Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Охлаждане и поддръжка
Публикувано на: 11 Фев 2010 05:50

Тъпото ми нещо [HP 6735s] достига до 93 градуса нa system tempreture с HDD Health ...

Това - http://mcs-bulgaria.com/product/3144/%D ... 0%BE%D0%BF

Или това - http://laptopmoda.com/notebook-skin-large2519
http://mcs-bulgaria.com/product/2619/%D ... %D0%B0-p54

Пък може и нещо от сорта да ми предложите,Мерси предварително

А колко често трябва да нося машинката ми да се почиства?
За сега е на 7м. и все още не е почистван,а сравнен с други лаптопи-бучи като у дъскорезница и е топъл все едно е печка...Заради това с топлината вече съм без NFS например,защото имам чувството,че ще се стопи нещо в него...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Охлаждане и поддръжка
Публикувано на: 11 Фев 2010 08:40

Като начало почисти отворите, през които минава въздуха за охлаждането, дори ако имаш възможност си вземи един кен с компресиран въздух и го продухай така. След това ако все още ти прави проблеми си вземи някакъв cooling pad от рода на третото устройство - помагат, колкото и невероятно да звучи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 16:41

Кво ще стане ако мина клавиатурата с прахосмукачка :D :beer_drink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 18:19

Вероятно ще имаш по-чиста клавиатура, ама не е сигурно.

Профил

Публикувано на: 11 Фев 2010 19:36

Вадиш си бутоните, чистиш я и пак ги слагаш. С прахосмукачка няма да постигнеш никакъв ефект.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2010 00:27

Тъпа работа,на руса бие вече...
Толко много се канех да си купя охлаждаща подложка,докато не четох какви ли не форуми,че не вършели работа,че не били подходящи...Само,че аз питам в този форум
Извинявам се на предварително раздразнени по темата,но за тва е форум-да науча нещо барем поумнея,а и поне да не си прахосам парите за тоя лаптоп,като му скъся живота наполовина,което май ще стане с един юмручен удар...
В крайна сметка 61'C на харда и system като цяло днес варираше 93-99'С
Много хора така и не повярваха,нема значение..
Разбирам,че не е нормално,но с доколко,как трябва да бъде...
А какви настройки трябва да задам за програма като Notebook Hardware Control ?
Инсталирах я,само ми трябва някой по компетентен да подскаже упътване...
[harass] :hangman:
Ако се сещате за друга програма или няма фенове на охлаждащи подложки-казвайте,абе идеи всякакви приемам преди да свърша куп глупости

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2010 01:44

Както казах за подложките по-рано - помагат, колкото и невероятно да звучи, просто трябва да бъдат поставени както трябва и трябва да ти са чисти отворите за преминаване на въздуха. Аз лично не можах да си намеря за моя модел подходяща подложка, която да не е на безбожно висока цена и затова съм си сложиш компютъра върху една стара решетка, колкото да има място, където да минава въздуха и пак има ефект. Имам приятел, който използва cooling pad и на него му върши добра работа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com