Здравейте! моля за помощ проблемът ми е следния: Значи взех си лаптоп преди година от щатите с инсталиран на него Windows XP,отварям кашона гледам диск с windows7,както и на капака на лаптопа имам лепенка от Microsoft-Windows Product Key.Хубаво де,реших тия дни да го кача тази 7ца,инсталирах я и накрая като ме запита за ключа го въведох и нестана!!! пише че е невалиден,а пробвах хиляда пъти та го отключих с някакъв Master Product Key.Дайте идея защо нестана този ключ и за 7цата Ultimate която ми отключи Windows-a лицензиран ли е не е ли по този начин
Sentry
Заглавие: Re: Проблем с Windows
Публикувано на: 14 Окт 2010 20:15
Най-вероятно защото си инсталирал ultimate edition, а ключа е за home edition. И не, windows-ът не ти е лицензиран.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
gire_91
Публикувано на: 15 Окт 2010 14:17
Ахам,а можеш ли да ми обясниш как да проверя Product Key-а който е на гърба на лаптопа за кой edition е и как да проверя диска какъв edition е?
Sentry
Публикувано на: 15 Окт 2010 14:25
Ами направи една снимка на етикета със cd-key-а и един screenshot на autorun-а или съдържанието на CD-то и мога да ти кажа.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Еми явно е professional и явно е за диска, който са ти дали, освен ако не са объркали нещо :/
D3v1r0
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 25 Окт 2010 17:55
Имам същия лаптоп - Lenovo G550 - купих я тази година...със 7-мица е и моята.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения