Чудя се какво да взема, препоръчайте нещо до около 150 лева, но не е задължително да струва толкова много. Искам хубав звук Чудя се дали да си взема мп3 или мп4. От този каталог: http://www.speedcomputers.biz/index.php ... 2&offset=0
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Заглавие: Re: Помогнете да избера mp3/4
Публикувано на: 08 Окт 2008 16:39
Съвсем на скоро имах възможността да пробвам Creative ZEN Stone. Много приятен МП3 плеър, вади страшен звук(което е и най-важното). Не съм очаквал нещо толкова добро за тези пари. Само това мога да кажа по темата, не съм кой знае колко запознат.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Много съм доволен, само му купих нови слушалки защото тези с които идва са леко афиф, което предполагам важи за всичките креативи. Иначе аз ти препоръчвам да вземеш Дзена, а не Камъка, защото Дзена в крайна сметка първо че е МП4 и второ има несравнимо по-красив дизайн в сравнение с камъка. А иначе според мен два гигабайта са съвсем достатъчни, аз и тях никога не ги напълвам пък камо ли 4. Според мен четворката си е излишен разход, освен ако не искаш да го ползваш за пренасяне на много данни.
Боже пак аз колко са радвах на моя Sang 1gb за 70 лв едно време.А ся сериозно Един приятел също е с Creative (не съм сигурен какъв модел) ма наистина много добър звук вади.Тъй че един глас за Creative и от мене.
___________________________________ Knight will fall 2008
Re-Connect, взимай Zen-а и не го мисли. Колега има модела 2гиги памет и е страшно доволен. Върви със сносни слушалки, обаче ако търсиш наистина качествен звук, знаеш, че койото и плеър да вземеш, ще се ръснеш още толкова за слушалки.
Btw, някой да има наблюдение над новите епълски слушалки?
Поръчах го, утре го взимам Че слишалките с които идва не са ли добри ?
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Окт 2008 19:39
re-connect, ама ще ти го доставят ли, или ще идеш до магазина да си го вземеш? и ако ти го доставят с карта ли плащаш или на куриера? питам, щото имам нещо конкретно впредвид
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
реконект
Публикувано на: 09 Окт 2008 19:55
Не, самата фирма е на добър приятел на баща ми. Аз си избирам какво искам, отивам в магазина и му го поръчвам, на следващия ден е при мен с добро намаление ( като за приятели )
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
реконект
Публикувано на: 10 Окт 2008 12:42
Колко време трябва да зареждам батерията за първи път ?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Окт 2008 12:58
ми би трябвало в книжката да пише но предполагам ~10-14 часа
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
реконект
Публикувано на: 10 Окт 2008 20:24
Бали го, за няколко часа се зареди :Д
п.п Я препоръчайте готини слушалки, че тия са ми слабички.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения