Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Здравейте имам вапрос за един лаптоп !!!!!! СПЕЩНО Е!!!!
Публикувано на: 10 Фев 2011 20:10

:) здравейте .. харесах си един лаптоп Asus Eee PC 901 от заложна къща за 350 лева чисто нов е на един месец е с гаранция и всички има блутут камера wifi 1 gb ram 1.6 gh . трябва ми за нет скайп и cs но ме притеснява това че е от заложна къща кажете добър ли е ? дайте мнение посъветвайте ме!!!

Профил

Заглавие: Re: Здравейте имам вапрос за един лаптоп !!!!!! СПЕЩНО Е!!!!
Публикувано на: 10 Фев 2011 21:46

:notfair: кажете нещо :| :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2011 07:27

Ами 1 месец гаранция за laptop, бил той и netbook, си е шега. От заложната къща не, че могат да дадат повече де. За 100 лева повече може да се намери нов с две години гаранция. Иначе характеристиките му не са лоши за този клас, харда му е малко малък - 20 гб... то дори не е истински хард, ами нещо като флашка, което гарантира малко по-дълъг живот на батерията, но си има ограниченията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2011 12:29

Както казва Senty, по-добре събери още 100лв и вземай нов. За същата цена има Acer с 250 гигабайтов хардиск, но и asus моделите с флаш памети си струват ако не ти трябва много дисково пространство. Тези флаш памети (SSD) са много по-бързи от стандартните механични дискове и освен това са много по-надеждни, защото няма какво да се счупи в тях.
http://laptop.bg/netbooks-asus-eee_pc_9 ... eee_pc_900 - 434лв нов. Ще ти свърши работа за "за нет скайп и cs"

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2011 14:10

не бе хора имам предвид че той лаптопа е на един месец и незнам защо е на заложната къща като нов е с котия и сичко зарядно батерия инсталиран линдолс XP а иначе има гаранция около 2 години като нов е много ми харесва моля кажете ми слабостите му и тази гаранционна книжка като е писана на друго име ако се случи да го занеса да го поправат и аз кфо да права като тва не сам аз може ли да ми кажат нещо ?? ? ?

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2011 14:16

пак и този дето го дават пак е по готин черен е ... 4-клетъчна литиево-йонна батерия - неговата батерия е 6-т клетъчн!!! и има около 2 години гаранция а иначе е купен миналия месец .. но много ме притеснява това че в интернет пише че някаф проблем с клавиатурата имало че била читава нещо такова. .. сички тезе неща ги има : 3xUSB 2.0,
вградена камера – 1,3MP,
вграден микрофон,
изход за слушалки и тонколони,
изход за външен монитор (VGA порт),
вход за микрофон,
3 в 1 четец за карти памет (SD/SDIO/MMC формати)
Wifi !!! 9 инча !!! :oops: :rockon:

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2011 14:41

Машинката изглежда доста обещаващо, чудя се дали да не взема един за жената :P

За 600лв изглежда екстра. :-)

За тази цена няма конкуренция в класът си! Днес го поразцъках и съм направо влюбен.
Като за 15-тина минути впечатленията са ми:
Интерфейсът е пипнат майсторски - оптимизиран е за дисплеят и е много приятен ( е, за начинаещи)
Адски бърз! Не очаквах от таз машинта такава скорост (става въпрос за вградените приложения)
Напълно безшумен. Поне за времето в което беше в ръцете ми не чух никакъв шум. Така и не можах да разбера, охлаждането пасивно ли е или има някакъв вент. Все пак загрява чувствително ( беше в скута ми )
ВиФи-то не можах да тествам.
Клавиатурата е малка ( ако сте с "кебапчета" ще има проблеми). За писане с 4 пръста става.
Конструкцията ми изглежда стабилна и много стилна (разбирайте изчистена), само кадет няма заключване на капакът при затворен дисплей.

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2011 14:41

Машинката изглежда доста обещаващо, чудя се дали да не взема един за жената :P

За 600лв изглежда екстра. :-)

За тази цена няма конкуренция в класът си! Днес го поразцъках и съм направо влюбен.
Като за 15-тина минути впечатленията са ми:
Интерфейсът е пипнат майсторски - оптимизиран е за дисплеят и е много приятен ( е, за начинаещи)
Адски бърз! Не очаквах от таз машинта такава скорост (става въпрос за вградените приложения)
Напълно безшумен. Поне за времето в което беше в ръцете ми не чух никакъв шум. Така и не можах да разбера, охлаждането пасивно ли е или има някакъв вент. Все пак загрява чувствително ( беше в скута ми )
ВиФи-то не можах да тествам.
Клавиатурата е малка ( ако сте с "кебапчета" ще има проблеми). За писане с 4 пръста става.
Конструкцията ми изглежда стабилна и много стилна (разбирайте изчистена), само кадет няма заключване на капакът при затворен дисплей.

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2011 19:49

или пък ако може да ми кажете някакав хубав лаптоп за 500 лева мооляви !!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com