Dumbaldor написа:
Междо другото днес преинсталирах Vista. Издържа 5 месеца на компа ми. Нещо, което не съм постигал с XP.
Е, това вече си зависи от самия човек
Аз никога не съм преинсталирал по принуда, просто всяка година форматирах профилактично за оттърване от всички боклуци (прехвърляйки най-важните неща на друг хард за известно време, естествено). Така ще бъде и с Вистата (която в началото оплювах, но след като си оправих там един проблем, сега всичко ми е по мед и масло
)
Повечето хора не харесват Виста, защото може би не са били свидетели на миграцията от 98 към ХР преди 6 години и общо взето целият им съзнателен компютърен живот е минал само с ХР. ХР отново беше с "мега изисквания", но със стар скин вървеше и на пц-та с 128 рам и 350 мхз процесор (може и на по-стари, но това е моя опит). Вистата сега също би вървяла на стари машини (запазваме пропорцията хардуер-година, ест
), стига да се настрои на Best Performance, вместо на Best Appearance. Та, да се върна на основната си мисъл, че 2009 е твърде рано за Виена (7). Longhorn беше обявен някъде 2003-та (ако не се лъжа... че дори и 2002, трябва да проверя) - 1-2 години след излизането на ХР, а кога излезе чак - 2006. Така че, моите възгледи са, че ще видим 7 най-рано есента на 2010.