Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Избор на части за компютър за игри !!!
Публикувано на: 31 Юли 2012 21:34

Здравейте на всички !! Мисля да си сглобявам компютър , но незнам къквичасти да избера . Машината ще се изболзва за игри ще играя на него fifa 12 pes 12 и по нови издания на fifa и pes също така може и някоя състезателна с коли гратн торизмо 5 и nfsnfs hot pursuit това ще са игрите бюджета ми е 1000 лева . Може и малко повече но не много !!! Ще се радмам да помогнете с частите за машината !! Благодаря предварително ! :) :) :)

Профил

Заглавие: Re: Избор на части за компютър за игри !!!
Публикувано на: 01 Авг 2012 14:50

принципно, колкото за fifa 12 и pes 12, ще минеш и с готова конфигурация за 500-600 лв.... сигурен ли си че искаш да потрошиш хилядарка за това ?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 11 Авг 2012 20:52

цък

Профил

Публикувано на: 11 Авг 2012 23:27

Здравей ! Извинявай че ще оспамя темата но : Нека започна малко разяснение за това кой ти дава съвети и дали въобще трябва да се вслушваш . Нека ти разкажа за кретенчето Love_Kittens ... неотдавна този младеж ми спореше че Coolermaster са най-добрата марка що се отнася до захранване ! Тогава му казах че е олигофрен ! Навсякаде кадето съм чел винаги казват Seasonic ! Нека отбележа че нямам такова захранване а и никога не съм имал ( с лаптоп съм в момента )! Това в една моя тема ...Сега гледам олигофренът който спореше толкова много ти е написал Seasonic като захранване !!! Браво Love_Kittens мислех си все пак че олигофренията човешка няма граници и че тапакът си остава тапак , но ето че има светлина в тонела ! Чест е за нас ( малкото трезвомислещи останали в този форум ) да обогатяваме невежеството което е сковало българинът ! Поклон ...

Целта на поста ми беше да опиташ и в други форуми ! Не че тук е зле , ами защото може леко да се прецакаш и после ти ще изгубиш най-много ...

И за да не си помослиш че всичко в поста ми е негативно искам да ти кажа че предложението на колегата по горе наистина не е лошо ... въпреки това имам един/два съвета към теб : Спести си ги тези 4GB и засега остани само с 1 плочка ! Останалите пари например ги вкарай в кутията ! Хубава кутия - хубав поток , ниски температури , голям потенциал за клок и т.н ! Също така за какво ти е 1TB Hard като играеш игри ?! Ти 40 ли ще играеш наведнъж ?! Ако имаш прекалено много информация като снимки , музика и филми - добре , но ако го ползваш предимно за гейминг на мен и една 320 би ми свършила работа ! Еее айде за теб да не е 320 , но един 500 ще ти свърши перфектна работа ! Е много ясно че с тези останали пари ще ги вкарам за по хубава графична карта ! Еее това е от мен ... Успех .

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 12 Авг 2012 11:00

Някой да не възползва да си излее нервната душа... Олигофрен няма да викаш на мен, а на някой друг от твоето семейство :wink: . Имам достатъчно опит, за да предлагам конфигурации и съм достатъчно наясно с нещата.
1: Да си го изясним - това не са High-Top компоненти, че да му трябва по-скъпа кутия с хубав въздушен поток. Нито ще клоква, нито нищо!
2: Рамта си е много добре да е Dual Channel 2x4 както съм предложил - усеща се наистина доста промяна спрямо 1х4. Пък и 4 гб рам вече стават малко, поне за мен.
3: Захранването Seasonic 520W е най-доброто за тези пари и е качествено, не виждам нищо лошо в него. Сам каза, че не си ползвал Seasonic, така че недей го съди какво е, що е!
4: Като си толкова голям "компютърен SPEC", защо вместо да му пишеш глупави дълги ЕСЕТА, които да затормозяват очите му и да са пълни с глупости, а да не му помагат за целта, за която е пуснал темата, не му предложи конфигурация вместо да пишеш "олигофрени, молигофрени".
5: И все пак виждам, че в тоя форум са си останали олигофрените, които го ползват само, за да обиждат другите и все още няма МОДЕРАТОР, който да разчиства форума от тях, таа... За това и спрях да влизам, но реших да видя как вървят нещата и реших да помогна на един човек.
6: Нека позная, сигурно ще му направиш конфигурация с 1x4gb Corsair Vengeance, 6850/GTX 560, кутия Elite 431/Thermaltake Commander MS-I (защото определено се нуждае от хипер добър поток, понеже конфигурацията ще бъде невероятно мощна и ще се клоква невероятно много, че всеки един оборот в кутията е важен) и някое процесорче от сорта на G850...
Повече няма да пиша, написах това, което трябваше, за да му стане достатъчно ясно на човека и сам вече да си преценява кой е олигофрен, кой не, кой е разбирач, кой не и т.н.! 8)

