Заглавие: Re: Проблем с Media Player Classic...
Цитат:
инсталирах си k lite code pack 5.05.
но при повечето филми не ми вървят субтитрите, а ако се опитам да ги посоча ми дава някакъв ерор.
преди нямах такива проблеми,
А преди да интсталираш k lite code pack 5.05 имаше ли инсталиран някакъв друг пакет с кодеци? Ако да, значи са ти се замазали старите и новите филтри и кодеци.
1. Пробвай каквото вече те посъветваха - GOM Player той е самостоятелен и може да подкара нещата със собствените си вътрешни теща въпреки намазаните външни филтри.
Може да пробваш и с VLC...той също е самостоятелен.
2. Пробвай да деинсталираш всички пакети с кодеци в реда, в който си ги инсталирал и после да качиш пакетът, който искаш.
Аз предпочитам пакетът CCCP, защото се деинсталира безпроблемно (за разлика от k lite) и съдържа всичко, което ти трябва ако машината ти е достатъчно мощна + Media Player Classic и Zoom Player.
Ако машината ти е по-слаба можеш да качиш и CoreAVC (след това във FFDShow трябва ръчно да се изключи декодирането на всички кодеци от фамилията H264/X264, за да сработи CoreAVC).
ПП BSPlayer хем не е самостоятелен Player, хем има по-малко опции дори от Media Player Classic (който е пример за спартански интерфейс). Не разбирам защо му се радват толкова.