Заглавие: CD-to mi se otvarq i zatvarq postoqnno !
Публикувано на: 02 Фев 2009 15:13
CD-to mi se otvarq postoqnno kazaha mi 4e tva bilo virus ama antivirusnata mi programa nemoje da go nameri nqkoi moje li da mi pomogne 4e napravo mi idva da razbiq celiq komp :@
kingston123
Заглавие: CD-to mi se otvarq i zatvarq postoqnno !
Публикувано на: 02 Фев 2009 15:29
molq vi koito vleze da pomogne 4e me vludqva
IdiotFrenzy
В момента играе: Diablo 2:Lord Of Destruction
Заглавие: Re: CD-to mi se otvarq i zatvarq postoqnno !
Публикувано на: 02 Фев 2009 15:33
Докарай един поп ти освети СД-то и ще се оправи
kingston123
Публикувано на: 02 Фев 2009 15:35
be6e mnogo lubezen ... dano na tebe ne ti se slu4va 4e ne e nikak za smqh
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Фев 2009 16:14
ми изключи си компа после пробвай да извадиш двата кабела от сидирома, после ги вкарай пак и пак пробвай. може да пробваш ако имаш допълнителни захранваши и иде/сата кабели тях да ги тикнеш в него, а не старите
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
kingston123
Публикувано на: 02 Фев 2009 23:10
tva sam go probval nestava (
Sentinel
Публикувано на: 03 Фев 2009 00:20
ем баце, цдто ти е обладано от зли демони. пробвай с холи магийте на палата дето са.
___________________________________ Global Strike Task Force
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 03 Фев 2009 10:04
Да не би да ти е хлътнало копчето навътре Сега сериозно... извади СД-то разглоби го и ... се моли
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Telba
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
Публикувано на: 03 Фев 2009 12:03
Dear God,
Help me log on without fretting Guide me, as I am interneting Bless my downloading and uploading Keep my browser from exploding May my website be protected? Let not my password be rejected Keep my line always connected And all my inputs be accepted Please keep my entire program alive And to remember to back up my hard drive And protect my computer from crashing drive, From a virus that would make it nesting hive
Amen
Blessings on this fine machine, May its data all be clean. Let the files stay where they're put, Away from disk drives keep all soot. From its screen shall come no whines, Let in no spikes on power lines. As oaks were sacred to the Druids, Let not the keyboard suffer fluids. Disk Full shall be nor more than rarity, The memory shall not miss its parity. From the modem shall come wonders, Without line noise making blunders. May it never catch a virus, And all its software stay desirous. Oh let the printer never jam, And turn my output into spam. I ask of Eris, noble queen, Keep Murphy far from this machine.
Ако и с двете не стане,викай поп.
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Фев 2009 12:09
Пък и едно цд струва около 30-тина лева. Предполагам няма да ти е болка за умиране да си купиш ново
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения