Заглавие: Re: Най-сетне ...(тема за гейм комп. Но1212321)
iddqd написа:
Споредмен новите и7 с 6 процесора са най-мощни за момета, са мега скъпи и маи няма да си зема такъв хаха. Иначе видеокарта мисля че на нвидиа някои надупен модел 460 е най изгодно. Скъпо дъно с 4 слота за рам си заслужава, ако ще исакш 8 гб бърз рам. Хубав монитор приемрно 23 инча към 700 лв. абе за към 2500 до 3 бона си зимаш и7 с 4 дра с 8 гб бърз рам някоя надупена 460 на асус приемрно и 2 тб хард и голям як монтор.
Монитор си имам и то за 800лв
Иначе засега съм се насочил към по-скъпо дъно и:
i7 950+ NGTX470 MSI Forzr II (демек тая версия която има по-хубаво охлаждане, че обикновенната 470-ка топи кутии
)
Вече рамта засега ще е 6 по 1666mhz (засега)
Вече по-натаък като се наложи, ще хвърля един SSD хард, още една видеокарта, още малко рам, малко овърклок и т. н., но засега мисля, че това е предостатъчно.
Лошото е, че като гледам май ще трябва да изчакам до началото на 2011 по две причини:
-цената му стигна 2,5к и трябва да се подготвя психически за дупката в портфейла
-Смятам все пак да изчакам още малко да видя GTX5xxx и Radeon 6xxxx сериите как ще се справят
П.С. iddqd за i7 със 6 ядра да нямаш напредвид
i9 ако говориш за него, то да в момента е тотален overkill. Като му падне цената мога и да сменя с него 7-чата