Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с Nero
Публикувано на: 28 Яну 2009 20:15

Абе казва ми нерото, че не мога да записвам файл над 2 гб на двд :shock: , а съм сигурен, че преди съм записвал по-големи от 2 гб файлове с нерото. Защо става така някой има ли идея?

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с Nero
Публикувано на: 29 Яну 2009 10:55

Щото се опитваш да го пишеш в ISO формат, а трябва да е в другия...не помня как се казваше...UDF или някъква сходна трибуквена комбинация с U в началото (нямам Неро на компа, че да погледна). Избери го него и ще ти пише и големи файлове (имаше и някакъв хибриден вариант между ISO и UDF, ама да пукна ако знам за какво се ползва,защото пак плаче за големите файлове).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2009 11:39

Мерси много UDF се казва. Обаче как да стане примерно да записвам не имидж файл който е над 2 гб? Щото с т'ва UDF май само имидж файлове могат да се записват. В смисъл в случая ми трябва за имидж файл и ще се оправя ама питам принципно ако ми се наложи не имидж файл над 2 гб да записвам как да стане. Сигурен, че съм записвал такива файлове.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2009 15:31

Защо да се само за Image файлове :shock: ?
Просто за нов диск избираш UDF (ако се казваше така) и после си редиш burn компилация, както за нормален ISO диск.
Аз примерно за бачкането съм писал на диск файлове представряващи 2-3 Gb-ови дъмпове от оракълски бази.

То каква е разликата между image файл и обикновен файл? Няма такава. Просто image файла е архив, който съдържа инструкции как от него със спецялна програма да бъде създаден диск.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2009 18:48

Значи аз под имидж файл имам предвид iso, bin, mdf и тем подобни файлове (не знам дали е правилно така да се наричат). Иначе се оправих вече. Просто преди, след като бях избрал UDF бях дал "open" вместо "new". Явно т'ва "open" e за такъв вид файлове (iso, bin и т.н.), а "new" си е за нормална компилация. Мерси още веднъж за помощта.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com