Заглавие: Re: Лаптопи TURBO-X Публикувано на: 21 Авг 2010 17:40
Ми те лаптопите с каквато и марка да се се чупят и струва майка си и баща си да се поправят, така че е хубаво, че върви с 2 години гаранция. Един тип в някакъв друг форум казва, че шасито се прави от Clevo, които се занимават с правене на такива както за тях, така и за по-големи компании, и съм склонен да му повярвам. Вече как е сглобявана машината не знам - все пак българският технически ум никога не може да спре да ме изненадва. Според мен ако не го разнасяш прекалено много и не разливаш нищо върху него ще ти върши работа. Дори ако се развали - имаш гаранция и няма нужда да чакаш за части от фирма-майка за да го поправят, тъй като си е българска марка. Ако се развали след гаранционната дата - с тази конфигурация е време да си вземеш нов така или иначе. Само не мога да разбера защо на i3 процесори ще сложат толкова малко рам :/
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|