Автор |
Съобщение |
jito
|
|
|
|
Заглавие: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 18 Дек 2009 13:48
хора,моля ви помагайте.Пцто ми е доста слабо amd sempron 2,2 2 gb ram nvidia geforce 7050 512 mb но все пак повечето игри ми вървеха сносно на low detail.От няколко дена обаче всички игри,който преди си ми вървеха,изведнъж започнаха да сечат жестоко.Даже и icy tower насича Намалях детайли,сменях резолюции на игрите,преинсталирах всички драйвъри,и сложих най новия директх9 от август защото съм с хп.Единственото за което се сещам е преинсталация,но наистина не ми се иска да го правя,така че ако се сещата друг вариант помагайте.Извинявам се ако съм сгрешил раздела
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 18 Дек 2009 16:00
виж дали нямаш прекалено малко свободно пространство в ц-то пусни един вирус скан ослушай се, дали някой от вентилаторите не е почнал да издава странни звуци ( или пък не е странало странно тих изведнъж )
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
jito
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 18 Дек 2009 17:06
някой може ли да ми каже тези стойности нормални ли са
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 18 Дек 2009 17:53
Нормални са.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 22 Дек 2009 11:35
мен градусите ми са от 40 до 50
dismissed написа: 6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 22 Дек 2009 11:39
Височки ми се струват
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 22 Дек 2009 22:00
И на мен ми се е случвало абсолютно същото нещо. Вирус е, но най-добре преинсталирай Windows-a.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 24 Дек 2009 13:50
това е отговора или форматирай разделите на харда
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 24 Дек 2009 19:32
Провери Пробвай комбинация TuneUp, Spybot и Avast. Не че са като вълшебна пръчица, както ги описват разработчиците, но определено помагат в трудни моменти. Провери хардуера - понякога свързани устройства правят проблеми. Дефрагментирай и виж дали всичко е наред с харда. Виж дали имаш свободно място в драйва с Уиндоуса, както и виртуалната ти памет е в нужните количества. Все пак винаги един реинстал на Уиндоуса не е излишен, ако му е дошло времето и не те мързи
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 25 Дек 2009 12:07
никав шанс ще заебе уиндоуса
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 26 Дек 2009 21:01
Като стартира компа ти, провери % използвани ресурси в таск мениджъра.ако са 1-2-3-4%,ок,ако са около 25-30%,проблема е в Уиндоус,но може да се оправи.Кажи колко са като провериш. 25% usage: http://en.community.dell.com/forums/t/19296702.aspx
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: всички игри насичат!помощ.... Публикувано на: 01 Яну 2010 19:26
Ако не става със всички съвети дадени ти от по-горе писалите потребители, пробвай да си сложиш виста или уиндоус 7.
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|