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2012 13:49

Чакай малко бе помио ... казах ли че ти е зле конфигурацията ?!? Айде недей да се нахъсваш без дори да са те одарили ...

1 : Като не са High-Top компоненти значи не искат хубава кутия така ли ? От каде знаеш че няма да се клоква ? Не видях ти да си пуснал темата !!!!!
2 : За игри за момента и 4GB са напълно достатъчни ... аз незнам как само ти с 8 виждаш разлика като специално при игрите най-важното за производителноста е процесорът и видео картата !!! Само ти виждаш разлика като сложиш повече рам :D
3 : Е тука те похвалих : вече не си на темата Coolermaster - издигаш се !
4 : Ами много ясно че по добре да даде 150 лв за кутия отколкото да вземе китайската изцепка на Coolermaster :X Защото драги ми професоре по добре е ги даде сега за по добра кутия отколко да даде за нещо което няма да усети и разлика ! И даааааа ... представи си има хора които искат тишина в стаята ... искат да клокват , и да нямат проблеми с изгорели компоненти през 2 седмици ! Лайнарска работа е това твойто .. нестига че не разбираш ами и спориш !
5 : Ако ме послуша определено тези '' ЕСЕТА '' ще са му от полза !!!

П.С. Нямам претенциите за това да съм "компютърен SPEC" . Даже прекарвам много малко време на компа и представи си пак знам повече ... не за друго ами защото животът ми не е ИГРИЧКИ приятелю !

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2012 22:59

Виждам колко много разбираш. А това с "От каде знаеш че няма да се клоква ? Не видях ти да си пуснал темата !!!!!" беше голяма изцепка по-голям от мене "Разбирачо" смешен. Случайно съм му сложил такава кутия за конфигурацията, която аз съм му предложил, която е със заключен процесор, който не може да се клоква, представи си. Недей му дава съвети, когато си тъп като галош! Айде ся си трай и си карай с твоите клокове на i3 2120 и 4гб рам и си бъди доволен от конфигурацията :) . К'во вика - китайска кутия... ПОВЕЧЕ няма да коментирам смешните ти изцепки! Достатъчно съм се нагледал в hardwarebg!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2012 23:01

Love_Kittens написа:

Найш къв ще ти цъкна в мутрата бе кавал. Недейте го слуша тоя глист, той с компютъра е като магаре със сандали, а това му е силната дисциплина. Пълен нерез.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2012 00:07

Мълчи ве путко недоразвита :) Ще си цъкнеш ти бутона "search", за да успееш да си намериш по-бързо малкото пишленце!

Профил

Публикувано на: 16 Авг 2012 00:46

А бе ако съм толкова дребнав като теб ще ти задам само един въпрос ... а бе само процесорът ли се клоква ??!?!?! А той случайно неможе ли да си купи по хубав процесор след време ?!?!?! Или нееее за всеки нов процесор ще си купува кутия :D Верно ... много си прост ... спирам до тук тъй като не само аз видях че си прост !!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 12:26

tupacavelinow написа:
А бе ако съм толкова дребнав като теб ще ти задам само един въпрос ... а бе само процесорът ли се клоква ??!?!?! А той случайно неможе ли да си купи по хубав процесор след време ?!?!?! Или нееее за всеки нов процесор ще си купува кутия :D Верно ... много си прост ... спирам до тук тъй като не само аз видях че си прост !!!

