В момента играе: Mabinogi EU
Заглавие: Проблем: Постепенно забиване на Windows
Публикувано на: 26 Окт 2009 08:41
Мисля, че започна откакто си инсталирах Luna Online много отдавна. От тогава се случва на случаен принцип от веднъж на два дни до два пъти дневно. Ето и симптомите:
Първоначално забива големия екран, но все оче мога да кликам на таск-бара и да отварям оня малкия прозорец с alt+tab (само че като пусна копчетата и не изчезва). Таск мениджъра не работи.Втория етап е да замръзне и таск-бара и евентуално alt+tab прозорчето (не съм сигурен кое замръзваше по-напред, сигурно замръзват едновременно). Така оставам само с мишката. Като я местя и кликам след малко и тя замръзва. Ако не барам изобщо компа, той ще си седи в който стадий съм го оставил с часове, без да забива по-нататък. Разваля се още повече само ако го барам. Отдолу червената лампичка не свети.
Един човек ми каза, че компютърът може да прегрява и да го продухам, но това го правих преди по-малко от месец, а играта я махнах 2 седмици след инсталацията.
Sentry
Заглавие: Re: Проблем: Постепенно забиване на Windows
Публикувано на: 27 Окт 2009 14:31
А бе мога да ти кажа, че съм сигурен, че не ти забива от Luna Online компа
Иначе - предлагам ти да си скенираш рамта за лоши сектори.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
¦•••SHERIFA•••¦
Заглавие: Re: Проблем: Постепенно забиване на Windows
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения