ето и характеристиките му :::
--Тип централен процесор DualCore Intel Pentium E5200, 2400 MHz (12 x 200)
--Дънна платка MSI P35 Neo Combo (MS-7365) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
--Чипсет на дънната платка Intel Bearlake P35
--DIMM4: Kingston 99U5429-003.A00LF 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
--Видеокарта NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
--Дисково устройство Maxtor 6L200P0 (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Така , започнах да проверявам , като сменям частите от 1 друг комп на мой приятел .. 1рво мислех ,че е Хард-а ,но уви не , после Видеото ( щях да си взема ново преди да съм пробвал ... така ми казаха от сервиза ,че е видеото ... на 10 мин тест ,че нямах време ) днес пробвах дори захранването и НЕ НЕ НЕ не става Понякога се появяват така наречените сини екрани , пробвах рам с някаква програма не даде грешки , Харда -- НЯМА Bad sectors .. Остана само дъно и процесор ... СТРАННОТО е ,че 2 пъти преди да се пусне ми излиза ,че предишния опит за Overclock - е неуспешен и сично се връща на default ... Моля ви за помощ .Благодаря предварително .[/b]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 09 Авг 2012 21:46
Ще викам помощ, помощ, този мъж е луд и не тръгва!
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 09 Авг 2012 23:32
Чалга .... Нещо отговор няма ли , само това ли се сетихте ;(
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 10 Авг 2012 00:44
hardwarebg пробвай, тука техници няма.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 14 Авг 2012 12:53
булкшит е прав, тук е по-вероятно да те напсуват, отколкото да ти помогнат.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен проблем ,ПОМОЩ Публикувано на: 14 Авг 2012 15:31
може би, трябва да хвърлиш едно око на биоса, дали не е правен някакъв нескопосан опит за софтуерно овърклокване... ама това е малко wild gues :/
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|