Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: dota 3
Заглавие: Защо, по дяволите...
Публикувано на: 09 Ное 2011 19:20

...не ми се отварят поне едно 30% от сайтовете. Мнозинството от които са чуждестранни, но има и някой изключения като novini.bg, svejo.net и подобни лайна. Не че ми трябват тея български сайтове, но най-малкото е депресиращо да знам, че са ми подрязани крилата, един вид, и че свободата ми в интернет не е пълна. Другото на ръка е, че не ми се отваря paypal.com, и ми прави сериозен проблем, като искам да купя нещо от ebay.co.uk или amazon.co.uk. Чистил съм кеша, бисквитките, историята на търсене, но без резултат. С рутер съм ако има значение. И още нещо... в последните три години скоростта на интернета ми прогресивно намалява, чак сам се учудвам как може да съм такава балама и да не съм ги сменил тея от унакса с нещо по-добро. Please, help..

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Re: Защо, по дяволите...
Публикувано на: 10 Ное 2011 21:39

С преинстал софтуерните проблеми винаги изчезват :lol: и форматиране на дисковете, разбира се

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2011 03:06

bulLshi7 написа:
С рутер съм ако има значение.

Такива мизерии съм виждал само от сдаващи багажа рутери... Почти убеден съм, че там е проблема, но просто си направи тест махни го и вържи компютъра директно... Провери и скоростта как е тогава...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 11 Ное 2011 09:23

След това можеш да пробваш и да му сложиш последния фърмуер, който можеш да си намериш от сайта на производителя. После от Administration->Firmware посочваш файлчето, което си дръпнал. Даже може и да пробваш с DDWRT ако не ти пука за рутера вече. Така съм виждал да се "оправя" рутер, но ако е нещо хардуерно you`re screwed :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com