Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Заглавие: Проблем след инсталиране на драйвер
Публикувано на: 04 Фев 2011 19:55

Здравейте, имам много гаден проблем след като инсталирам нов драйвер на Nvidia. Значи в момента съм с много стар драйвер 181.22 и искам да си ъпдейта на 266.58, инсталирам го и си рестартирам компютъра, но след това всичко става на ла*на резолюцията е на 640х480 и качеството на цвета пада на 4 бита. Отивам в настройки и си правя резолюцията да ми е на 1024х768 и качеството на цвета да е на 32 бита, натискам apply екрана става черен и след това пак се показва, но нищо не се е променило всичко си е като преди, а пък ме пита дали искам да запазя настройките. След това си инсталирах стария драйвер и всичко се оправи. Искам да инсталирам новия, защото искам да играя на Need for Speed Shift, но разбрах, че трябва да си инсталирам по-нов драйвер,защото с този като мина 1-то състезание и ми забива, апък понякога като се опитам да я пусна ми стои на черен екран. Също да спомена, че като инсталирам новия драйвер стария не го деинсталирам. Незнам аз ли правя нещо, каквото нетрябва или....? :cry: :notfair:
Благодаря предварително.

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Проблем след инсталиране на драйвер
Публикувано на: 05 Фев 2011 10:43

1-во - задължително деинсталирай всичко от старите драйвери, поне така си пише в manual-а на ATI картите, мисля, че си важи и за nvidia. Махаш всичко - рестарт. Слагаш САМО новия драйвер - рестарт. Ако проблема продължава търсиш малко по-стара версия, примерно 2-3 версии назад. Какво ти е видеото? Аз съм с един сравнително нов RADEON и като сложа НАЙ-НОВИТЕ драйвери, барабар с Catalyst Control Centre, компа ми рестартира през 3 минути, минах 2 версии назад, както си бях преди това и всичко е 6. За NFS Shift конкретно, че ти забива един съвет - направи си Shadows на медиум и НЕ цъкай на максималната ти резолюция на екрана! Примерно ако ти е 1680х1050, цъкай на 1440х900 или 1280х800. При мен това помогна, имах същия проблем като теб, забиваше си на едно ниво или рандом. А в сенките разлика няма да видиш. Също така мисля, че някъде имаше един пач 1.2 или 1.1, сложи и него ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И не цъкай с новия Nissan R35 - ще ти е прекалено лесна :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com