Заглавие: Проблем при shutdown/ boot на Win 7...
Здравейте на всички!
Реших да пиша тук за един проблем, който ми се случва от скоро време на машината, пък дано все някой може да помогне!
Значи историята е следната: най- накратко когато изключвам компютъра (по нормалния начин от старт менюто) точно малко преди да спре машината се чува кратък малко подобен на проскърцване звук, почти 100% съм сигурен, че е от хард диска. Това се случва АБСОЛЮТНО всеки път при shut down. Проблемът изхожда от това е, че освен неприятно честичко при boot screen-a ми пише Failed to boot from device, обаче след рестарт (1, 2, 3) си тръгва пак на пушка и никакви проблеми няма... уж до следващия път при спиране. Един път даже не можа да засече хард диска, а само DVD Rom-a.
На хард диска няма лоши сектори, случвало ми се е преди на Win 98 да ми прави някакви паранормални магарии, даже имаше грешки по него (тогава показваше), но сега ги няма (WTF
) и реално не показва никакви признаци на повреда. Реално само един път ми поиска Win 7 да пусна repair console и след кратко време пак системата си се подкара... Много моля, някой, ако е наясно по въпроса или има предположения да пише тук! Ще съм много благодарен!!!
С уважение : Moon_Burn