А случайно как ли ще клоква процесора (с дъно H61/B75), дори след като го смени с по-хубав след време бе умник тъп?! А пък за видеокартата да не говорим... Стига си ръсил глупости, личи си колко разбираш. Тая карта не е от висок клас, много хладничка е, вдига макс ~65 градуса под пълен товар и не и е проблем овърклок без никакво допълнително охлаждане или допълнителен поток в кутията ... Спирам до тук, тъй като си прекалено прост, за да споря с теб. По всичко си личи - правопис, обяснения и т.н. Абе нямам к'во да ти обяснявам повече. Вземи малко спри да държиш на своето, след като не си прав... Инати хора много, ей.... :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 18:16

tupacavelinow. Аз ще ти обясня. Келеменцето китенс, пише такива простотии от сорта ''CoolerMater са най-добрите захранвания'', защото деградиралото му закърняло мозъче му служи единствено да не се насира буден, макар че най-вероятно и за това не стига. Простата му селска кратуна, влиза в най-различни сайтове и забелязва coolermaster и си мисли че е много велик, като дойде и пълни главите на неразбиращите с грешна информация и лайна. Абсолютен демент, който не мисли, а копира мнението на другите.

Примери много... Веднъж седнах и му извадих мнения от преди 3 месеца на спора му с мен, където се молеше на вещи хора в областта да му помагат да си сглоби компютъра, а сега вече е голям специалист. Мръсно педалче гадно. Ще му откъсна вмирисана главичка ебана и ще му я навра в гноясалия гъз, без да ми мигне окото. Тая утрепка, тоя царвул не трябва да го слушате изобщо, защото той е един посредник между форума и гугъл, тъй като преди всяко мнение проверява набързо в търскачката и както знаем там излзиат какви ли не идиоти, които трябва естествено да изкажат некомпетентното си подобие на собствено мнение. Е тея идиоти слуша тоя малоумник, че и им взима думите на сляпо. Пълно нищожество, незаслужаваща да диша въздуха на хората. Ебания комплексар се ядоса, че не може да се сглоби сам конфигурация и като си взе вмирисаното подобие на комп, започна да влиза и да прави тема от сорта ''видеокарта 1 вс видеокарта 2'', папардака и след това вече мина на съветването на останалите потребители, където няма нито едно стойностно мнение. Лошото е че тоя тумор, не само не помага, но и убеждава другите че много ги разбира нещата и може сериозно да навреди. Тоя същия дребен пикльо мисля че е препоръчвал ГОТОВА КОНФИГУРАЦИЯ. За какво лоботимирано лайно си говорим братче....най-големия сульо, циганина Гошо, ще ти каже че готова конфигурация не се взима, дори да е с най-модерните параметри, защото насраните части и дефектните такива ги блъскат в сглобените компютри и лъжат с гаранцията, за да не ги подменят. Освен това за да са на атрактивни цени спестяват от кутия/охлажадне и т..н Абсолютен бацил, майка му мръсна долна, само подлъгва хората от тоя подфорум сигурно вече година, дано няма никой който да му се е вързал. Да му се връща тъпкано на мангала, дано и на него му се падат такива експерти, като си купува техника, да еба балъка му. Аз си го представям как влиза в магазин за компютри и започва да води разговор, с който да демонстрира че е много навътре с материята, пичовете му кимат и като излезе се опикават от смях. Ако е по-елитно място може направо да го изгонят, да не им говори простотии и да им губи времето. Досега му на тва момче със света на хардуера е в тоя форум и с рандом постове от гугъла. И тая мърша ви дава акъли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 18:16

tupacavelinow. Аз ще ти обясня. Келеменцето китенс, пише такива простотии от сорта ''CoolerMater са най-добрите захранвания'', защото деградиралото му закърняло мозъче му служи единствено да не се насира буден, макар че най-вероятно и за това не стига. Простата му селска кратуна, влиза в най-различни сайтове и забелязва coolermaster и си мисли че е много велик, като дойде и пълни главите на неразбиращите с грешна информация и лайна. Абсолютен демент, който не мисли, а копира мнението на другите.

