Наскоро четох някъде, че вече в много нови клавиатури Caps Lock е премахнат за сметката на по-големи Esc и Del. Аз лично не го използвам изобщо и само ми пречи когато го натисна без да искам докато пиша. КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА, ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ И ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ ГО ЗА НЕЩО ДРУГО ОСВЕН КОГАТО СТЕ ЯДОСАНИ?
___________________________________ Have no fear, papabear is here
Side
Заглавие: Re: Caps Lock
Публикувано на: 06 Юли 2009 14:12
МАМКА ИМ ДЕБА КАК СМЕЯТ ДА СЕ ГАВРЯТ С БУТОНА CAPS LOCK ПИЧКА ИМ ЛЕЛИНА ТЪПА
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Юли 2009 14:19
А представяте ли си ако заедно с капс лока махнат и клавишната комбинация shift+буква?
Тогава ще дойде 2012.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Punisher_Gada
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Публикувано на: 06 Юли 2009 14:30
Да си седи CAPS LOCK-а не ми пречи.
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Юли 2009 14:43
denik написа:
А представяте ли си ако заедно с капс лока махнат и клавишната комбинация shift+буква?
Тогава ще дойде 2012.
САМО ДА НЕ ПИПАТ CTRL+ALT+DEL !!!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
papabear
Публикувано на: 06 Юли 2009 15:32
Tiny написа:
denik написа:
Тогава ще дойде 2012.
САМО ДА НЕ ПИПАТ CTRL+ALT+DEL !!!
Те затова правят Del по-голям, за да се улесни натискането на въпросната комбинация
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 06 Юли 2009 15:47
Ползвам капса, когато го натисна без да искам вместо/с шифт и се получава "еЙ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ".
Да го махат, мина му времето.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
2_0_1_2
Публикувано на: 06 Юли 2009 16:10
Iskam da slozhat oshte edin buton CAPS LOCK che mi haresva. sry za latinicata,v Ruse sum.
Това не е окончателно, а просто началото. Дори и в този модел не е премахнат, беше в някой друг. Все пак предполагам, че след няколко години наистина клавиатурите ще еволюират до момент, когато доста бутони ще бъдат премахнати/променени.
Аз лично го ползвам - било то по един/два пъти на ден... ако ще да е само за да напиша F.E.A.R. или S.T.A.L.K.E.R., но си има своето приложение. Не щем да го махаме!
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
Steel
Публикувано на: 07 Юли 2009 01:40
But how will the forum retards and angry nerd kids on online games spam now? =(
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 10 Юли 2009 11:02
Аз лично ползвам само шифт.А капс-а само ми се пречка.
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
Side
Публикувано на: 10 Юли 2009 11:53
@Niko216
Цитирам The Chameleon:"Боя се,че ще те заколя"
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
ManicSubsidal
Публикувано на: 10 Юли 2009 13:07
Leviathan написа:
@Niko216
Цитирам The Chameleon:"Боя се,че ще те заколя"
+1 Просто няма как да ни отнемат и капс лока-няма да стане! Нали имаше един демотивейшънъл постер-CAPS LOCK-Are you ready to unleash the fury?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения