Автор |
Съобщение |
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 08:06
Аз лично на моя му викам:Дайба твойта мършава платка, дайба!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 09:52
и той как ти отговаря?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 09:57
Радостин Стефанов написа: и той как ти отговаря? Бръмчи влюбено. Ех, тъпи са тия компютри, нищо не могат да правят, само проблеми докарват. А пък и да ги накажеш не можеш - псуваш ги, пък те светкат с лампичката предано като 3 месечно кученце, удряш ги, те продължават да си духат с вентилатора, ти се превиваш от болки в ръката, а пък те неразбиращо ти светят с монитор в лицето. Ех, тъпа работа са тия компютри. Само ядове, а никаква полза...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 10:05
Радостин Стефанов написа: и той как ти отговаря? Рестартира се...
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 10:12
Най-редовно
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 11:20
Псувам като каруцар. Чак понякога ме хваща срам. Няма друго такаво нещо да ме вбеси, като бъгясан комп или забиваща игра. Избягвам да го удрям, откакто му вдлъбнах пластмасите отпред и после трябваше да го разглобявам и намествам.
___________________________________ "PC mania" is no more... ...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 12:05
Не го псувам, защото не ми прави много проблеми.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 12:12
Майки забременяват покрай него.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 12:33
The Chameleon написа: Майки забременяват покрай него. нещо не загрявам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 12:34
Познато ежедневие Специално Vista изяде адски много псувни заради странния си ОС, който не пуска повечето класически игри Последния пъя Quake 2 исках да си припомня но Vista не се дава без бои ... а със псувни
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 12:49
Моя компютър толкова често ми прави проблеми, а аз май най-много се изнервям именно, когато някаква техника не ми работи, та да, определено доста псувни отнася, та покрай тях и тествам издръжливостта на конструкцията на кутията. Преди време не рядко във фрустрация съм си удрял клавиатурата, ама след като "return"-а изхвърча и след наместването си хлопа, май се въздържам от това... А, да, много се вбесявам и от рейсъри и сокъри, та гледам да не играя много такива игри поради същата причина...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 13:16
дейба майка му мангалска курва дейба...
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
master_117
|
|
В момента играе: Overlord,Fallout 3,DoW 2
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 13:47
Деба щайгата ти деба ! Отговор-син екран
___________________________________ http://vbox7.com/play:9709a436
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 14:52
Псувам, бия, ритам, мятам предмети (него включително)... абе знаете си, няма нищо по-смешно от ядосан човек.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 14:57
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 15:23
top gum написа: Обикновено мишката го отнася, но след като потроших втора се старая да си сдържам нервите А успяваш ли?
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 15:25
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 15:29
prince of persia написа: сега го напиши без цензура
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 15:34
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 20:46
По-голямата ми сестра пък,като се изнерви,мята мишката по монитора и вика:"Да ти еба майката, евтина пластмасо!!!"...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|