Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

He who devoures cookies
Аватар
Заглавие: Ново PC-предложения?
Публикувано на: 12 Ное 2009 19:39

Здравейте народе

Та след месец и пол'вина иде Коледа.Намислил съм да сменям компютъра,че 4 год. играх игри на low и ми писна.Търся геймърски компютър до 1000 лв.Ако може с карта на Nvidia,че тия на ATi хич не ги знам :)

Спрял съм се на това компютърче,добро ми се струва

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537271

това също не е лошо,въпреки,че дъното нещо ме притеснява.
http://www.plesio.bg/gotovi-konfigurats ... 80318.html

ако родата додаде пари може и това да взема
http://www.plesio.bg/gotovi-konfigurats ... 80319.html

Искам готова конфигурация,че на части,ми излиза по-солено,пък и си нямам идея как се сглабя.Е PCM вие сте.Благодаря предварително!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Ново PC-предложения?
Публикувано на: 12 Ное 2009 21:18

Лол... ако си купиш една от първите две ще те черпя щот по-голям балък нема да знам... Е тва е преувеличено де.. сигурно знам, но .. :D

Иначе последната е добра, но...

Иначе казваш ТВЪРДО какви пари имаш, какво искаш (пц+монитор, колон и др. или само ПЦ) и отиваш при едни пичове ето тук http://iskampc.com/ (има си описано къде им е офиса) Това са ХБГ и те ще ти сглобят нещо по твойте нужди за възможно най-малко пари. Профисионално отношение и т.н., няма 6-5.

Аку си купиш "готова" конфигурация ти пробутват: 100% шитава кутия, най-често шитава оптика, бавен хард диск, застояли модели процове на стара и висока цена, същите дъна най-често невървящи модели при ентусиастите, които обаче добре биха влезли в едно офис ПЦ, но те не продават на фирми и се чудят какво да ги правят тея дъна. И ти правят % отстъпка и ти си викаш "баси далаверата... "

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2009 22:39

САМО PC до 1000 лв.Основно за игри,чат-пат Фотошоп.Иначе благодаря за сайта,сега ще го разгледам.

EDIT-бтв какво и е на втората :roll:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Ное 2009 23:17

Аз като цяло не съм чувал добри отзиви за продуктите на Плесио (Турбо-Х)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 12 Ное 2009 23:32

Като цяло няма нужда да се чува добри или лоши отзиви за Plesio, като... именно те слагат ЗНАЧИТЕЛНА НАДценка, спрямо "обикновените" JarComputers, MostComputers, Reset ( вторите 2 основни вносители за много неща за BG )... Същото и за Multirama-та важи, но в по-малка степен.

Най-добре сам си "сглобяваш" конфигурацията за колкото пари и с каквито компоненти искаш, а не някой друг ( освен, ако не са по-чаткащи, като типовете от HWBG, но и там някой лев отгоре ще ти вземат за т'ва, няма как ).

Публикувано на: 12 Ное 2009 23:51

Ами да, в крайна сметка е така като каза шерифа. А и аз също ти препоръчвам ти да си сглобиш компа, ако пък не разбираш, то попитай някой приятел или пък драсни във форума. :wink:

Профил

Публикувано на: 13 Ное 2009 02:13

Втората е добре,но вместо 4 гигабайта ДДР2 вземи 3 гигабайта ДДР3,първо че няма какво да ги правиш тия 4 и второ ще ти трябва 64 битова ОС,иначе ще ти ползва само 3.По-скъпичко ще ти излезе,но поне ще е по-бърза и ще я ползваш на 100%.
И дъното наистина не е хубаво,вземи някакво на Асус или Гигабайт.

Освен това виж каква марка е харда,защото тук пише само 1 терабайт,но може да е някакъв скапан и супер бавен ;)
Пък и какво ще го правиш този цял терабайт? По-добре вземи някой 500 или 350,ама да е бърз и качествен.

И то накрая кво излезе,че си сглоби компютъра сам :lol:

П.С.
Също виж и паметта на видеокартата да е ДДР3,защото е до 50 до 100% по-бърза в сравнение с ДДР2 и като нищо може да са сложили от по-бавната ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2009 21:08

Бе пойнали са му 1-2 чипа ДДР2, нема как... останалата е 3ка... и мани ти... дори е 150% отгоре по-бърза...

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2009 10:51

Такаам,мисля PC-то на части да го сглабям.Какво ще предложите да купувам-както казах-до 1000 лв.,без монитор и т.н.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Ное 2009 14:52

Абе според мен не би било зле да изчакаш да понаизлязат ДХ11 nvidia видеокарти и тогава да си правиш новото пц :) Но ако си решил сега - ето моето предложение:

Дъно 142 лв
CPU 260 лв.
RAM - KIT 2X2GB DDR2 800+ A-DATA 155 лв. (пак от мост, но нямаше директен линк)
HDD 77 лв.
VGA 200 лв.
PSU 60 лв.
Дотук грубо 900 лева

С останалите пари и с малко отгоре ще трябва някоя по-хубава кутия и двд-ром да си вземеш

Не претендирам че разбирам много и гийковете може да ме поохранят по-долу, но за мен това е доста свястна конфигурация :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com