Примери много... Веднъж седнах и му извадих мнения от преди 3 месеца на спора му с мен, където се молеше на вещи хора в областта да му помагат да си сглоби компютъра, а сега вече е голям специалист. Мръсно педалче гадно. Ще му откъсна вмирисана главичка ебана и ще му я навра в гноясалия гъз, без да ми мигне окото. Тая утрепка, тоя царвул не трябва да го слушате изобщо, защото той е един посредник между форума и гугъл, тъй като преди всяко мнение проверява набързо в търскачката и както знаем там излзиат какви ли не идиоти, които трябва естествено да изкажат некомпетентното си подобие на собствено мнение. Е тея идиоти слуша тоя малоумник, че и им взима думите на сляпо. Пълно нищожество, незаслужаваща да диша въздуха на хората. Ебания комплексар се ядоса, че не може да се сглоби сам конфигурация и като си взе вмирисаното подобие на комп, започна да влиза и да прави тема от сорта ''видеокарта 1 вс видеокарта 2'', папардака и след това вече мина на съветването на останалите потребители, където няма нито едно стойностно мнение. Лошото е че тоя тумор, не само не помага, но и убеждава другите че много ги разбира нещата и може сериозно да навреди. Тоя същия дребен пикльо мисля че е препоръчвал ГОТОВА КОНФИГУРАЦИЯ. За какво лоботимирано лайно си говорим братче....най-големия сульо, циганина Гошо, ще ти каже че готова конфигурация не се взима, дори да е с най-модерните параметри, защото насраните части и дефектните такива ги блъскат в сглобените компютри и лъжат с гаранцията, за да не ги подменят. Освен това за да са на атрактивни цени спестяват от кутия/охлажадне и т..н Абсолютен бацил, майка му мръсна долна, само подлъгва хората от тоя подфорум сигурно вече година, дано няма никой който да му се е вързал. Да му се връща тъпкано на мангала, дано и на него му се падат такива експерти, като си купува техника, да еба балъка му. Аз си го представям как влиза в магазин за компютри и започва да води разговор, с който да демонстрира че е много навътре с материята, пичовете му кимат и като излезе се опикават от смях. Ако е по-елитно място може направо да го изгонят, да не им говори простотии и да им губи времето. Досега му на тва момче със света на хардуера е в тоя форум и с рандом постове от гугъла. И тая мърша ви дава акъли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 20:31

Нищо не взимам от чичко гугъл путко тъпа, нито съм казал, че Cooler Master са най-добрите вмирисал педерас. Ае скрий се от тука и ако имаш съвети за автора ги предлагай, а не казвай, че копирам педал недоразвит!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 20:34

DJ Cat написа:
е препоръчвал ГОТОВА КОНФИГУРАЦИЯ. За какво лоботимирано лайно си говорим братче...

На майка ти Цензурата, ае чети (в 3тия пост, щото си кьорав по рождение гейчо) кой препоръчва и кой НЕ ПРЕПОРЪЧВА ГОТОВА КОНФИГУРАЦИЯ леке надъгаво - http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=66769

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 21:02

Казах че не съм сигурен за това. Всичко остнало е едно към едно и това че се захвана за точно тая част, означава че само тук може да оспориш. Бацил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 22:09

Не си губя времето да споря с идиоти като теб... Много неща говориш, ама нищо не доказваш, така че няма к'во да оспорвам на филмите ти!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2012 22:57

Доказвам със знания и правилни съвети в тоя подфорум. Никой не спори с теб, аз те обиждам директно, защото не струваш и грам не разбираш какво говориш. Споря с хора, които имат различна позиция, а не с хора, които не знаят какво говорят и са тъпи като мотика. Прави разлика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2012 01:16

Извинявай, разбирачо... Виждам, че си предложил добра конфигурация на автора. АХАХА смешник, аре млъквай, щото майка ти не струва и само курове лапа! :stooped:

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2012 22:43

Хахахахахаха е как така бе помяр ! Точно ти си човекът който ми спореше в 1 тема че '' Coolermaster отдавна са пред Fortron '' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ква сииииии смешка ти ! Отрепка ....

Не случайно DJ Cat те храни толкова много няколко поста по нагоре . Мислех си че прекалява накрая но момчето е с правото си да те храни толкова зловещо :D !

И мисля че Мъжът е Мъж когато си признае грешката ... в твоя случей не е така затова вече спокойно можем да те провъзгласим за ЖЕНА !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com