Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Проблем с тонколоните
Публикувано на: 05 Май 2011 22:39

С 5.1 съм а само 2 тонколони работят :/ всички кабели са там дето трябва да са.В настройките бутнах на 5.1 и въпреки всичко само 2 работят.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с тонколоните
Публикувано на: 07 Май 2011 03:01

Влез в теста на самия драйвер и цъкай върху всяка колона дали ще изкарва звук... Ако изкарва звук значи проблема е софтуерен най-вероятно...
С какъв Уин си?
Преди работело ли е всичко или ново 5.1 ползваш?
Драйвери потърси най-новите от производителя или си качи някоя програма от сорта на Driver Genius да ти ги намери автоматично...

Ако си със 7-мица... Открий си администраторския акаунт ... (Тва става като намериш cmd.exe от старта даваш десн бутон Run as Administrator след това въведеш командата
Код:
net user administrator /active:yes
) Така вече в Log On прозореца ще има нов акаунт баш Админстраторския... Влизаш там инсталирай драйвера за звука на ново нагласи си опциите за 5.1 тествай интернет клипче, филм с 5.1 и т.н ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с тонколоните
Публикувано на: 17 Май 2011 01:18

И аз имам същия проблем с моите колони,звуковата ми карта е realtek alc883,вградена в дъното.Проблема се случва само на win 7,затова и си стоя на xp.При отваряне на driver-ите не мога да пипам по jack assigning-а,нито пък ми се включва pop-up dialog-а при включването му в самата букса отзад(въпреки,че е enabled),пробвах да разместя жаковете и изкарва звук от всички,но много слабов сравнение с нормалната конфигурация.Сменях драйвери,преинсталирах и прочие,идеи?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com